fbpx

Kontakt Hus og Have Eksperten ApS i dag for et godt tilbud

Her udfører vi arbejde

Vi udfører dagligt arbejde inden for isolering, fliserens, handymanopgaver mv. for private og erhvervskunder på hele Sjælland – særligt i Region Hovedstaden, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Vi er eksperter på vores områder og leverer udelukkende arbejde, vi kan stå inde for – og vi går højt op i at give en god, personlig service hver gang – og ikke mindst sørger vi for at den aftalte tidsfrist altid afholdes.

Vi har sans for detaljerne og anvender udelukkende bæredygtige og miljøvenlige materialer. 

Her kan du se en en lille oversigt over nogle af de kommuner og byer, hvor vi tilbyder isoleringsarbejde og fliserens. Tryk på overskriften for at læse mere. Er du i tvivl om vi også dækker dit område, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 14 93 61, på mail på info@husoghaveeeksperten.dk eller via vores kontaktformular nedenfor. 

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Gribskov kommune. Vi holder til i Gribskov kommune og kører dagligt i området omkring Helsinge, Græsted, Gilleleje, Dronningmølle, Tisvildeleje, Annisse, Annisse Nord, Blistrup, Bækkekrog, Ejlstrup, Esrum, Firhøj, Holløse, Holløselund, Kagerup, Laugø, Mårum, Ramløse, Rågeleje, Smidstrup, Strand Esbønderup, Søborg, Udsholt, Udsholt Strand, Vejby, Vejby Strand, Villingebæk, Villingerød og Ørby.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Hillerød kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i selve Hillerød eller i en af de andre byer som Alsønderup, Borup, Brødeskov, Gadevang, Gørløse, Meløse, Ny Hammersholt, Ny Harløse, Nørre Herlev, Store Lyngby, Tulstrup eller Uvelse.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Helsingør kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Helsingør, Borsholm, Espergærde, Gurre, Hellebæk, Helsingør, Hornbæk, Horserød, Kvistgård, Mørdrup, Nygård, Nyrup, Snekkersten, Tikøb eller Ålsgårde.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Fredensborg kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Fredensborg, Kokkedal, Karlebo, Humlebæk, Nivå, Veksebo, Brønsholm, Vejenbrød, Dageløkke, Nybo, Toelt, Søholm, Langstrup, Lønholt, Hesselrød, Avderød, Gunderød, Kirkelte, Grønholt, Sørup, Endrup, Danstrup, Langerød eller Sletten.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Hørsholm kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Hørsholm, Usserød, Vallerød, Pennehave, Rungsted Kyst, Grønnegade eller Sjælsmark.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Rudersdal kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Birkerød, Trørød, Holte, Gl. Holte, Søllerød, Nærum, Skodsborg, Brådebæk, Ravnsnæs, Høsterkøb eller Vedbæk.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Halsnæs kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Frederiksværk, Hundested, Liseleje, Melby, Vinderød eller Ølsted.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Allerød kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Allerød, Lillerød, Lynge, Blovstrød eller Nymølle.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Furesø kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Farum, Værløse, Hareskovby, Jonstrup, Kirke Værløse, Laanshøj eller Smørumnedre.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Frederikssund kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Slangerup, Jægerspris, Skibby eller Græse Bakkeby..

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Gentofte kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Charlottenlund, Dyssegård, Gentofte, Hellerup, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved eller Vangede.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Egedal kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Ølstykke, Stenløse, Smørum, Ganløse, Veksø eller Egedal By.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Lyngby-Taarbæk kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Kongens Lyngby, Ulrikkenborg, Taarbæk, Virum, Sorgenfri, Lundtofte eller Hjortekær.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Gladsaxe kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd eller Mørkhøj.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Herlev kommune.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Ballerup kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Ballerup, Måløv, Skovlunde, Egebjerg eller Pederstrup.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Glostrup kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Glostrup, Hvissinge eller Ejby.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Rødovre kommune.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Albertslund kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Albertslund, Risby, Herstedøster eller Herstedvester.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Høje Taastrup kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Taastrup, Hedehusene, Reerslev, Sengeløse, Vridsløsemagle eller Vadsby.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Ishøj kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Ishøj, Torslunde eller Tranegilde.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Brøndby kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Brøndbyøster, Brøndbyvester eller Brøndby Strand.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Vallensbæk kommune.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Hvidovre kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Hvidovre, Risbjerg, Strandmark eller Avedøre.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Københavns kommune og dækker alle bydele uanset om du bor i Indre By, Vesterbro, Kongens Enghave, Nørrebro, Østerbro, Amager Øst, Amager Vest, Valby, Bispebjerg, Vanløse og Brønshøj-Husum.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Tårnby kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Kastrup, Tårnby, Vestamager, Tømmerup, Ullerup, Skelgårde, Viberup eller Rågård.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Dragør kommune uanset om du bor i Dragør, Søvang eller Store Magleby.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Region Sjælland og dækker kommuner som Greve, Holbæk, Kalundborg, Køge, Lejre, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Solrød og Sorø.

Fortæl os om din opgave og få et godt tilbud i dag

  IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAndet

  Dine data bliver udelukkende brugt til at vi kan kontakte dig med et tilbud på opgaven. 


  Se anbefalinger

  Anbefalinger fra vores kunder

  Mere end 275 anbefalinger

  Peter Anker Olsen 18/10/21

  Håndværker.dk
  Vi fik blæst isolering ind i den gamle gulvkonstruktion i sommerhuset. Arbejdet foregik på den aftalte dag og resultatet blev som forventet. Nu venter vi på vinteren, så vi kan mærke at det har gjort en forskel.

  Michael Rasmussen 11/10/21

  Håndværker.dk
  Fik isoleret mit loft med papiruldsisolering. Alle aftaler blev overholdt og resultatet i top.

  Camilla Seifert 04/10/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Lagt isolation på vores loft
  Super søde . De gjorde lige precist hvad vi havde aftalt .

  Terence Glaven 25/09/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Jeg har fået renset taget for alger og mos
  Top klasse

  Flemming 23/09/21

  Håndværker.dk
  God rådgivning ifbm Isolering af gulve. Overholdte aftaler og budget

  Jette Juul 20/09/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isolereret sommerhus på loft og under huset
  Bestilte opgaven til at blive løst under huset . Fik en snak om bl.a. isolering på loft fik et tilbud og slog til med det også inden 14 dage er det færdigt . Fuldt ud tilfreds og kan mærke forskel med det samme. Kan kun anbefales, god service og venlige personer

  Birthe N Jensen 15/09/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isoleret
  Flinkt personale.

  Flemming kegel 13/09/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Papirisolering
  Havde et godt møde med isoleringsfolk der meget hurtigt fik klargjort til isolering på loft rum jeg kunne anbefale et slags mundstykke på isolerings slangen det ville undgå unødig spredning og ville ramme mere præsist. når man sgter på spærspidsen. mvh. flemming kegel

  Lone Frilund 10/09/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Flise rens
  Venlige og kompetent

  Jytte og Freddy Nielsen 01/09/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isoleret loft
  God og hurtig udførelse, godt tilfreds og anbefaler gerne dem.
  Læs flere