Eksempel 1 – Fjernvarme
a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af fjernvarme, vil du årligt kunne spare ca. 12.110 kr., hvis du isolerer loftet med 300 mm isolering i forhold til at lade det være uisoleret.
b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af fjernvarme, vil du årligt kunne spare ca. 1.820 kr., hvis du isolerer loftet med 400 mm isolering i forhold til blot at have 100 mm.
Eksempel 2 – Naturgas
a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af naturgas, vil du årligt kunne spare ca. 12.830 kr., hvis du isolerer loftet med 300 mm isolering i forhold til at lade det være uisoleret.
b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af naturgas, vil du årligt kunne spare ca. 1.930 kr., hvis du isolerer loftet med 400 mm isolering i forhold til blot at have 100 mm.
Eksempel 3 – Olie
a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af olie, vil du årligt kunne spare ca. 21.140 kr., hvis du isolerer loftet med 300 mm isolering i forhold til at lade det være uisoleret.
b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af olie, vil du årligt kunne spare ca. 3.180 kr., hvis du isolerer loftet med 400 mm isolering i forhold til blot at have 100 mm.
Eksempel 4 – Varmepumpe
a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af varmepumpe, vil du årligt kunne spare ca. 8.370 kr., hvis du isolerer loftet med 300 mm isolering i forhold til at lade det være uisoleret.
b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af varmepumpe, vil du årligt kunne spare ca. 1.260 kr., hvis du isolerer loftet med 400 mm isolering i forhold til blot at have 100 mm.
Hvordan foregår en isolering af loftet?
Når du skal have isoleret loftet, starter vi med enten at etablere en gangbro eller at hæve den eksisterende, således at der er plads til isoleringen. Der monteres desuden vindplader ved tagfoden, så vinden ikke blæser ind og flytter på isoleringen, men så der stadig er tilstrækkelig ventilation på loftet. Herudover bygger vi en kasse omkring loftlemmen, som sikrer, at isoleringen ligger sikkert, og hvor den skal, samtidig med at du kan komme op og ned fra loftet.
Ved efterisolering af loftet indblæses isoleringsgranulat, hvilket sikrer, at det kan placere sig i alle hulrum og sprækker og dermed danne en sammenhængende isolerende flade uden kuldebroer. Har du eksisterende isolering på loftet, som du ønsker at øge, sørger vi for, at den eksisterende isolering ligger korrekt, hvorefter vi blæser granulat ovenpå og dermed øger det samlede isoleringslag.
Har du gammel isolering liggende på loftet, som du ønsker at få udskiftet, eller har du brug for hjælp til at rydde loftet?
Vi hjælper også gerne med at rydde loftet for gammel isolering, som vi kan hjælpe med at bortskaffe for dig. Herefter kan vi isolere loftet på ny. Har du brug for hjælp til at rydde diverse opbevaring på loftet før isolering, kan vi også hjælpe med dette.
Vi udfører altid en grundig slutkontrol og et kvalitetstjek af vores arbejde, idet vi ønsker, at du som boligejer er tilfreds.
Hvad kræver det at få isoleret loftet?
Det kræver faktisk ikke andet, end at der er adgang til loftet enten via loftlem udefra eller inde i huset. Det kræver selvfølgelig også, at loftet er ryddet, så vi kan isolere, men hvis du har brug for det, hjælper vi dig gerne med at rydde dit loft for det, du måtte have opbevaret deroppe.
Hvor lang tid tager det at få isoleret loftet?
I mange tilfælde vil arbejdet være færdigt samme dag, som vi påbegynder det. Hvis det er et stort loft, og der skal bygges en lang gangbro samt opsættes vindplader og ramme omkring loftlemmen, kan arbejdet godt tage flere dage. Du behøver ikke at være til stede under udførslen.
Du kan også læse mere om vores gulvisolering, hulmursisolering, isolering af etageadskillelse eller skunkisolering.