Fliserens

​Er dine fliser kedelige eller beskidte at se på? Udendørs fliser kan nemt rammes af alger, mos, skidt og flisepest, som gør dem kedelige at se på og giver dem en grønlig eller sort farve. Dette er hverken pænt eller sundt som fliserne, som har større risiko for at være ujævne og glatte samt at få frostsprægninger.

Hos Hus og Have Eksperten ApS tilbyder vi blandt andet fliserens i Helsingør, Hørsholm og Hillerød samt resten af Nordsjælland og Region Hovedstaden.

En fliserensning kan forbedre udseendet af dine fliser markant og forlænge deres levetid.

Det kan også reducere risikoen for skader og forlænge vedligeholdelsesintervallet, da rensede og imprægnerede fliser er mindre tilbøjelige til at samle snavs og belægninger.

 
 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hus og Have Eksperten ApS

Det siger vores kunder​?

"Perfekt kundeservice"

Perfekt kundeservice og flot arbejde.

Bente Sheridan

"God oplevelse"

Kontaktet som aftalt. Meget venlig betjening. God oplevelse.

Lillian Søes

"Meget behagelig håndværket"

Renset og imprægneret fliser. Meget behagelig håndværket, hurtigt og professionelle arbejde.

Gretha Petersen

"Super god kommunikation"

Renset og imprægneret sandstensfliser. Super god kommunikation omkring opgaven og flot udført arbejde.

Vibeke Myrup

"Super flot resultat"

Der blev renset gamle fliser med mos og alger samt imprægneret. Super flot resultat, god kommunikation og fint arbejde.

Lars B Boldreel

"God vejledning"

Renset fliser i indkørsel. Kort ventetid på at få arbejdet udført, god vejledning med efterfølgende arbejde vi selv skulle udføre.

Bjarne Eliassen

Du kan bestille rensning af dine fliser til kun 50 kr. pr. kvm.

Vi er måske Sjællands billigste hvad angår fliserens inkl. imprægnering. Bestil fliserens inkl. imprægnering for kun 50 kr. pr. kvm inkl. moms (før servicefradrag) i Nordsjælland og Hovedstadsområdet for private og erhverv.

Vi udfører også fliserens på resten af Sjælland, hvor prisen afhænger af afstand og arealet af fliserne der skal renses. Vi bruger professionelt udstyr og udelukkende vand - og INGEN kemikalier, til at gøre dine fliser flotte og som nye igen.

Obs. der faktureres for min. 50 kvm, altså minimum 2.500 kr. inkl. moms. Vi har intet kørselsgebyr.

​Om fliserens

Vi udfører fliserens med imprægnering for private og virksomheder. Alger, flisepest og mos har skadelige konsekvenser for flisebelægningen da de kan slå rødder, som kan bevirke svampeskader, fugt og frostskader, da væksten på fliserne gør det svært for vandet at løbe fra.

Hvis fliserne rammes af den skadelige belægning er det vigtigt at handle i tide – og her er fliserens løsningen. Jo hurtigere du får renset og behandlet fliserne, jo hurtigere får du nedkæmpet den skadelige belægningen inden den spreder sig og slår rødder – og så kan du undgå at skulle skifte dine fliser. 

Hvis du ønsker at forbedre udseendet af dine fliser, så kan en professionel fliserensning et friskt og nyt look. Fliser kan hurtigt blive beskidte og kedelige på grund af snavs og belægninger, der kan være svære at fjerne med almindelige rengøringsmidler.

Hos Hus og Have Eksperten Aps tilbyder vi professionel fliserensning, udført af erfarne specialister, der bruger det bedste udstyr til at give dine fliser et nyt liv. Vi kan rense dine fliser grundigt, men skånsomt, og vi kan håndtere en lang række forskellige flisetyper og -overflader.

Vi bruger kun metoder, der ikke skader miljøet eller dine fliser,  og vi sikrer, at rensningen udføres omhyggeligt og præcist, så dine fliser ikke tager skade under processen.

En fliserensning kan forbedre udseendet af dine fliser markant og forlænge deres levetid.  Det kan også reducere risikoen for skader og forlænge vedligeholdelsesintervallet, da rensede og imprægnerede fliser er mindre tilbøjelige til at samle snavs og belægninger.

Kontakt os i dag for mere information om, hvordan vores fliserens kan hjælpe dig med at opnå smukke og rene fliser.

Vi står klar til at hjælpe med din opgave og give dine fliser nyt liv.​

Få flotte fliser

Dine fliser bliver flotte at kigge på igen. De bliver næsten som nye.​ 

Miljøvenlig fliserens

Vi bruger kun vand og vores meget effektive maskine til at rense dine fliser.

Væk med snavs og alger

Snavs, alger og mos fjernes fuldstændigt fra fliserne.​

Undgå frostsprængninger

Glatte, ujævne fliser med frostsprægninger kan undgå.​ 

Boligens værdi stiger

Boligens værdi stiger med pæne fliser - og så holder den effektive afrensning og behandling i flere år.​ 

Billigere og hurtigere

Professionel fliserens er både hurtigere og billigere end at lægge nye fliser. Og så er der fuld effekt med det samme!

Bedste kvalitet

Vi er din rådgiver og fliserenser.

Vi bruger kun de bedste materialer og giver dig den billigste pris.​ 

Imprægnering 

Vi imprægnerer fliserne, så de får en forsegling, der gør dem modstandsdygtige overfor alger, flisepest og lignende.

Hus og Have Eksperten ApS

Det siger vores kunder​

​Tjek vores anbefalinger på Anmeld-Håndværker.dk, Trustpilot og Håndværker.dk

"Jeg kan varmt anbefale firmaet"

Michael, fra hus og have, har overholdt alle aftaler, samt har udført arbejdet, så det endelige resultatet er blevet supert flot

Jeg kan varmt anbefale firmaet.

" Job udført til aftalt pris"

Kom til aftalte tid, job udført til aftalt pris.

"Hurtig og effektiv"

Meget behagelig kontakt, hurtig og effektiv. Super glad for resultatet.

Spørgsmål og svar til fliserens

Hvad koster fliserens?

Prisen på fliserens afhænger af antallet af kvadratmeter som skal renses samt om det er ét stort sammenhængende område eller flere små.

En typisk fliserens inkl. imprægnering og fugesand vil ofte ligge på mellem 75 og 200 kr. inkl. moms pr. kvadratmeter afhængig af antallet af kvadratmeter.

OBS! I en begrænset periode tilbyder vi fliserens for 50 kr pr. kvm inkl. moms inkl. imprægnering (min. 50 kvm) i Nordsjælland og Hovedstadsområdet.

Vores priser på fliserens er generelt lidt lavere end mange af vores konkurrenters, specielt når der er tale om store områder/mange kvadratmeter der skal renses – og vi tilbyder ofte prismatch, så få endelig et tilbud fra os! Desuden kan du trække arbejdslønnen til fliserens fra som håndværkerfradrag/servicefradrag.

Hvad kræver det at få renset flis​er?

Det kræver ikke andet end at der er fri adgang til fliserne der skal renses – og så skal der være adgang til vand under hele opgavens udførsel.

Fliserens kan svine, og vi renser altid ned og skyller af bagefter, men vi anbefaler at flytte genstande 5 meter væk fra fliseområdet hvis muligt. Hvis du har brug for det hjælper vi dig gerne med at flytte genstande fra fliserne.

Kan jeg ikke bare selv rense mine ​fliser?

Du kan sagtens selv højtryksspule dine fliser, men vi vil ikke anbefale dig at gøre det. Fliserne vil sikkert blive pænere end før, men ren højtryksspuling skader og ødelægger flisernes overflade, så algerne og flisepesten sætter sig endnu bedre fast og det bliver endnu sværere at fjerne. Den hårde stråle ødelægger flisernes overflade og gør dem endnu mere modtagelige for flisepest i fremtiden. Ved højtryksspuling bliver overfladen nemlig mere ru, og derved bliver der dels et større areal, hvor lav og alger kan fæstne sig, dels kommer der små fordybninger, hvor vand kan samle sig.

Med vores fliserens bliver fliserne renset med en særlig mekanisk overfladevasker, som fjerne al snavs, alger og flisepest, men uden at ødelægge flisernes overflade. Og så imprægnerer vi altid efter rensningen, så overfladen er forseglet og resultatet holder længere. Når vi er færdige med vores fliserens, vil dine fliser fremstå rene og flotte.

Er fliserens miljøve​nligt?

Ja, vores fliserens udføres udelukkende ved mekanisk rens med rent vand, uden tilsætning af kemikalier. Dette sikrer at grundvandet, planter, dyr og mennesker ikke tager skade af vores fliserens. Vi kan derfor med god samvittighed udføre fliserens alle steder, uden at bekymre os kemikalier i vores omgivelser.

Skal man være hjemme ved fli​serens?

Nej, så længe fliserne er ryddet, der er adgang rundt om huset og adgang til vand udendørs, behøver du ikke være hjemme

Hvordan fore​går fliserens?

Det er sjældent nødvendigt at besigtige fliserne før en fliserens – vi kan lave et godt tilbud til dig gennem en god dialog, at du laver en grov opmåling af fliseområdet og sender et par billeder af fliseområdet.

Ved fliserens fjernes snavs, alger, mos og flisepest fra fliserne, så du slipper for at udskifte dem før tid. Fliserens forlænger flisernes levetid og får din fliseterrasse, indkørsel eller flisegang til at fremstå flot igen.

Vi udfører miljøvenlig, effektiv, mekanisk fliserens med professionelt udstyr, hvor den skadelige belægning fjernes fra fliserne. Du vil strakts se, at flisernes oprindelige farve vil træde frem, og fliserne vil igen fremstå som nye.

Som standard tilbyder vi at efterbehandle fliserne med imprægnering 1-5 dage efter rensningen. Imprægneringen trænger ned i fliserne, forsegler dem og forebygger fremkosten af alger og flisepest.

Vores imprægnering er desuden ofte mere effektiv end den fliserne har fra producenten, så det kan også være en god idé at få imprægneret sine nye fliser for at beskytte dem bedst muligt fra starten af. Afrensningen af fliserne vil rense det gamle fugesand væk, så nyt skal på. Du kan vælge selv at sørge for nyt fugesand, eller lade os komme med det. Vi hjælper dig også gerne med at feje det ud.

Hvis du har meget ukrudt omkring eller mellem dine fliser bør det fjernes først. Dette kan du enten selv gøre, eller vi kan hjælpe dig. Vi laver altid en grundig slutkontrol og kvalitetstjek af vores arbejde og ønsker at du som boligejer er tilfreds.

Hvor lang tid tager det at få udført​ fliserens?

I næsten alle tilfælde vil selve fliserensningen være færdigt samme dag som vi påbegynder arbejdet. Dog skal fliserne være helt tørre førend vi imprægnerer for at få det bedst mulige resultat. Derfor kan der gå op til 5 hverdage førend vi kommer og imprægnerer fliserne fra de er blevet renset. Så længe der er vandudtag udendørs behøver du ikke at være til stede under udførslen. 

Hvad er flisep​est?

De lyse "pletter" fliserne får kaldes flisepest og skyldes tilgroninger af lav, som er en harmløs blanding af en slags svamp og alge. Det er ikke farligt for fliserne, men det er ikke så pænt, og der er større risiko for at fliserne bliver glatte eller får frostsprængninger. Flisepesten lever af dens optagelse af lys, vand og fugt, og derfor er det sværere at bekæmpe end alger. Flisepest sætter sig oftere og hurtigere på gamle fliser, hvilket skyldes, at fliserne med tiden får små sprækker og fordybninger i overfladen, som gør, at flisepesten lettere kan sætte sig fast.

Hvornår kan fliserne re​nses?

Vi udfører fliserens fra april til og med oktober - når frosten har sluppet sit tag og inden det bliver vinter. Det giver det bedste resultat. Når du bestiller fliserens hos os får du en fast dato for rensning af fliserne.

Kan man få håndværkerfradrag p​å fliserens?

Ja, det kan man! Du kan benytte håndværker/servicefradraget, når du får udfør fliserens. Du sparer ca. 1/3 af arbejdslønnen på fliserens. Arbejdslønnen fremgår altid, af den faktura du modtager fra os efter endt arbejde. Håndværkerfradraget indberettes til skat via din selvangivelse.

Sådan foregår vores procesforløb

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring. 

Nedenfor kan du læse vores procesforløb.​

Ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hus og Have Eksperten ApS

Bakkelandskrogen 3

3200 Helsinge

Læs cookie deklaration her

Kontakt os

40 14 93 61

info@husoghaveeksperten.dk

CVR: 30500482

Telefontider

Mandag - fredag: 07.30 - 19.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.