Om Hus og Have Eksperten ApS

Hvad enten du har et kolonihavehus eller den helt store industribygning, der trænger til at blive isoleret, så kontakt os endelig. Vi holder til i Nordsjælland, men er klar på at rykke ud på hele Sjælland, når vores kunder har brug for det. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, så kontakt os endelig.

 
 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

100% dansk – 100% god kvalitet – 100% i orden

Vi er en familedrevet virksomhed, som hjælper med både store og små opgaver hos private såvel som erhverv – og har du en bygning der skal isoleres, et tag du ønsker algebehandlet, fliser der skal renses,  eller en have der skal ordnes? Så kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud – vi giver dig altid professionel kvalitet og service til den bedste pris! Og så er vi selvfølgelig rigtig stolte af at være vindere af Årets Energi Isolatør 2023 til Anmeld-Håndværker's Årets Håndværker prisuddeling samt at være kåret til Årets Isolatør i Nordsjælland i både 2019, 2020, 2021 og 2022. Desuden vandt vi i 2020 også prisen som årets anlægsgartner/belægninger samt rengøring for vores havearbejde, og fliserens og fik anden pladsen i 2021. Det er vores kunder, der har valgt og anbefalet os – og det er vi meget taknemmelige for. Også hos 3Byggetilbud.dk er vi særligt udvalgt som ambassadør for 5. år i træk fra 2019-2023.

Find vores mange flotte anbefalinger fra vores kunder ved at trykke på knappen “Se anbefalinger” til højre på skærmen.

Vi imødekommer vores kunders ønsker

Når du beder os om at varetage opgaverne, vil du blive mødt af et fagligt stærk og venligt team, der arbejder hårdt på at imødekomme kundernes behov. Vi gør derfor alt, hvad der står i vores magt for at hjælpe vores kunder med de forespørgsler, de måtte have. Vi laver kun arbejde, vi selv kan stå inde for, så vores kunder er garanteret løsninger, der er holdbare. Vi går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten på udførelsen.

Vi er certificerede klimahåndværkere og isolatører

Vi er certificerede gennem Håndværker.dk og det rådgivende ingeniørfirma Niras Klimahåndværkeruddannelse. Det betyder at vi altid tænker på miljøet og er din ekspert indenfor bæredygtig rådgivning og isolering. Vi går højt op i udelukkende at bruge bæredygtige materialer, og bruger udelukkende træ med FSC eller PEFC certifikat, som er den bedste garanti for lovligt og bæredygtigt træ.

Til alle vores services tilbyder vi råd og vejledning, hvis vores kunder ønsker det. Vi mener nemlig, at det gavner vores kunder, når vi deler vores faglige ekspertise, så kunderne kan træffe de valg, der er rigtige for dem.

En fagmand du kan stole på

Når du taler i telefon med os eller vi møder dig ved en besigtigelse, så er det de samme personer, som kommer ud og udfører opgaven hos dig. Det skaber gensidig tillid, og gør at informationer ikke går tabt ved overlevering. Vi går højt op i høj kvalitet og den bedste service samt at vores kunder har det godt fra den indledende fase til projektet er afsluttet. Vi gør derfor altid vores for at opretholde et godt samarbejde og overholde vores del af aftalen, hvad enten der er tale om mødetider, budget eller hvornår projektet skal være afsluttet.

Sådan foregår vores procesforløb

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring. 

Nedenfor kan du læse vores procesforløb.​

Ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hus og Have Eksperten ApS

Bakkelandskrogen 3

3200 Helsinge

Læs cookie deklaration her

Kontakt os

40 14 93 61

info@husoghaveeksperten.dk

CVR: 30500482

Telefontider

Mandag - fredag: 07.30 - 19.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.