Få et godt tilbud på skunkisolering

IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAndet

Dine data bliver udelukkende brugt til at vi kan kontakte dig med et tilbud på opgaven. 

Fordele ved skunkisolerings

Spar mange penge

Skunkisolering kan spare dig for rigtig mange penge på varmeregningen da boligen bliver billigere at opvarme.

Bedre energimærkning

Din bolig får en bedre energimærkning og stiger dermed i værdi.

Forbedret indeklima

Du får forbedret indeklima og komfort samt undgår kulde og træk fra skunkene.

Bedste kvalitet, billigste pris

Vi er din rådgiver og isolatør. Vi bruger kun de bedste materialer og giver dig den billigste pris - og vi giver altid prismatch på skunkisoleringer.

Miljøvenligt

Du bruger mindre energi på at varme huset op og bidrager dermed til mindre CO2 udledning til gavn for miljøet.

Stabil indendørstemperatur

Boligen bliver lettere at opvarme og holder bedre på indendørstemperaturen.

Energitilskud og fradrag

Du kan både få energitilskud og håndværkerfradrag til skunkisolering.

Betaler sig hurtigt hjem

Skunkisolering betaler sig forholdsvist hurtigt ind, naturligvis alt afhængigt af din varmekildes effektivitet - uanset hvad vil dit varmeforbrug formindskes.

Isolering af skunk

Om skunkisolering

Har du en kold første sal? Så kan det tyde på at dine skunke ikke er isoleret. Hvis dine skunke ikke er isoleret korrekt, vil der typisk om vinteren trække meget koldt luft ind, og i sommer halvåret vil der typisk være meget varmt. Ved isolering af skunke bør der isoleres både på skunkens gulv samt den lodrette væg inde i skunken. Hvis der er mindre end 200 mm isolering i dine skunke anbefales det at få efterisoleret til i hvert fald 300 eller 400 mm for at mindske varmetabet og forbedre indeklimaet.

Skunke kan være meget forskellige fra bolig til bolig. Er skunken lille kan det bedst betale sig at fylde hele skunken op med papiruldsgranulat. Er skunken større, kan det være fordelagtigt at bygge en ny indervæg, som isoleres med granulat eller isoleringsbatts. 

Spørgsmål og svar til skunkisolering

Klik på spørgsmålene for at læse mere

Prisen på skunkisolering afhænger af størrelsen på skunken der skal isoleres samt isoleringsmaterialet der vælges.  En typisk skunkisolering vil hos os ligge på omkring 1000 kr. inkl. moms pr. kubikmeter afhængig af materiale og isoleringsmængde.

Vores priser på skunkisolering  er generelt lidt lavere end mange af vores konkurrenters – og vi tilbyder altid prismatch! Desuden kan du trække arbejdslønnen til skunkisolering fra som håndværkerfradrag.

Papiruldsgranulat

Papiruldsgranulat er vores foretrukne isoleringsmateriale, som er fantastisk til isolering. Det består af genbrugsmateriale og er meget miljøvenligt. Desuden er papiruld ikke brandbart, da brandhæmmende salte er tilsat isoleringsmaterialet. Papiruld er desuden fugttransporterende og kan optage og afgive fugten igen uden, at det går ud over isoleringsevnen. Dette kan netop være en stor fordel i eksisterende huse, hvor man ikke kender til dampspærrens tilstand og ønsker at få efterisoleret. Desuden er papiruld skadedyrsbestandigt. 

Knaufisolering

Knaufisolering er også et helt fantastisk materiale til isolering. Knauf er granulat af glasuld, som fremstilles af genbrugsglas uden tilsat formaldehyd. Det har en fantastisk lyd- og varmeisoleringsevne og desuden højeste brandklasse. Knauf er modstanddygtigt over for fugt, og kan transportere eventuel fugt væk, hvilket er fordelagtigt i huse, hvor dampspærrens tilstand er ukendt. Knauf danner herudover ikke grobund for hverken svampe, bakterier eller skadedyr. Dog er Knauf ofte uforholdsmæssigt dyrt i forhold til papiruldsgranulat.

Isoleringsbats

Isoleringsbats af mineraluld eller glasuld kan også sagtens benyttes som isolering i skunke. Dog vil isolering med bats på loftet typisk være væsentligt dyrere end papiruld eller knauf. Det er mere tidskrævende, og ofte kan det være svært at skabe en lige så tæt isolering som ved udblæsning.

Så længe der er skunke i dit hus kan de fleste huse få isoleret skunkene. Det er selvfølgelig en forudsætning at der er adgang til skunken. 

Er skunken lille kan det bedst betale sig at fylde hele skunken op med papiruldsgranulat. Er skunken større, kan det være fordelagtigt at bygge en ny indervæg, som isoleres med granulat eller isoleringsbatts. 

Vi anbefaler også at din bolig har en god loftisolering og hvis muligt også er hulmursisoleret.

Udgiften til skunkisolering tjener sig hjem over en overskuelig årrække. Samtidig kan du få energitilskud og desuden trække arbejdslønnen til isoleringen fra som håndværkerfradrag. 

Efterisolering betaler sig. Bare se på vores eksempler nedenfor. Tallene tager udgangspunkt i gennemsnitlige energipriser, et typisk varmeanlæg og i energiløsningen fra Videncenter for energibesparelser i bygninger.

I alle nedenstående eksempler tages udgangspunkt i:

 Skunkareal på 20 kvm 

a) Isolering før: 0 mm
Isolering efter: 300 mm

og

b) Isolering før: 100 mm
Isolering efter: 400 mm

Eksempel 1 – Fjernvarme

a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af fjernvarme vil du årligt kunne spare ca. 2.420 kr. hvis du isolerer skunken med 300 mm isolering i forhold til at lade den være uisoleret.

b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af fjernvarme vil du årligt kunne spare ca. 360 kr. hvis du isolerer skunken med 400 mm isolering i forhold til blot at have 100 mm. 

Eksempel 2 – Naturgas

a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af naturgas vil du årligt kunne spare ca. 2.570 kr. hvis du isolerer skunken med 300 mm isolering i forhold til at lade den være uisoleret. 

b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af naturgas vil du årligt kunne spare ca. 390 kr. hvis du isolerer skunken med 400 mm isolering i forhold til blot at have 100 mm. 

Eksempel 3 – Olie

a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af naturgas vil du årligt kunne spare ca. 4.230 kr. hvis du isolerer skunken med 300 mm isolering i forhold til at lade den være uisoleret. 

b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af olie vil du årligt kunne spare ca. 640 kr. hvis du isolerer skunken med 400 mm isolering i forhold til blot at have 100 mm.

Eksempel 4 – Varmepumpe

a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af varmepumpe vil du årligt kunne spare ca. 250 kr. hvis du isolerer skunken med 300 mm isolering i forhold til at lade den være uisoleret. 

b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af varmepumpe vil du årligt kunne spare ca. 1.670 kr. hvis du isolerer skunken med 400 mm isolering i forhold til blot at have 100 mm.

Hvordan skunken isoleres afhænger dels af skunkens størrelse og dels af adgangsforholdene. Hvis der ikke er direkte adgang til skunken borer vi typisk 22-35 mm indblæsningshuller, hvor antallet af huller vil variere afhængig af skunkens størrelse.

En anden afgørende ting for isolering af skunken afhænger om hvorvidt der er undertag på taget. Hvis der eksisterer undertag, kan  skunken let fyldes op med papiruld eller Knauf uden yderligere klargøring. Hvis der derimod ikke er undertag skal vi ind og montere vindplader som sikrer luftcirkulering for at undgå kondens og råd i spærkonstruktionen.

Efter skunken er isoleret lukkes hullerne igen. Afhængig af om der er lem til skunken eller der skal bores huller indefra, må det forventes at hullerne skal spartles og males for at gøre ændringen usynlig. 

Vi laver altid en grundig slutkontrol og kvalitetstjek af vores arbejde og ønsker at du som boligejer er tilfreds.

Det kræver faktisk ikke andet end at der er adgang til skunken.

I de fleste tilfælde vil arbejdet være færdigt samme dag som vi påbegynder det. Du behøver ikke at være til stede under udførslen. 

Billeder fra opgaver

Isolering af skunk
Isolering af skunk
Isolering af skunk
Isolering af skunk

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Kontakt mig
close slider
IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAnden forespørgsel

Se anbefalinger

Anbefalinger fra vores kunder

Mere end 60 anbefalinger

Peter Mortensen 31/01/2019

Trustpilot
Perfekt arbejde og super kunde service. Super positiv kundeservice, hurtige tilbagemeldinger, stor fleksibilitet inden for få dage, perfekt udført arbejde. Info undervejs omkring arbejdet. Fair pris. Kan kun give Mark og Michael de bedste anbefalinger. Og vil helt sikkert kontakte dem igen når behov.

Kathrin Lassen 14/01/2020

Trustpilot
Dygtige, ordentlige og sympatiske. Er så glad for jeg valgte Hus og Have Eksperten til at isolere under mit kolonihavehus. De bedste anbefalinger herfra

Neel Voss-Petersen 14/01/2020

Facebook
Vi har lige haft fornøjelsen af dette fantastiske firma som sørgede for loftisolering..nu kan vi nyde resultatet resten af vores liv. Tak til jer.hus og have eksperten for supergod service og ordentlighed..for et godt tilbud og for at i er så dygtige til jeres arbejde..og for pæn oprydning bagefter..i har altid vores anbefaling..

Andreas S 14/01/2020

Trustpilot
Super oplevelse. Kom til aftalt tidspunkt, super god service, og ikke mindst så virker det. Der er ikke længere fodkoldt i kolonihaven, som der ellers hidtil har været. Kan varmt anbefales.

Mark Jensen 30/12/2019

Trustpilot
Meget venlige og informative. Håndværkere der kommer til tiden! Godt tilfreds. Og så endda 20 procent billigere end konkurrenterne!

Martin Svensson 29/12/2019

Trustpilot
Et fremragende stykke arbejde udført af Mark og Michael. Tilmed også det billigste tilbud. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling.

Søren Lerche 21/12/2019

Håndværker.dk
Jeg har var meget glad for en venlig og ordentlig service. Efter jeg havde vist interesse for at få et tilbud, kom de dagen efter og allerede ugen efter udførte de et flot og godt stykke arbejde. De er meget behaglige og jeg kan sagtens anbefale dem.

Anne Svendsen 12/12/2019

Håndværker.dk
På 1 1/2 time blev der blæst flamingo granulat ind under gulvet. Flinke mænd. I går aftes gik jeg på strømpefødder.

Ruth Berthou 11/12/19

Trustpilot
Hurtigt og effektivt arbejde.

Jette Hedegaard Kristoffersen 22/11/2019

Håndværker.dk
Jeg fik et skriftligt tilbud kort efter min kontakt med firmaet og tilbuddet lå under det foreløbige anslåede da vi talte sammen i telefonen. Jobbet blev udført kort tid efter min henvendelse til tiden, og selv om der blev brugt mere granulat end forventet, blev prisen den samme som tilbuddet lå på. Arbejdet blev udført til tiden, og ser rigtig fint ud. Jeg kan varmt anbefale dette firma.
Læs flere