Få en miljøvenlig løsning med hulmursisolering

Hulmursisolering med de bedste materialer af Årets Energi Isolatør 2023

Hos Hus og Have Eksperten ApS tilbyder vi professionel hulmursisolering, der kan udføres hurtigt og nemt, og som vil give dig langvarige fordele. Vores erfarne team af isoleringsspecialister vil sørge for, at din bolig bliver isoleret korrekt og i overensstemmelse med de relevante standarder og forskrifter.

Med udgangspunkt i Helsinge kan vi hjælpe dig med efterisolering af dit hjem i hele Nordsjælland og Hovedstadsområdet.

Vi bruger kun de bedste materialer til vores hulmursisolering, hvilket sikrer en høj ydeevne og lang levetid. Vi tilbyder en række forskellige isoleringsmaterialer, såsom papirisolering, mineraluld eller neopixels, så du kan vælge den isoleringstype, der passer bedst til dine behov og dit budget.​

​Ved isolering af Hulmursareal på 100 kvm kan følgende besparelse opnåes årligt:


Opvarmningsform:
Fjernvarme - Spar op til 7.000 kr.

Naturgas - Spar op til 7.500 kr.
Oliefyr - Spar op til 12.700 kr.
Varmepumpe - Spar op til 5.370 kr.

* Tallene tager udgangspunkt i gennemsnitlige energipriser, et typisk varmeanlæg og i energiløsningen fra Videncenter for energibesparelser i bygninger.

​Hvad siger vores kunder?

"En yderst behagelig oplevelse. God kommunikation og firmaet kom selv med forbedringsforslag til opgavens udførelse (Sundolitt kugler i stedet for papiruld). Arbejdet udført præcist som aftalt. Flot oprydning. Man kunne tydeligt mærke, at det var et par erfarne håndværkere der vidste hvad de gjorde.​"

- Carsten Borg

"Jeg valgte Hus og Have til vores opgave grundet de fine anmeldelser de har fået og de har levet fuldt ud op til dette, både i forbindelse med tilbudsgivningen og udførelsen af opgaven. Alt er udført til aftalt pris og tid, med god rådgivning."

- Kim Jørgensen​

"Først - svar på første spørgsmål er hvor let det var at få kontakt med virksomheden.

Fint arbejde, aftale overholdt og det ser ud til at det har hjulpet på temperaturen indendørs."

​- Jørgen W. Sass Larsen

 
 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi hjælper dig med at reducere dit varmetab og skåne miljøet

Hulmursisolering er en meget omkostningseffektiv måde at forbedre din boligs energieffektivitet og komfort på. Ved at isolere mellem de indvendige og de ydre vægge kan du reducere varmetab og forbedre varmereguleringen i din bolig. Hulmursisolering er også en miljøvenlig måde at reducere dit energiforbrug på og mindske din boligs påvirkning af klimaet. Isoleringen kan desuden reducere støjniveauet i din bolig og øge dens værdi.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med din isolering

Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vores hulmursisolering kan hjælpe dig med at forbedre dit hjems energieffektivitet og komfort samtidig med, at du reducerer dit energiforbrug og din boligs påvirkning af klimaet. Vi ser frem til at hjælpe dig med din isoleringsopgave.

Vi tilbyder også:

Gulvisolering| Loftisolering

Spar mange penge

Hulmursisolering kan spare dig for rigtig mange penge på varmeregningen da boligen bliver billigere at opvarme.

Miljøvenligt

Du bruger mindre energi på at varme huset op og bidrager dermed til mindre CO2 udledning til gavn for miljøet.

Bedre energimærkning

Din bolig får en bedre energimærkning ogstiger dermed i værdi.

Bedre temperatur

Boligen bliver lettere at opvarme. Hulmursisolering nedsætte udefrakommende støj med op til 35%

Forbedret indeklima

Du får forbedret indeklima og komfort samt undgår kulde og træk.

Betaler sig hurtigt hjem

Hulmursisolering betaler sig forholdsvist hurtigt hjem, afhængigt af din varmekildes effektivitet 

Bedste kvalitet

Vi er din rådgiver og isolatør. Vi bruger kun de bedste materialer og giver dig den billigste pris.

Nedsætter risiko

Isolering af hulmuren nedsætter desuden risikoen for fugtskader og skimmelsvamp

Hus og Have Eksperten ApS

Det siger vores kunder​

​Tjek vores anbefalinger på Anmeld-Håndværker.dk, Trustpilot og Håndværker.dk

"God kommunikation"

En yderst behagelig oplevelse. God kommunikation og firmaet kom selv med forbedringsforslag til opgavens udførelse (Sundolitt kugler i stedet for papiruld). Arbejdet udført præcist som aftalt. Flot oprydning. Man kunne tydeligt mærke, at det var et par erfarne håndværkere der vidste hvad de gjorde.

"Opgaven hurtigt udført"

Nem kontakt til virksomheden.

Kom hurtigt forbi til opmåling/tilbud
Opgaven hurtigt udført

Spørgsmål og svar omkring efterisolering af hulmuren

Hvad koster hulmursisolering?

Prisen på hulmursisolering afhænger af størrelsen på muren, dybden af hulmuren, hvorvidt eksisterende isolering skal udsuges, og hvilket materiale der ønskes indblæst.

En typisk hulmursisolering i en tom hulmur vil hos os ligge fra 125 kr. inkl. moms pr. kvadratmeter afhængigt af materiale og isoleringsmængde.

Pris på udsugning af eksisterende isolering afhænger af materialet, der skal suges ud samt mængden, men typisk vil prisen ligge på fra 150 kr. inkl. moms pr. kvadratmeter.

Vores priser på hulmursisolering er generelt lidt lavere end mange af vores konkurrenters!

Hvilket isoleringsmateriale skal jeg vælge?

Vi isolerer hulmure med iCell papiruldsgranulat, Isover InsulSafe granulat, Knauf Supafil 34, grafitbehandlet EPS eller Neopixels.

Papiruldsgranulat

Papiruldsgranulat er et af vores foretrukne isoleringsmaterialer, som er fantastisk til hulmurs- og vægisolering. Det består af genbrugsmateriale og er meget miljøvenligt. Desuden er papiruld ikke brandbart, da brandhæmmende salte er tilsat isoleringsmaterialet. Papiruld er derudover fugttransporterende og kan optage og afgive fugten igen, uden at det går ud over isoleringsevnen. Dette kan netop være en stor fordel i eksisterende huse, hvor man ikke kender til dampspærrens tilstand og ønsker at få efterisoleret. Desuden er papiruld skadedyrsbestandigt.

Glasuldsisolering

Glasuldsisolering Isover InsulSafe granulat eller Knauf Supafil 34 er også helt fantastiske materialer til isolering af hulrummet i muren. Denne type isolering er granulat af glasuld, som fremstilles af genbrugsglas uden tilsat formaldehyd. Det har en fantastisk lyd- og varmeisoleringsevne og desuden højeste brandklasse. Glasuldsisoleringen er modstandsdygtigt over for fugt og kan transportere eventuel fugt væk, hvilket er fordelagtigt i huse, hvor dampspærrens tilstand er ukendt. Glasuldsisoleringen danner herudover ikke grobund for hverken svampe, bakterier eller skadedyr.

Neopixels

Neopixels® hulmursisolering anvendes primært til ældre bygninger, hvor der er stor varmeeffekt og dermed besparelser at hente.  Neopixels® systemet har en meget lav lambdaværdi på 0,033 W/mK. En lav lambdaværdi står for høj isoleringevne, og Neopixels isolerer derfor mindst 20% bedre end traditionelle isoleringsmaterialer. Det giver rigtig gode besparelser på energiregningen.

Kan min hulmur blive isoleret?

Alle huse, der har en hulmur, kan hulmursisoleres. Hvis dit hus ikke har hulmur, og du ønsker at få isoleret væggene, kan vi for eksempel opsætte nye indvendige vægge med isoleringsbatts og beklæde dem med gips.

Hvad er besparelsen på varmeregningen ved isolering af hulmur?

Efterisolering betaler sig. Bare se på vores eksempler nedenfor. Tallene tager udgangspunkt i gennemsnitlige energipriser, et typisk varmeanlæg og i energiløsningen fra Videncenter for energibesparelser i bygninger.

I alle nedenstående eksempler tages udgangspunkt i:

Hulmursareal: 100 kvm

a) Isolering før: Tom hulmur

Isolering efter: Fyldt hulmur med Knauf eller papiruld

b) Isolering før: Hulmur fyldt med leca

Isolering efter: Fyldt hulmur med Knauf eller papiruld​

Eksempel 1 – Fjernvarme

a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af fjernvarme, vil du årligt kunne spare ca. 7.000 kr., hvis du isolerer hulmuren med papiruld eller Knauf i forhold til at lade den være uisoleret.

b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af fjernvarme, vil du årligt kunne spare ca. 1.800 kr., hvis du får isoleret hulmuren med papiruld eller Knauf i stedet for lecakugler.

Eksempel 2 – Naturgas

a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af naturgas, vil du årligt kunne spare ca. 7.500 kr., hvis du isolerer hulmuren med papiruld eller Knauf i forhold til at lade den være uisoleret.

b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af naturgas, vil du årligt kunne spare ca. 1.900 kr., hvis du får isoleret hulmuren med papiruld eller Knauf i stedet for lecakugler.

Eksempel 3 – Olie

a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af olie, vil du årligt kunne spare ca. 12.700 kr., hvis du isolerer hulmuren med papiruld eller Knauf i forhold til at lade den være uisoleret.

b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af olie, vil du årligt kunne spare ca. 3.180 kr., hvis du får isoleret hulmuren med papiruld eller Knauf i stedet for lecakugler.

Eksempel 4 – Varmepumpe

a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af varmepumpe, vil du årligt kunne spare ca. 5.370 kr., hvis du isolerer hulmuren med papiruld eller Knauf i forhold til at lade den være uisoleret.

b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af varmepumpe, vil du årligt kunne spare ca. 1.280 kr., hvis du får isoleret hulmuren med papiruld eller Knauf i stedet for lecakugler.

Desuden kan du trække arbejdslønnen til hulmursisolering fra som håndværkerfradrag.

Hvordan foregår en hulmursisolering?

Vi tjekker altid, om din hulmur er isoleret i forvejen ved at bore et hul i fugen mellem murstenene, hvorefter vi inspicerer hulmuren med kamera. Hullerne bliver naturligvis lukket pænt til igen.

Ved efterisolering af hulmuren laver vi huller i fugen mellem murstenene på 18-22 mm afhængigt af fugens størrelse. Dette gør dels, at arbejdet bliver næsten usynligt, og samtidig undgår vi at beskadige murstenene. Gennem hullerne kan vi efterisolere hulmuren, hvor vi benytter granulat, som blæses ind i murens hulrum. Når muren er fyldt op, fyldes hullerne til igen med mørtel.

Udsugning af eksisterende isolering

Har du leca eller andet materiale i hulmuren, som du ønsker at få udskiftet? Ved udsugning af eksisterende materiale fjerner vi forsigtigt mursten fra husets ydre væg. Når vi har udtaget de mursten, der er behov for, suger vi materialet ud med en kraftig vakuumsuger. Herefter isolerer vi på ny og sætter pænt murstenene tilbage i muren og dækker til med ny mørtel, der farves for bedst muligt at ramme farven på de eksisterende fuger og derved gøre ændringen så usynlig som muligt.

Vi foretager altid en grundig slutkontrol og et kvalitetstjek af vores arbejde, da vi ønsker, at du som boligejer er tilfreds.

Hvad kræver det at få isoleret hulmuren?

Det kræver ikke andet, end at der er fri adgang til muren, der skal isoleres. Dette betyder, at alle genstande skal fjernes minimum 1 meter væk fra muren. Hvis du har brug for det, hjælper vi dig gerne med at flytte genstande foran muren.

Hvor lang tid tager det at få isoleret hulmuren?

I næsten alle tilfælde vil arbejdet være færdigt samme dag, som vi påbegynder det. Hvis der også skal udsuges eksisterende isolering, vil arbejdet ofte tage to dage. Du behøver ikke at være til stede under udførslen.

Hvad hvis min hulmur er isoleret med leca eller andet?

I 60’erne og 70’erne blev leca-nødder/-kugler eller vermaculite ofte brugt som hulmursisolering, men netop i hulmuren er leca ikke særlig effektivt i forhold til mere moderne isoleringsmaterialer. Det er derfor næsten altid en fordel at udskifte leca-kuglerne, hvis man har et hus, der har leca som hulmursisolering. I det tilfælde er det meget bedre at få suget den gamle leca eller vermaculite ud for derpå at få efterisoleret hulmuren med papiruldsgranulat.​

Sådan foregår vores procesforløb

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring. 

Nedenfor kan du læse vores procesforløb.​

Ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hus og Have Eksperten ApS

Bakkelandskrogen 3

3200 Helsinge

Læs cookie deklaration her

Kontakt os

40 14 93 61

info@husoghaveeksperten.dk

CVR: 30500482

Telefontider

Mandag - fredag: 07.30 - 19.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.