Isolering og fliserens på Sjælland

Isolering af din boligs gulv

Få isoleret af Årets Energi Isolatør 2023 og 2024

Rigtig mange kolonihavehuse, fritidshuse og sommerhuse er placeret på sokkelsten, således at der er et hulrum med luft mellem gulvet og jorden. Det er imidlertid godt i forhold til at sikre en god og vedvarende ventilation under huset, men det gør desværre også, at huset på ingen måde kan holde på varmen.

Vi tilbyder isolering under gulvet lige fra Gilleleje til Bagsværd til Holbæk samt resten af Nordsjælland og Region Hovedstaden såvel som det øvrige Sjælland. Kontakt os i dag for et godt tilbud.

Isolering under gulv, gulvisolering, neopor, neopixels
Isolering af gulv, gulvisolering, etageadskillelsesisolering, etageadskillelse, isolering med papiruld, neopor, neopixels, eps, polystyren, rockwool, mineraluld
IMG_1556
ÅRETS_HÅNDVÆRKER_energi_isolatør_2024
Årets isolatør 2023. Anmeld Håndværker 2023. Årets håndværker 2023
Årets håndværker 2022. Anmeld Håndværker 2022.  Uden gulvisolering spilder du ganske enkelt en masse varme. Samtidig vil gulvet føles koldt, og der kan være træk langs gulvet. Ved at få isoleret under dit hus vil du i høj grad kunne øge den indendørs komfort. Uden isolering af gulv er der ydermere risiko for, at skadedyr lever godt under huset.

  Hos Hus og Have Eksperten ApS tilbyder vi blandt andet gulvisolering i Helsingør, Hørsholm og Hillerød samt resten af Nordsjælland, Hovedstaden og det øvrige Sjælland. Vi kan både isolere under kolonihavehuse, fritidshuse og sommerhuse mm.

  Ved et fritidshus på 60 kvm vil den årlige besparelse på varmeregningen typisk være mellem 2.800 kr. og 7.260 kr. afhængigt af opvarmningsformen ved at få isoleret mellem jorden og husets gulv.

  * Tallene tager udgangspunkt i gennemsnitlige energipriser, et typisk varmeanlæg og i energiløsningen fra Videncenter for energibesparelser i bygninger.

  Det siger vores kunder

  Tjek vores anbefalinger på Anmeld-Håndværker.dk, Trustpilot og Håndværker.dk

  "Isolering af gulv i sommerhus"

  Fint og professionelt arbejde – alle aftaler overholdt.

  anmeld-håndværker.dk

  Niels Bo Johansen, Jægerspris

  "Isolering under gulv"

  God kommunikation, informativ hjemmeside, overholder aftaler, pænt arbejde, og nu er gulvet ikke koldt mere.

  anmeld-håndværker.dk

  Anne Nielsen, Hedehusene

  "Isolering under gulvet"

  Vi ville gerne have isoleret gulvet. Det foregik ved at der blev boret små 24mm huller i gulvet, og blæst noget sort isolering (Neopor®) ned under vores trægulv.
  De små huller blev så isat nogle små træpropper, som vores tømrer havde uhyre svært ved at få øje på.
  Det var rigtig flot håndværk, og det kan VARMT ANBEFALES – og koster ikke en herregård.

  anmeld-håndværker.dk

  Jette Clemmensen, Karlslunde

  Få en bedre indendørs komfort og spar penge året rundt

  Ved at isolere under dit hus vil det dels kunne holde på varmen om vinteren og dels kunne holdes køligt om sommeren. På denne måde vil du opnå en meget bedre indendørs komfort året rundt. Vi isolerer gennem husets ventilationsriste i soklen, som vi også udskifter efter behov.

  Vi indblæser og isolerer med grafitbehandlet ikke-brandbart EPS eller Neopor®. Det giver en tæt isolering, der både er skadedyrsbestandig, og som samtidig tillader fundamentet at ånde, da det er vand- og fugtafvisende. Hertil er det naturligvis vigtigt, at der er tilstrækkeligt med ventilationsriste i soklen omkring huset.

  Gulvisolering er typisk en vigtig faktor for at opnå et mere energieffektivt og komfortabelt hjem. Ved at isolere gulvet kan du reducere varmetabet gennem gulvet og forbedre varmereguleringen i din bolig. Dette kan resultere i en reduktion i dit energiforbrug og en mere behagelig indendørs temperatur.

  Hos Hus og Have Eksperten ApS tilbyder vi professionel gulvisolering, der kan udføres hurtigt og nemt, og som vil give dig langvarige fordele.

  Vi bruger kun de bedste materialer til vores gulvisolering, hvilket sikrer høj ydeevne og lang levetid. Vi tilbyder også en række forskellige isoleringsmaterialer, såsom grafit-behandlet EPS eller Neopor®.

  Gulvisolering kan også reducere støjniveauet i din bolig og forbedre dens værdi. 

  Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vores gulvisolering kan hjælpe dig med at forbedre dit hjem energieffektivitet og komfort, samtidig med at du reducerer dit energiforbrug og beskytter dit hjem. 

  Vi ser frem til at hjælpe dig med din isoleringsopgave.

  Vi tilbyder også:

  Hulmursisolering| Loftisolering

  FAQ

  Spørgsmål og svar omkring etageadskillelsesisolering

  Vores priser på isolering under kolonihavehus, sommerhus eller fritidshus afhænger af mængden af isolering, antallet af kvadratmeter, husets udformning, samt hvorvidt der skal udskiftes eller tilføjes nye ventilationsriste. En typisk gulvisolering i et fritidshus vil hos os ligge fra 450 kr. pr. kvadratmeter inkl. moms afhængigt af forskellige forhold såsom tilgangsforhold, isoleringsmængde og antal ventilationsriste.

  Vores priser på isolering er generelt lidt lavere end mange af vores konkurrenters!

  Grafit-behandlet EPS

  Vi indblæser og isolerer med grafit-behandlet ikke-brandbart EPS (minder om flamingo), som giver en tæt isolering med en høj isoleringsværdi. Samtidig er det både skadedyrsbestandigt og tillader fundamentet at ånde, da det er vand- og fugtafvisende og består af en lukket celle. Desuden er isoleringen brand- og flammehæmmende (brandklasse E)​

  Neopor®

  Vi indblæser og isolerer med Neopor®, som giver en tæt isolering med en høj isoleringsværdi. Samtidig er det både skadedyrsbestandigt og tillader fundamentet at ånde, da det er vand- og fugtafvisende og består af en lukket celle. Desuden er isoleringen brand- og flammehæmmende (brandklasse E) . Det kan udlægges direkte på vand, og dermed forebygge råd på bjælker og gulve samt reducere skimmeldannelse.

  Alle sommerhuse, kolonihavehuse eller fritidshuse med mellemrum mellem jorden og gulvet kan blive isoleret. Typisk er disse huse placeret på sokkelsten, og som regel vil du kunne se nogle ventilationsriste monteret uden på eller inde i soklen. Hvis der er frit og slet ikke er nogen sokkel rundt om huset, kan vi sagtens hjælpe med at lave en ny.

  Efterisolering betaler sig også i fritidshuse. Først og fremmest gør det det muligt at opholde sig i huset uden at fryse i vinterhalvåret, og endda gør isoleringen også, at huset holder sig mere køligt, når det er rigtigt varmt udendørs. For det andet giver det en kraftig forbedring af indeklimaet året rundt i huset, og for det tredje kan du spare en del penge, hvis du bruger energi i form af el, olie eller varmepumpe til at opvarme huset.

  Ved et fritidshus på 60 kvm vil den årlige besparelse på varmeregningen typisk være mellem 2.800 kr. og 7.260 kr. afhængigt af opvarmningsformen ved at få isoleret mellem jorden og husets gulv.

  Tallene tager udgangspunkt i gennemsnitlige energipriser, et typisk varmeanlæg og i energiløsningen fra Videncenter for energibesparelser i bygninger.​

  Når du skal have isoleret under gulvet, starter vi med at fjerne de eksisterende ventilationsriste i soklen, hvis der er nogle, eller også borer vi et hul, så vi kan komme ind under gulvet med vores isoleringsslange.

  Hvis der ikke er nogen sokkel på huset, laver vi en ny sokkel, som kan holde på isoleringen. Og vi sætter selvfølgelig nye ventilationsriste i soklen, så fundamentet kan ånde.

  Vi blæser behandlet, ikke-brandbart, fugttransporterende polystyrengranulat eller Neopor® inder under huset, så der bliver fyldt godt op, og den kolde luft ikke længere ligger under gulvet og gør det koldt. Til slut sætter vi pæne, nye ventilationsriste på soklen, som tillader fundamentet at ånde og luft at cirkulere.

  Vi laver altid en grundig slutkontrol og et kvalitetstjek af vores arbejde og ønsker, at du som boligejer er tilfreds.

  Det kræver ikke andet, end at der er fri adgang til husets sokkel, hvor der skal isoleres. Dette betyder, at alle genstande skal fjernes minimum 1 meter væk fra huset. Hvis du har brug for det, hjælper vi dig gerne med at flytte genstande omkring huset.

  I næsten alle tilfælde vil arbejdet være færdigt samme dag, som vi påbegynder det, og du behøver ikke at være til stede under udførslen. Typisk kan vi også udregne det rigtige tilbud til dig ud fra en god dialog og billeder eller tegninger af huset. Du er også velkommen til at kontakte os angående hulmursisolering eller loftisolering.

  Skriv dit telefonnummer, og vi kontakter dig hurtigst muligt

  X