Isolering og fliserens på Sjælland

Isolering af din boligs hulmur

Få isoleret af Årets Energi Isolatør 2023 og 2024

Hos Hus og Have Eksperten ApS tilbyder vi professionel hulmursisolering, der kan udføres hurtigt og nemt, og som vil give dig langvarige fordele. Vores erfarne team af isoleringsspecialister vil sørge for, at din bolig bliver isoleret korrekt og i overensstemmelse med de relevante standarder og forskrifter med papiruld, mineraluld eller Neopor®.

Vi tilbyder isolering af hulmure i blandt andet Hørsholm, Hillerød og Helsingør samt resten af Nordsjælland og Region Hovedstaden såvel som det øvrige Sjælland, så kontakt os i dag for et godt tilbud.

hulmursisolering med papiruld, neopor, neopixels, eps, polystyren, rockwool, mineraluld
hulmursisolering med papiruld, neopor, neopixels, eps, polystyren, rockwool, mineraluld
udsugning af leca i hulmur
ÅRETS_HÅNDVÆRKER_energi_isolatør_2024
Årets isolatør 2023. Anmeld Håndværker 2023. Årets håndværker 2023
Årets håndværker 2022. Anmeld Håndværker 2022.  Fra vores udgangspunkt i Helsinge kan vi hjælpe dig med efterisolering af dit hjem i hele Nordsjælland, Hovedstadsområdet og det øvrige Sjælland.

  Vi bruger kun de bedste materialer til vores hulmursisolering, hvilket sikrer en høj ydeevne og lang levetid. Vi tilbyder en række forskellige isoleringsmaterialer, såsom papirisolering, mineraluld eller Neopor®, så du kan vælge den isoleringstype, der passer bedst til dine behov og dit budget.

  Ved isolering af hulmursareal på 100 kvm kan følgende besparelse opnåes årligt:

  Opvarmningsform:
  Fjernvarme – Spar op til 7.000 kr.
  Naturgas – Spar op til 7.500 kr.
  Oliefyr – Spar op til 12.700 kr.
  Varmepumpe – Spar op til 5.370 kr.

  * Tallene tager udgangspunkt i gennemsnitlige energipriser, et typisk varmeanlæg og i energiløsningen fra Videncenter for energibesparelser i bygninger.

  Det siger vores kunder

  Tjek vores anbefalinger på Anmeld-Håndværker.dk, Trustpilot og Håndværker.dk

  "Efterisolering af hulmur"

  Meget i mødekommende, professionnelle, kreative og hurtige håndværkere.

  anmeld-håndværker.dk

  Kresten Bloch, Birkerød

  "Isolering af hulmur"

  Nem kontakt til virksomheden.
  Kom hurtigt forbi til opmåling/tilbud.
  Opgaven hurtigt udført.

  anmeld-håndværker.dk

  Alme Skole, Græsted

  "Hulmursisolering"

  En yderst behagelig oplevelse. God kommunikation og firmaet kom selv med forbedringsforslag til opgavens udførelse. Arbejdet udført præcist som aftalt. Flot oprydning. Man kunne tydeligt mærke, at det var et par erfarne håndværkere der vidste hvad de gjorde.

  anmeld-håndværker.dk

  Carsten Borg, Virum

  Vi hjælper dig med at reducere dit varmetab og skåne miljøet

  Hulmursisolering er en meget omkostningseffektiv måde at forbedre din boligs energieffektivitet og komfort på. Ved at isolere mellem de indvendige og de ydre vægge kan du reducere varmetab og forbedre varmereguleringen i din bolig. Hulmursisolering er også en miljøvenlig måde at reducere dit energiforbrug på og mindske din boligs påvirkning af klimaet. Hulmursisolering kan desuden reducere støjniveauet i din bolig og øge dens værdi.

  Kontakt os og lad os hjælpe dig med din isolering

  Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vores hulmursisolering kan hjælpe dig med at forbedre dit hjems energieffektivitet og komfort samtidig med, at du reducerer dit energiforbrug og din boligs påvirkning af klimaet. Vi ser frem til at hjælpe dig med din isoleringsopgave.

  Vi tilbyder også:

  Gulvisolering | Loftisolering | Skunkisolering

  FAQ

  Spørgsmål og svar omkring hulmursisolering

  Prisen på hulmursisolering afhænger af størrelsen på muren, dybden af hulmuren, hvorvidt eksisterende isolering skal udsuges, og hvilket materiale der ønskes indblæst.

  En typisk hulmursisolering i en tom hulmur vil hos os ligge fra 125 kr. inkl. moms pr. kvadratmeter afhængigt af materiale og isoleringsmængde.

  Pris på udsugning af eksisterende isolering afhænger af materialet, der skal suges ud samt mængden, men typisk vil prisen ligge på fra 150 kr. inkl. moms pr. kvadratmeter.

  Vores priser på hulmursisolering er generelt lidt lavere end mange af vores konkurrenters!

  Vi isolerer hulmure med iCell papiruldsgranulat, Ekspanderet Polystyren (EPS), Neopor®, Isover InsulSafe granulat eller Knauf Supafil 34.

  Papiruldsgranulat

  Papiruldsgranulat er et af vores foretrukne isoleringsmaterialer, som er fantastisk til isolering. Det består af genbrugsmateriale og er meget miljøvenligt. Desuden er papiruld ikke brandbart, da brandhæmmende salte er tilsat isoleringsmaterialet. Papiruld er desuden fugttransporterende og kan optage og afgive fugten igen uden, at det går ud over isoleringsevnen. Dette kan netop være en stor fordel i eksisterende huse, hvor man ikke kender til dampspærrens tilstand og ønsker at få efterisoleret. Desuden er papiruld skadedyrsbestandigt.

  Knaufisolering

  Knaufisolering er også et helt fantastisk materiale til isolering. Knauf er granulat af glasuld, som fremstilles af genbrugsglas uden tilsat formaldehyd. Det har en fantastisk lyd- og varmeisoleringsevne og desuden højeste brandklasse. Knauf er modstanddygtigt over for fugt, og kan transportere eventuel fugt væk. Knauf danner herudover ikke grobund for hverken svampe, bakterier eller skadedyr. Dog er Knauf ofte uforholdsmæssigt dyrt i forhold til papiruldsgranulat.

  Behandlet polystyrengranulat eller Neopor®

  ​Hvis hulmuren er tom eller hvis der er er gammel, sammenfaldet isolering, hvor der er kommet et luftrum, så kan vi indblæse og fylde hulmuren op med grafitbehandlet ikke-brandbart polystyrengranulat, Ekspanderet Polystyren (EPS) eller Neopor® som giver en tæt isolering med en høj isoleringsværdi. Samtidig er det både skadedyrsbestandigt og tillader muren at ånde da det er vand- og fugtafvisende.

  Alle huse, der har en hulmur, kan hulmursisoleres. Dog kan der være visse begrænsninger eller udfordringer afhængigt af den specifikke konstruktion af din bolig. Hvis dit hus ikke har hulmur, og du ønsker at få isoleret væggene, kan vi for eksempel opsætte nye indvendige vægge med isoleringsbatts og beklæde dem med gips.

  Vi kan udføre en besigtigelse og vurdering af din bolig for at afgøre, om din hulmur kan isoleres. Ofte er hulmure bygget før 1970 tomme og kan let efterisoleres, men der kan være undtagelser afhængigt af bygningens alder, tilstand og konstruktion.

  Er din bolig udelukkende loftisoleret, anbefaler vi også en hulmursisolering, hvis det er muligt for din bolig. En hulmursisolering tjener typisk sig selv hjem på lidt over 2 år, hvis huset i øvrigt ikke er særligt isoleret.​

  Efterisolering af hulmur betaler sig.
  Bare se på vores eksempler nedenfor. Tallene tager udgangspunkt i gennemsnitlige energipriser, et typisk varmeanlæg og i energiløsningen fra Videncenter for energibesparelser i bygninger.

  I alle nedenstående eksempler tages udgangspunkt i:

  Hulmursareal: 100 kvm

  a) Isolering før: Tom hulmur

  Isolering efter: Fyldt hulmur med Knauf eller papiruld

  b) Isolering før: Hulmur fyldt med leca

  Isolering efter: Fyldt hulmur med Knauf eller papiruld​

  Eksempel 1 – Fjernvarme

  a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af fjernvarme, vil du årligt kunne spare ca. 7.000 kr., hvis du isolerer hulmuren med papiruld eller Knauf i forhold til at lade den være uisoleret.

  b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af fjernvarme, vil du årligt kunne spare ca. 1.800 kr., hvis du får isoleret hulmuren med papiruld eller Knauf i stedet for lecakugler.

  Eksempel 2 – Naturgas

  a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af naturgas, vil du årligt kunne spare ca. 7.500 kr., hvis du isolerer hulmuren med papiruld eller Knauf i forhold til at lade den være uisoleret.

  b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af naturgas, vil du årligt kunne spare ca. 1.900 kr., hvis du får isoleret hulmuren med papiruld eller Knauf i stedet for lecakugler.

  Eksempel 3 – Olie

  a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af olie, vil du årligt kunne spare ca. 12.700 kr., hvis du isolerer hulmuren med papiruld eller Knauf i forhold til at lade den være uisoleret.

  b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af olie, vil du årligt kunne spare ca. 3.180 kr., hvis du får isoleret hulmuren med papiruld eller Knauf i stedet for lecakugler.

  Eksempel 4 – Varmepumpe

  a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af varmepumpe, vil du årligt kunne spare ca. 5.370 kr., hvis du isolerer hulmuren med papiruld eller Knauf i forhold til at lade den være uisoleret.

  b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af varmepumpe, vil du årligt kunne spare ca. 1.280 kr., hvis du får isoleret hulmuren med papiruld eller Knauf i stedet for lecakugler.

  Vi tjekker altid, om din hulmur er isoleret i forvejen ved at bore et hul i fugen mellem murstenene, hvorefter vi inspicerer hulmuren med kamera. Hullerne bliver naturligvis lukket pænt til igen.

  Ved efterisolering af hulmuren laver vi huller i fugen mellem murstenene på 18-22 mm afhængigt af fugens størrelse. Dette gør dels, at arbejdet bliver næsten usynligt, og samtidig undgår vi at beskadige murstenene. Gennem hullerne kan vi efterisolere hulmuren, hvor vi benytter granulat, som blæses ind i murens hulrum. Når muren er fyldt op, fyldes hullerne til igen med mørtel.

  Det kræver ikke andet, end at der er fri adgang til muren, der skal isoleres. Dette betyder, at alle genstande skal fjernes minimum 1 meter væk fra muren. Hvis du har brug for det, hjælper vi dig gerne med at flytte genstande foran muren.

  I næsten alle tilfælde vil arbejdet være færdigt samme dag, som vi påbegynder det. Hvis der også skal udsuges eksisterende isolering, vil arbejdet ofte tage to dage. Du behøver ikke at være til stede under udførslen.

  Ved udsugning af eksisterende materiale fjerner vi forsigtigt mursten fra husets ydre væg. Når vi har udtaget de mursten, der er behov for, suger vi materialet ud med en kraftig vakuumsuger. Herefter isolerer vi på ny og sætter pænt murstenene tilbage i muren og dækker til med ny mørtel.

  I 60’erne og 70’erne blev leca-nødder/-kugler eller vermaculite ofte brugt som hulmursisolering, men netop i hulmuren er leca ikke særlig effektivt i forhold til mere moderne isoleringsmaterialer. Det er derfor næsten altid en fordel at udskifte leca-kuglerne, hvis man har et hus, der har leca som hulmursisolering. I det tilfælde er det meget bedre at få suget den gamle leca eller vermaculite ud for derpå at få efterisoleret hulmuren med papiruldsgranulat, EPS/polystyren, Neopor® eller mineraluld.

  Vi foretager altid en grundig slutkontrol og et kvalitetstjek af vores arbejde, da vi ønsker, at du som boligejer er tilfreds.

  Skriv dit telefonnummer, og vi kontakter dig hurtigst muligt

  X