Isolering og fliserens på Sjælland

Vil du have vejens flotteste fliser?

Er dine fliser kedelige eller beskidte at se på? Udendørs fliser kan nemt rammes af alger, mos, skidt og flisepest, som gør dem kedelige at se på og giver dem en grønlig eller sort farve. Dette er hverken pænt eller sundt som fliserne, som har større risiko for at være ujævne og glatte samt at få frostsprægninger.

Gør dine udendørs områder klar til at imponere med vores professionelle udendørs fliserensningsservice! Uanset om din terrasse, indkørsel eller gårdhave trænger til at blive som nye igen, er vores ekspertteam klar til at levere enestående resultater.

Hos Hus og Have Eksperten ApS tilbyder vi blandt andet professionel fliserens i Helsingør, Hørsholm og Hillerød samt resten af Nordsjælland og Region Hovedstaden såvel som det øvrige Sjælland.

Fliserens, rensning af fliser
Fliserens, rensning af fliser  Fra vores udgangspunkt i Helsinge kan vi hjælpe dig med fliserens i hele Nordsjælland, Hovedstadsområdet og det øvrige Sjælland.

  Med vores avancerede maskineri og effektive teknikker, fjerner vi let flisepest, alger, mos, snavs og andre belægninger, der har samlet sig på dine udendørs fliser. Vi genopretter flisernes naturlige skønhed uden at beskadige overfladen. Vi tibyder ikke kun en dybdegående fliserens, men også imprægnering, en beskyttende forsegling, der hjælper med at forhindre fremtidige pletter og snavs i at sætte sig fast.

  Med vores dedikation til kvalitet og kundetilfredshed garanterer vi, at dine udendørs fliser vil skinne og forblive flotte i lang tid fremover. Lad os tage hånd om din udendørs fliserensning, så du kan nyde en pletfri og indbydende udendørs oase!

  Kontakt os i dag for en gratis vurdering, og lad os gøre dine fliser klar til at imponere!

  En fliserensning kan forbedre udseendet af dine fliser markant og forlænge deres levetid.

  Det kan også reducere risikoen for skader og forlænge vedligeholdelsesintervallet, da rensede og imprægnerede fliser er mindre tilbøjelige til at samle snavs og algebelægninger.

  Det siger vores kunder

  Tjek vores anbefalinger på Anmeld-Håndværker.dk, Trustpilot og Håndværker.dk

  "Fliserens"

  Der blev renset gamle fliser med mos og alger samt imprægneret.
  Super flot resultat, god kommunikation og fint arbejde.

  anmeld-håndværker.dk

  Lars B Boldreel, Hillerød

  "Rensning af fliser"

  Havde nogle gamle fliser , som ikke så særlig godt ud. Ringede og fik en aftale. Modtog mail med pris og mødetidspunkt. Kom præcist som aftalt, jeg syntes det var prof. Prisen holdt som aftalt. Super service.

  anmeld-håndværker.dk

  Bruno Møller, Frederiksværk

  "Fliserens"

  Det var nemt og lave en aftale og Michael der selv har firmaet kom præcis til tiden. Michael gav sig tid til at forklare opgaven og var i det hele taget super serviceminded. Opgaven var godt udført – alt flisepest er væk og selvom belægningen ikke står helt som ny, så er det dejligt at indkørsel og stenterrasse ny er så nye som de nu kan være. Oprydning samt hensyn til bede og andre omgivelser var super godt. Jeg er helt tilfreds.

  anmeld-håndværker.dk

  Christian Bøttger, Hørsholm

  Rensning af fliser til kun 50 kr. pr. kvm.

  Vi er måske Sjællands billigste hvad angår fliserens inkl. imprægnering. Bestil fliserens inkl. imprægnering for kun 50 kr. pr. kvm inkl. moms (før servicefradrag) i Nordsjælland og Hovedstadsområdet for private og erhverv.

  Vi udfører også fliserens på resten af Sjælland, hvor prisen afhænger af afstand og arealet af fliserne der skal renses. Vi bruger professionelt udstyr og udelukkende vand – og INGEN kemikalier, til at gøre dine fliser flotte og som nye igen.

  Obs. der faktureres for min. 50 kvm, altså minimum 2.500 kr. inkl. moms. Vi har intet kørselsgebyr.

  Fliserens for private og virksomheder

  Vi udfører fliserens med imprægnering for private og virksomheder. Alger, flisepest og mos har skadelige konsekvenser for flisebelægningen da de kan slå rødder, som kan bevirke svampeskader, fugt og frostskader, da væksten på fliserne gør det svært for vandet at løbe fra.

  Hvis fliserne rammes af den skadelige belægning er det vigtigt at handle i tide – og her er fliserens løsningen. Jo hurtigere du får renset og behandlet fliserne, jo hurtigere får du nedkæmpet den skadelige belægningen inden den spreder sig og slår rødder – og så kan du undgå at skulle skifte dine fliser. 

  Hvis du ønsker at forbedre udseendet af dine fliser, så kan en professionel fliserensning et friskt og nyt udtryk. Fliser kan hurtigt blive beskidte og kedelige på grund af snavs og belægninger, der kan være svære at fjerne med almindelige rengøringsmidler.

  Professionel fliserens med alt inkluderet

  Hos Hus og Have Eksperten Aps tilbyder vi professionel fliserensning, udført af erfarne specialister, der bruger det bedste udstyr til at give dine fliser et nyt liv. Vi kan rense dine fliser grundigt, men skånsomt, og vi kan håndtere en lang række forskellige flisetyper og -overflader.

  Vi bruger kun metoder, der ikke skader miljøet eller dine fliser,  og vi sikrer, at rensningen altid udføres omhyggeligt og præcist.

   

  FAQ

  Spørgsmål og svar omkring fliserens

  Vi tilbyder fliserens til en fast pris på 50 kr. pr. kvm (dog faktureres minimum for 50 kvm).

  Fliserens inkluderer mekanisk rensning af fliserne, hvor snavs, alger og flisepest fjernes, samt en efterfølgende imprægnering af fliserne, så resultatet holder længere og de bliver mere modstandsdygtige. 

  Ofte vil prisen på fliserens ellers afhænge af antallet af kvadratmeter som skal renses samt om det er ét stort sammenhængende område eller flere små.

  En typisk fliserens inkl. imprægnering og fugesand vil hos vores konkurrenter ofte ligge på mellem 75 og 200 kr. inkl. moms pr. kvadratmeter afhængig af antallet af kvadratmeter.

  Vores priser på fliserens er generelt lidt lavere end mange af vores konkurrenters.

  Desuden kan du trække arbejdslønnen til fliserens fra som servicefradrag i skat.

  Det kræver ikke andet end at der er fri adgang til fliserne der skal renses – og så skal der være adgang til vand under hele opgavens udførsel.

  Fliserens kan svine, og vi renser altid ned og skyller af bagefter, men vi anbefaler at flytte genstande 5 meter væk fra fliseområdet hvis muligt. Hvis du har brug for det hjælper vi dig gerne med at flytte genstande fra fliserne.

  Du kan sagtens selv højtryksspule dine fliser, men vi vil ikke anbefale dig at gøre det. Fliserne vil sikkert blive pænere end før, men ren højtryksspuling skader og ødelægger flisernes overflade, så algerne og flisepesten sætter sig endnu bedre fast og det bliver endnu sværere at fjerne. Den hårde stråle ødelægger flisernes overflade og gør dem endnu mere modtagelige for flisepest i fremtiden. Ved højtryksspuling bliver overfladen nemlig mere ru, og derved bliver der dels et større areal, hvor lav og alger kan fæstne sig, dels kommer der små fordybninger, hvor vand kan samle sig.

  Med vores fliserens bliver fliserne renset med en særlig mekanisk overfladevasker, som fjerne al snavs, alger og flisepest, men uden at ødelægge flisernes overflade. Og så imprægnerer vi altid efter rensningen, så overfladen er forseglet og resultatet holder længere. Når vi er færdige med vores fliserens, vil dine fliser fremstå rene og flotte.

  Ja, vores fliserens udføres udelukkende ved mekanisk rens med rent vand, uden tilsætning af kemikalier. Dette sikrer at grundvandet, planter, dyr og mennesker ikke tager skade af vores fliserens. Vi kan derfor med god samvittighed udføre fliserens alle steder, uden at bekymre os kemikalier i vores omgivelser.

  Vær dog opmærksom på at der er visse firmaer, som benytter kemikalier i forbindelse med fliserens. Grundet vores ekstremt effektive udstyr, der vasker og renser grundigt og fjerner al snavs, alger og fliserens, er det ikke nødvendigt for os. 

  Nej, så længe fliserne er ryddet, der er adgang rundt om huset og adgang til vand udendørs, behøver du ikke være hjemme

  Det er sjældent nødvendigt at besigtige fliserne før en fliserens – vi kan lave et godt tilbud til dig gennem en god dialog, at du laver en grov opmåling af fliseområdet og sender et par billeder af fliseområdet.​

  Ved fliserens fjernes snavs, alger, mos og flisepest fra fliserne, så du slipper for at udskifte dem før tid. Fliserens forlænger flisernes levetid og får din fliseterrasse, indkørsel eller flisegang til at fremstå flot igen.

  Vi udfører miljøvenlig, effektiv, mekanisk fliserens med professionelt udstyr, hvor den skadelige belægning fjernes fra fliserne. Du vil strakts se, at flisernes oprindelige farve vil træde frem, og fliserne vil igen fremstå som nye.

  Som standard tilbyder vi at efterbehandle fliserne med imprægnering 1-5 dage efter rensningen. Imprægneringen trænger ned i fliserne, forsegler dem og forebygger fremkosten af alger og flisepest.

  Vores imprægnering er desuden ofte mere effektiv end den fliserne har fra producenten, så det kan også være en god idé at få imprægneret sine nye fliser for at beskytte dem bedst muligt fra starten af. Afrensningen af fliserne vil rense det gamle fugesand væk, så nyt skal på. Du kan vælge selv at sørge for nyt fugesand, eller lade os komme med det. Vi hjælper dig også gerne med at feje det ud.

  Hvis du har meget ukrudt omkring eller mellem dine fliser bør det fjernes først. Dette kan du enten selv gøre, eller vi kan hjælpe dig. Vi laver altid en grundig slutkontrol og kvalitetstjek af vores arbejde og ønsker at du som boligejer er tilfreds.

  Vi udfører fliserens fra april til og med oktober – når frosten har sluppet sit tag og inden det bliver vinter. Det giver det bedste resultat. Når du bestiller fliserens hos os får du en fast dato for rensning af fliserne.

  I næsten alle tilfælde vil selve fliserensningen være færdigt samme dag som vi påbegynder arbejdet. Dog skal fliserne være helt tørre førend vi imprægnerer for at få det bedst mulige resultat. Derfor kan der gå op til 5 hverdage førend vi kommer og imprægnerer fliserne fra de er blevet renset. Så længe der er vandudtag udendørs behøver du ikke at være til stede under udførslen. 

  De lyse “pletter” fliserne får kaldes flisepest og skyldes tilgroninger af lav, som er en harmløs blanding af en slags svamp og alge. Det er ikke farligt for fliserne, men det er ikke så pænt, og der er større risiko for at fliserne bliver glatte eller får frostsprængninger. Flisepesten lever af dens optagelse af lys, vand og fugt, og derfor er det sværere at bekæmpe end alger. Flisepest sætter sig oftere og hurtigere på gamle fliser, hvilket skyldes, at fliserne med tiden får små sprækker og fordybninger i overfladen, som gør, at flisepesten lettere kan sætte sig fast.

  Ja, det kan man! Du kan benytte servicefradraget, når du får udfør fliserens. Du sparer knapt 1/3 af arbejdslønnen på fliserens. Arbejdslønnen fremgår altid, af den faktura du modtager fra os efter endt arbejde. Servicefradraget indberettes til skat via din selvangivelse.

  Servicefradraget er op til 11.900 kr. pr. person i 2024. Servicefradragets værdi er ca. 26 % i 2024. Hvis du har betalt 1.000 kr. for en serviceydelse, sparer du ca. 260 kr. i skat.

  Skriv dit telefonnummer, og vi kontakter dig hurtigst muligt

  X