fbpx

Få et godt tilbud på loftisolering

  IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAndet

  Dine data bliver udelukkende brugt til at vi kan kontakte dig med et tilbud på opgaven. 

  Fordele ved loftisolering

  Spar mange penge

  Loftisolering kan spare dig for rigtig mange penge på varmeregningen da boligen bliver billigere at opvarme.

  Bedre energimærkning

  Din bolig får en bedre energimærkning og stiger dermed i værdi.

  Forbedret indeklima

  Du får forbedret indeklima og komfort samt undgår kulde og træk.

  Bedste kvalitet, billigste pris

  Vi er din rådgiver og isolatør. Vi bruger kun de bedste materialer og giver dig den billigste pris - og vi giver altid prismatch på loftisoleringer.

  Miljøvenligt

  Du bruger mindre energi på at varme huset op og bidrager dermed til mindre CO2 udledning til gavn for miljøet.

  Stabil indendørstemperatur

  Boligen bliver lettere at opvarme og holder bedre på indendørstemperaturen.

  Energitilskud

  Du kan få energitilskud til loftisolering.

  Betaler sig hurtigt hjem

  Loftisolering betaler sig forholdsvist hurtigt hjem, naturligvis alt afhængigt af din varmekildes effektivitet - uanset hvad vil dit varmeforbrug formindskes.

  Bedste isolatør i Nordsjælland for tredje år i træk
  Loft isoleret med papiruldsgranulat og ny gangbro

  Om loftisolering

  Spar på varmeudgiften

  Udgiften til opvarmning af dit hus en fyldig og evigt tilbagevendende post på dit husbudget, men du kan spare rigtig mange penge ved at få isoleret loftet ordentligt. Hvis loftet er isoleret med mindre end 250 mm, er det en god idé at efterisolere det. Det mindsker varmtabet gennem loftet, så du sparer penge på varmeregningen, og giver dig et mere behageligt indeklima.

  Undgå varmetab

  Mange huse har ingen eller kun ganske lidt isolering på loftet. Varme stiger opad, og da loftet er en stor flade, hvor der kan ske stort varmetab, er det er derfor vigtigt, at loftet er ordentligt isoleret og holder tæt for at kunne holde boligen varm. Isolering af loftet er en af de mest effektive metoder til at spare på energien og varmeregningen. Det anbefales at have 400 mm isolering på loftet for at opnå bedst mulig besparelse på varmeregningen samt bedst mulig komfort. 

  Vi står til rådighed for både nybyggeri og eksisterende byggeri for private og erhverv. Det er vigtigt, at både isoleringsmateriale og det håndværksmæssige arbejde er af højeste kvalitet. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud på efterisolering af dit loft – og som standard medregner vi altid gangbro, vindplader og kasse omkring loftlemmen.

  Spørgsmål og svar til loftisolering

  Klik på spørgsmålene for at læse mere

  Prisen på loftisolering afhænger af mængden af isolering, antallet af kvadratmeter, loftets udformning, hvorvidt der skal hæves/bygges gangbro, opsættes vindplader samt bygges ramme omkring loftlemmen. En typisk loftisolering inkl. vindplader, gangbro og ramme omkring loftlem vil hos os ligge på mellem 150 og 275 kr. pr. kvadratmeter inkl. moms afhængig af materiale og isoleringsmængde.

  Vores priser på loftisolering er generelt lidt lavere end mange af vores konkurrenters!

  Desuden kan du få energitilskud til isolering af dit loft.

  Vi isolerer lofter med iCell papiruldsgranulat, Isover InsulSafe granulat eller Knauf Supafil 34.

  Papiruldsgranulat

  Papiruldsgranulat er et af vores foretrukne isoleringsmaterialer, som er fantastisk til isolering. Det består af genbrugsmateriale og er meget miljøvenligt. Desuden er papiruld ikke brandbart, da brandhæmmende salte er tilsat isoleringsmaterialet. Papiruld er desuden fugttransporterende og kan optage og afgive fugten igen uden, at det går ud over isoleringsevnen. Dette kan netop være en stor fordel i eksisterende huse, hvor man ikke kender til dampspærrens tilstand og ønsker at få efterisoleret. Desuden er papiruld skadedyrsbestandigt. 

  Glasuldsisolering

  Glasuldsisolering Isover InsulSafe granulat eller Knauf Supafil 34  er også helt fantastiske materialer til isolering. Denne type isolering er granulat af glasuld, som fremstilles af genbrugsglas uden tilsat formaldehyd. Det har en fantastisk lyd- og varmeisoleringsevne og desuden højeste brandklasse. Glasuldsisoleringen er modstanddygtigt over for fugt, og kan transportere eventuel fugt væk, hvilket er fordelagtigt i huse, hvor dampspærrens tilstand er ukendt. Glasuldsisoleringen danner herudover ikke grobund for hverken svampe, bakterier eller skadedyr.

  Isoleringsbats

  Isoleringsbats af mineraluld eller glasuld kan også sagtens benyttes som isolering på loftet. Dog vil isolering med bats på loftet typisk være væsentligt dyrere end papiruld eller glasuldsisolering. Det er meget tidskrævende, og ofte kan det være svært at skabe en lige så tæt isolering som ved udblæsning.

  De fleste huse kan få isoleret loftet. Udblæsning af isolering vil typisk være på traditionelle lofte, hvor der er et “gulv” isoleringen kan blæses ud på. Hvis du ikke har et loft man kan færdes på, men derimod har loft til kip eller skråvægge, du ønsker isoleret vil det typisk være med isoleringsbats, hvor der isoleres helt ud til undertaget. Afhængig af skråvæggen/loftets konstruktion kan det være muligt at indblæse isolering. 

  Som boligejer bør du efterisolere, hvis du bruger mere end 144 kilowatt-timer om året pr. boligkvadratmeter. Det svarer til et forbrug på 18 liter olie eller 16 kubikmeter gas, som du drastisk vil kunne formindske. 

  Er din bolig udelukkende loftisoleret, anbefaler vi også en hulmursisolering, hvis det er muligt for din bolig. En hulmursisolering tjener typisk sig selv hjem på lidt over 2 år, hvis huset i øvrigt ikke er særligt isoleret.

  Udgiften til loftisolering tjener sig hjem over en overskuelig årrække. Samtidig kan du trække arbejdslønnen til loftisolering fra som håndværkerfradrag og faktisk kan du også få energitilskud til isolering af dit loft. 

  Efterisolering betaler sig absolut. Bare se på vores eksempler nedenfor. Tallene tager udgangspunkt i gennemsnitlige energipriser, et typisk varmeanlæg og i energiløsningen fra Videncenter for energibesparelser i bygninger.

  I alle nedenstående eksempler tages udgangspunkt i:

   Loftsareal på 100 kvm 

  a) Isolering før: 0 mm
  Isolering efter: 300 mm

  og

  b) Isolering før: 100 mm
  Isolering efter: 400 mm

  Eksempel 1 – Fjernvarme

  a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af fjernvarme vil du årligt kunne spare ca. 12.110 kr. hvis du isolerer loftet med 300 mm isolering i forhold til at lade det være uisoleret.

  b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af fjernvarme vil du årligt kunne spare ca. 1.820 kr. hvis du isolerer loftet med 400 mm isolering i forhold til blot at have 100 mm. 

  Eksempel 2 – Naturgas

  a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af naturgas vil du årligt kunne spare ca. 12.830 kr. hvis du isolerer loftet med 300 mm isolering i forhold til at lade det være uisoleret. 

  b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af naturgas vil du årligt kunne spare ca. 1.930 kr. hvis du isolerer loftet med 400 mm isolering i forhold til blot at have 100 mm. 

  Eksempel 3 – Olie

  a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af naturgas vil du årligt kunne spare ca. 21.140 kr. hvis du isolerer loftet med 300 mm isolering i forhold til at lade det være uisoleret. 

  b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af olie vil du årligt kunne spare ca. 3.180 kr. hvis du isolerer loftet med 400 mm isolering i forhold til blot at have 100 mm.

  Eksempel 4 – Varmepumpe

  a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af varmepumpe vil du årligt kunne spare ca. 8.370 kr. hvis du isolerer loftet med 300 mm isolering i forhold til at lade det være uisoleret. 

  b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af varmepumpe vil du årligt kunne spare ca. 1.260 kr. hvis du isolerer loftet med 400 mm isolering i forhold til blot at have 100 mm.

  Når du skal have isoleret loftet, starter vi med at enten etablere en gangbro eller at hæve den eksisterende, således at der er plads til isoleringen. Der monteres desuden vindplader ved tagfoden, så vinden ikke blæser ind og flytter på isoleringen, men så der stadig er tilstrækkelig ventilation på loftet. Herudover bygger vi en kasse omkring loftlemmen, som sikrer at isoleringen ligger sikkert og hvor den skal, samtidig med at du kan komme op og ned fra loftet.

  Ved efterisolering af loftet indblæses isoleringsgranulat, hvilket sikrer at det kan placere sig i alle hulrum og sprækker og dermed danne en sammenhængende isolerende flade uden kuldebroer. Har du eksisterende isolering på loftet, som du ønsker at øge, sørger vi for at den eksisterende isolering ligger korrekt, hvorefter vi blæser granulat ovenpå og dermed øger det samlede isoleringslag.

  Har du gammel isolering liggende på loftet, som du ønsker at få udskiftet eller brug for hjælp til at rydde loftet?

  Vi hjælper også gerne med at rydde loftet for gammel isolering, som vi kan hjælpe med at bortskaffe for dig. Herefter kan vi isolere loftet på ny. Har du brug for hjælp til at rydde diverse opbevaring på loftet før isolering, kan vi også hjælpe med dette. 

  Vi laver altid en grundig slutkontrol og kvalitetstjek af vores arbejde og ønsker at du som boligejer er tilfreds.

  Det kræver faktisk ikke andet end at der er adgang til loftet enten via loftlem udefra eller inde i huset. Det kræver selvfølgelig også at loftet er ryddet, så vi kan isolere, men hvis du har brug for det hjælper vi dig gerne med at rydde dit loft for det du måtte have opbevaret deroppe.

  I mange tilfælde vil arbejdet være færdigt samme dag som vi påbegynder det. Hvis det er et stort loft og der skal bygges en lang gangbro samt opsættes vindplader og ramme omkring loftlemmen kan arbejdet godt tage flere dage. Du behøver ikke at være til stede under udførslen. 

  Læs også om

  Billeder fra opgaver

  Kontakt os i dag for et godt tilbud


  Se anbefalinger

  Anbefalinger fra vores kunder

  Mere end 275 anbefalinger

  Tina Hedeboe Hansen 11/11/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isoleret under sommerhus
  Meget præcis i forhold til at ankomme til aftalt tid. Rigtig godt arbejde som er udført, klar anbefaling herfra.

  Anne-Marie Bach 21/10/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isolering af loft
  Tillidsfuldt og sober rådgivning krydret med engageret dialog og god kommunikation, serviceminded og høflige håndværkere. Også fint med sms om ankomst i rimelig tid.

  Lisbeth Nielsen 21/10/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isoleret mit loft
  Super oplevelse. Herligt team, der var dedikeret til jobbet.
  Fem stjerner herfra med min absolutte anbefaling.

  Peter Anker Olsen 18/10/21

  anmeld-haandvaerker.dk og håndværker.dk
  Efter kontakt på H&H's website modtog jeg hurtigt tilbuddet, som jeg kommunikerede med H&H om vedr. forbehold, og vi blev enige. Derefter blev datoen for udførelsen aftalt. Den var kort tid efter accept af tilbuddet og arbejdet blev derefter udført på det aftalte tidspunkt. Nu afventer vi så vinteren for at se om isoleringen gør noget godt for elregningen.

  Michael Rasmussen 11/10/21

  Håndværker.dk
  Fik isoleret mit loft med papiruldsisolering. Alle aftaler blev overholdt og resultatet i top.

  Camilla Seifert 04/10/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Lagt isolation på vores loft
  Super søde . De gjorde lige precist hvad vi havde aftalt .

  Terence Glaven 25/09/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Jeg har fået renset taget for alger og mos
  Top klasse

  Flemming 23/09/21

  Håndværker.dk
  God rådgivning ifbm Isolering af gulve. Overholdte aftaler og budget

  Jette Juul 20/09/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isolereret sommerhus på loft og under huset
  Bestilte opgaven til at blive løst under huset . Fik en snak om bl.a. isolering på loft fik et tilbud og slog til med det også inden 14 dage er det færdigt . Fuldt ud tilfreds og kan mærke forskel med det samme. Kan kun anbefales, god service og venlige personer

  Birthe N Jensen 15/09/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isoleret
  Flinkt personale.
  Læs flere