fbpx

Kontakt Hus og Have Eksperten ApS i dag for et godt tilbud

Her udfører vi arbejde

Vi udfører dagligt arbejde inden for isolering, fliserens, handymanopgaver mv. for private og erhvervskunder på hele Sjælland – særligt i Region Hovedstaden, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Vi er eksperter på vores områder og leverer udelukkende arbejde, vi kan stå inde for – og vi går højt op i at give en god, personlig service hver gang – og ikke mindst sørger vi for at den aftalte tidsfrist altid afholdes.

Vi har sans for detaljerne og anvender udelukkende bæredygtige og miljøvenlige materialer. 

Her kan du se en en lille oversigt over nogle af de kommuner og byer, hvor vi tilbyder isoleringsarbejde og fliserens. Tryk på overskriften for at læse mere. Er du i tvivl om vi også dækker dit område, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 14 93 61, på mail på info@husoghaveeeksperten.dk eller via vores kontaktformular nedenfor. 

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Gribskov kommune. Vi holder til i Gribskov kommune og kører dagligt i området omkring Helsinge, Græsted, Gilleleje, Dronningmølle, Tisvildeleje, Annisse, Annisse Nord, Blistrup, Bækkekrog, Ejlstrup, Esrum, Firhøj, Holløse, Holløselund, Kagerup, Laugø, Mårum, Ramløse, Rågeleje, Smidstrup, Strand Esbønderup, Søborg, Udsholt, Udsholt Strand, Vejby, Vejby Strand, Villingebæk, Villingerød og Ørby.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Hillerød kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i selve Hillerød eller i en af de andre byer som Alsønderup, Borup, Brødeskov, Gadevang, Gørløse, Meløse, Ny Hammersholt, Ny Harløse, Nørre Herlev, Store Lyngby, Tulstrup eller Uvelse.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Helsingør kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Helsingør, Borsholm, Espergærde, Gurre, Hellebæk, Helsingør, Hornbæk, Horserød, Kvistgård, Mørdrup, Nygård, Nyrup, Snekkersten, Tikøb eller Ålsgårde.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Fredensborg kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Fredensborg, Kokkedal, Karlebo, Humlebæk, Nivå, Veksebo, Brønsholm, Vejenbrød, Dageløkke, Nybo, Toelt, Søholm, Langstrup, Lønholt, Hesselrød, Avderød, Gunderød, Kirkelte, Grønholt, Sørup, Endrup, Danstrup, Langerød eller Sletten.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Hørsholm kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Hørsholm, Usserød, Vallerød, Pennehave, Rungsted Kyst, Grønnegade eller Sjælsmark.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Rudersdal kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Birkerød, Trørød, Holte, Gl. Holte, Søllerød, Nærum, Skodsborg, Brådebæk, Ravnsnæs, Høsterkøb eller Vedbæk.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Halsnæs kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Frederiksværk, Hundested, Liseleje, Melby, Vinderød eller Ølsted.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Allerød kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Allerød, Lillerød, Lynge, Blovstrød eller Nymølle.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Furesø kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Farum, Værløse, Hareskovby, Jonstrup, Kirke Værløse, Laanshøj eller Smørumnedre.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Frederikssund kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Slangerup, Jægerspris, Skibby eller Græse Bakkeby..

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Gentofte kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Charlottenlund, Dyssegård, Gentofte, Hellerup, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved eller Vangede.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Egedal kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Ølstykke, Stenløse, Smørum, Ganløse, Veksø eller Egedal By.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Lyngby-Taarbæk kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Kongens Lyngby, Ulrikkenborg, Taarbæk, Virum, Sorgenfri, Lundtofte eller Hjortekær.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Gladsaxe kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd eller Mørkhøj.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Herlev kommune.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Ballerup kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Ballerup, Måløv, Skovlunde, Egebjerg eller Pederstrup.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Glostrup kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Glostrup, Hvissinge eller Ejby.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Rødovre kommune.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Albertslund kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Albertslund, Risby, Herstedøster eller Herstedvester.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Høje Taastrup kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Taastrup, Hedehusene, Reerslev, Sengeløse, Vridsløsemagle eller Vadsby.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Ishøj kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Ishøj, Torslunde eller Tranegilde.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Brøndby kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Brøndbyøster, Brøndbyvester eller Brøndby Strand.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Vallensbæk kommune.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Hvidovre kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Hvidovre, Risbjerg, Strandmark eller Avedøre.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Københavns kommune og dækker alle bydele uanset om du bor i Indre By, Vesterbro, Kongens Enghave, Nørrebro, Østerbro, Amager Øst, Amager Vest, Valby, Bispebjerg, Vanløse og Brønshøj-Husum.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Tårnby kommune og dækker alle byerne uanset om du bor i Kastrup, Tårnby, Vestamager, Tømmerup, Ullerup, Skelgårde, Viberup eller Rågård.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Dragør kommune uanset om du bor i Dragør, Søvang eller Store Magleby.

Vi tilbyder isolering og fliserens til private og erhvervskunder i Region Sjælland og dækker kommuner som Greve, Holbæk, Kalundborg, Køge, Lejre, Odsherred, Ringsted, Roskilde, Solrød og Sorø.

Fortæl os om din opgave og få et godt tilbud i dag

  IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAndet

  Dine data bliver udelukkende brugt til at vi kan kontakte dig med et tilbud på opgaven. 


  Se anbefalinger

  Anbefalinger fra vores kunder

  Mere end 275 anbefalinger

  Tina Hedeboe Hansen 11/11/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isoleret under sommerhus
  Meget præcis i forhold til at ankomme til aftalt tid. Rigtig godt arbejde som er udført, klar anbefaling herfra.

  Anne-Marie Bach 21/10/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isolering af loft
  Tillidsfuldt og sober rådgivning krydret med engageret dialog og god kommunikation, serviceminded og høflige håndværkere. Også fint med sms om ankomst i rimelig tid.

  Lisbeth Nielsen 21/10/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isoleret mit loft
  Super oplevelse. Herligt team, der var dedikeret til jobbet.
  Fem stjerner herfra med min absolutte anbefaling.

  Peter Anker Olsen 18/10/21

  anmeld-haandvaerker.dk og håndværker.dk
  Efter kontakt på H&H's website modtog jeg hurtigt tilbuddet, som jeg kommunikerede med H&H om vedr. forbehold, og vi blev enige. Derefter blev datoen for udførelsen aftalt. Den var kort tid efter accept af tilbuddet og arbejdet blev derefter udført på det aftalte tidspunkt. Nu afventer vi så vinteren for at se om isoleringen gør noget godt for elregningen.

  Michael Rasmussen 11/10/21

  Håndværker.dk
  Fik isoleret mit loft med papiruldsisolering. Alle aftaler blev overholdt og resultatet i top.

  Camilla Seifert 04/10/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Lagt isolation på vores loft
  Super søde . De gjorde lige precist hvad vi havde aftalt .

  Terence Glaven 25/09/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Jeg har fået renset taget for alger og mos
  Top klasse

  Flemming 23/09/21

  Håndværker.dk
  God rådgivning ifbm Isolering af gulve. Overholdte aftaler og budget

  Jette Juul 20/09/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isolereret sommerhus på loft og under huset
  Bestilte opgaven til at blive løst under huset . Fik en snak om bl.a. isolering på loft fik et tilbud og slog til med det også inden 14 dage er det færdigt . Fuldt ud tilfreds og kan mærke forskel med det samme. Kan kun anbefales, god service og venlige personer

  Birthe N Jensen 15/09/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isoleret
  Flinkt personale.
  Læs flere