fbpx

Få et godt tilbud på loftisolering

IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAndet

Dine data bliver udelukkende brugt til at vi kan kontakte dig med et tilbud på opgaven. 

Fordele ved loftisolering

Spar mange penge

Loftisolering kan spare dig for rigtig mange penge på varmeregningen da boligen bliver billigere at opvarme.

Bedre energimærkning

Din bolig får en bedre energimærkning og stiger dermed i værdi.

Forbedret indeklima

Du får forbedret indeklima og komfort samt undgår kulde og træk.

Bedste kvalitet, billigste pris

Vi er din rådgiver og isolatør. Vi bruger kun de bedste materialer og giver dig den billigste pris - og vi giver altid prismatch på loftisoleringer.

Miljøvenligt

Du bruger mindre energi på at varme huset op og bidrager dermed til mindre CO2 udledning til gavn for miljøet.

Stabil indendørstemperatur

Boligen bliver lettere at opvarme og holder bedre på indendørstemperaturen.

Energitilskud og fradrag

Du kan både få energitilskud og håndværkerfradrag til loftisolering.

Betaler sig hurtigt hjem

Loftisolering betaler sig forholdsvist hurtigt hjem, naturligvis alt afhængigt af din varmekildes effektivitet - uanset hvad vil dit varmeforbrug formindskes.

Loft isoleret med papiruldsgranulat og ny gangbro

Om loftisolering

Udgiften til opvarmning af dit hus en fyldig og evigt tilbagevendende post på dit husbudget, men du kan spare rigtig mange penge ved at få isoleret loftet ordentligt. Hvis loftet er isoleret med mindre end 250 mm, er det en god idé at efterisolere det. Det mindsker varmtabet gennem loftet, så du sparer penge på varmeregningen, og giver dig et mere behageligt indeklima.

Mange huse har ingen eller kun ganske lidt isolering på loftet. Varme stiger opad, og da loftet er en stor flade, hvor der kan ske stort varmetab, er det er derfor vigtigt, at loftet er ordentligt isoleret og holder tæt for at kunne holde boligen varm. Isolering af loftet er en af de mest effektive metoder til at spare på energien og varmeregningen. Det anbefales at have 400 mm isolering på loftet for at opnå bedst mulig besparelse på varmeregningen samt bedst mulig komfort. 

Vi står til rådighed for både nybyggeri og eksisterende byggeri for private og erhverv. Det er vigtigt, at både isoleringsmateriale og det håndværksmæssige arbejde er af højeste kvalitet. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud på efterisolering af dit loft – og som standard medregner vi altid gangbro, vindplader og kasse omkring loftlemmen.

Spørgsmål og svar til loftisolering

Klik på spørgsmålene for at læse mere

Prisen på loftisolering afhænger af mængden af isolering, antallet af kvadratmeter, loftets udformning, hvorvidt der skal hæves/bygges gangbro, opsættes vindplader samt bygges ramme omkring loftlemmen. En typisk loftisolering inkl. vindplader, gangbro og ramme omkring loftlem vil hos os ligge på mellem 150 og 250 kr. pr. kvadratmeter inkl. moms afhængig af materiale og isoleringsmængde.

Vores priser på loftisolering er generelt lidt lavere end mange af vores konkurrenters – og vi tilbyder altid prismatch!

Desuden kan du trække arbejdslønnen til loftisolering fra som håndværkerfradrag, og du kan endda også få energitilskud til isolering af dit loft.

Papiruldsgranulat

Papiruldsgranulat er vores foretrukne isoleringsmateriale, som er fantastisk til isolering. Det består af genbrugsmateriale og er meget miljøvenligt. Desuden er papiruld ikke brandbart, da brandhæmmende salte er tilsat isoleringsmaterialet. Papiruld er desuden fugttransporterende og kan optage og afgive fugten igen uden, at det går ud over isoleringsevnen. Dette kan netop være en stor fordel i eksisterende huse, hvor man ikke kender til dampspærrens tilstand og ønsker at få efterisoleret. Desuden er papiruld skadedyrsbestandigt. 

Knaufisolering

Knaufisolering er også et helt fantastisk materiale til isolering. Knauf er granulat af glasuld, som fremstilles af genbrugsglas uden tilsat formaldehyd. Det har en fantastisk lyd- og varmeisoleringsevne og desuden højeste brandklasse. Knauf er modstanddygtigt over for fugt, og kan transportere eventuel fugt væk, hvilket er fordelagtigt i huse, hvor dampspærrens tilstand er ukendt. Knauf danner herudover ikke grobund for hverken svampe, bakterier eller skadedyr. Dog er Knauf ofte uforholdsmæssigt dyrt i forhold til papiruldsgranulat.

Isoleringsbats

Isoleringsbats af mineraluld eller glasuld kan også sagtens benyttes som isolering på loftet. Dog vil isolering med bats på loftet typisk være væsentligt dyrere end papiruld eller knauf. Det er meget tidskrævende, og ofte kan det være svært at skabe en lige så tæt isolering som ved udblæsning.

De fleste huse kan få isoleret loftet. Udblæsning af isolering vil typisk være på traditionelle lofte, hvor der er et “gulv” isoleringen kan blæses ud på. Hvis du ikke har et loft man kan færdes på, men derimod har loft til kip eller skråvægge, du ønsker isoleret vil det typisk være med isoleringsbats, hvor der isoleres helt ud til undertaget. Afhængig af skråvæggen/loftets konstruktion kan det være muligt at indblæse isolering. 

Som boligejer bør du efterisolere, hvis du bruger mere end 144 kilowatt-timer om året pr. boligkvadratmeter. Det svarer til et forbrug på 18 liter olie eller 16 kubikmeter gas, som du drastisk vil kunne formindske. 

Er din bolig udelukkende loftisoleret, anbefaler vi også en hulmursisolering, hvis det er muligt for din bolig. En hulmursisolering tjener typisk sig selv hjem på lidt over 2 år, hvis huset i øvrigt ikke er særligt isoleret.

Udgiften til loftisolering tjener sig hjem over en overskuelig årrække. Samtidig kan du trække arbejdslønnen til loftisolering fra som håndværkerfradrag og faktisk kan du også få energitilskud til isolering af dit loft. 

Efterisolering betaler sig absolut. Bare se på vores eksempler nedenfor. Tallene tager udgangspunkt i gennemsnitlige energipriser, et typisk varmeanlæg og i energiløsningen fra Videncenter for energibesparelser i bygninger.

I alle nedenstående eksempler tages udgangspunkt i:

 Loftsareal på 100 kvm 

a) Isolering før: 0 mm
Isolering efter: 300 mm

og

b) Isolering før: 100 mm
Isolering efter: 400 mm

Eksempel 1 – Fjernvarme

a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af fjernvarme vil du årligt kunne spare ca. 12.110 kr. hvis du isolerer loftet med 300 mm isolering i forhold til at lade det være uisoleret.

b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af fjernvarme vil du årligt kunne spare ca. 1.820 kr. hvis du isolerer loftet med 400 mm isolering i forhold til blot at have 100 mm. 

Eksempel 2 – Naturgas

a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af naturgas vil du årligt kunne spare ca. 12.830 kr. hvis du isolerer loftet med 300 mm isolering i forhold til at lade det være uisoleret. 

b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af naturgas vil du årligt kunne spare ca. 1.930 kr. hvis du isolerer loftet med 400 mm isolering i forhold til blot at have 100 mm. 

Eksempel 3 – Olie

a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af naturgas vil du årligt kunne spare ca. 21.140 kr. hvis du isolerer loftet med 300 mm isolering i forhold til at lade det være uisoleret. 

b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af olie vil du årligt kunne spare ca. 3.180 kr. hvis du isolerer loftet med 400 mm isolering i forhold til blot at have 100 mm.

Eksempel 4 – Varmepumpe

a) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af varmepumpe vil du årligt kunne spare ca. 8.370 kr. hvis du isolerer loftet med 300 mm isolering i forhold til at lade det være uisoleret. 

b) Hvis din bolig er opvarmet ved hjælp af varmepumpe vil du årligt kunne spare ca. 1.260 kr. hvis du isolerer loftet med 400 mm isolering i forhold til blot at have 100 mm.

Når du skal have isoleret loftet, starter vi med at enten etablere en gangbro eller at hæve den eksisterende, således at der er plads til isoleringen. Der monteres desuden vindplader ved tagfoden, så vinden ikke blæser ind og flytter på isoleringen, men så der stadig er tilstrækkelig ventilation på loftet. Herudover bygger vi en kasse omkring loftlemmen, som sikrer at isoleringen ligger sikkert og hvor den skal, samtidig med at du kan komme op og ned fra loftet.

Ved efterisolering af loftet indblæses isoleringsgranulat, hvilket sikrer at det kan placere sig i alle hulrum og sprækker og dermed danne en sammenhængende isolerende flade uden kuldebroer. Har du eksisterende isolering på loftet, som du ønsker at øge, sørger vi for at den eksisterende isolering ligger korrekt, hvorefter vi blæser granulat ovenpå og dermed øger det samlede isoleringslag.

Har du gammel isolering liggende på loftet, som du ønsker at få udskiftet? Vi hjælper også gerne med at rydde loftet for gammel isolering, som vi kan hjælpe med at bortskaffe for dig. Herefter kan vi isolere loftet på ny. Har du brug for hjælp til at rydde diverse opbevaring på loftet før isolering, kan vi også hjælpe med dette. 

Vi laver altid en grundig slutkontrol og kvalitetstjek af vores arbejde og ønsker at du som boligejer er tilfreds.

Det kræver faktisk ikke andet end at der er adgang til loftet enten via loftlem udefra eller inde i huset. Det kræver selvfølgelig også at loftet er ryddet, så vi kan isolere, men hvis du har brug for det hjælper vi dig gerne med at rydde dit loft for det du måtte have opbevaret deroppe.

I mange tilfælde vil arbejdet være færdigt samme dag som vi påbegynder det. Hvis det er et stort loft og der skal bygges en lang gangbro samt opsættes vindplader og ramme omkring loftlemmen kan arbejdet godt tage flere dage. Du behøver ikke at være til stede under udførslen. 

Billeder fra opgaver

Kontakt os i dag for et godt tilbud


Se anbefalinger

Anbefalinger fra vores kunder

Mere end 120 anbefalinger

Susan Boye Grymer Fals 05/07/2020

Trustpilot

Freddie Bøgkjær 28/06/2020

Trustpilot
Godt arbejde, kom til tiden, var færdige til tiden, og så er det billigt. Stor ros til jer. Hilsen Freddie.

Rajiv Arvind 18/06/20

Trustpilot
God kompetent og professionel

Jens 14/06/20

Trustpilot
Rigtigt fint arbejde - god dialog om opgaven og flot udførsel

Erik Wagn 14/06/20

Trustpilot
Flot arbejde udført til tiden og med rigtig god service. Firmaet kan absolut anbefales.

Karen Rasmussen 14/06/20

Trustpilot
God service Super service, reelle folk og veludført arbejde.

Anne-Lise Overgaard Lambæk 13/06/20

Trustpilot
Alt var som lovet.

Tina Svane Petersen 11/06/20

Trustpilot
Jeg har en rigtig god oplevelse med Hus og Have Eksperten. Har fået renset mine fliser og en gang imprægnering. Er rigtig glad for resultatet. Men en vigtig ting : ALLE aftaler er blevet overholdt, hvad tid og regning angår. Så kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Natasha 11/06/20

Trustpilot
Flotte fliser på ingen tid! Hurtig, professional og venlig service, og resultatet blev super flot. Jeg kan varmt anbefale at få dine fliser renset af Hus og Have eksperten!

Conni Larsen 10/06/2020

Trustpilot
Har fået så flotte fliser, men har dog en del ukrudt tilbage.
Læs flere