ISOLERING AF DIN BOLIG
ELLER EJENDOM

Er din varmeregning for høj? Eller er der steder i dit hus, hvor det trækker?

I så fald er det en rigtig god ide at få undersøgt om dit hus trænger til at blive isoleret eller efterisoleret. Vi er certificerede isolatører, og ved at få isoleret vil du kunne spare rigtig mange penge på varmeregningen og gøre noget godt for miljøet – og samtidig vil du få et meget bedre indeklima og øget komfort.

Isolering er altså ofte en god investering, der relativt hurtigt tjener sig selv hjem. Ved alle isoleringsformer vil du ofte kunne mærke en forskel med det samme. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige isoleringstyper vi tilbyder. Har du en særlig opgave, så kontakt os endelig – vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe.

Er din bolig fra før 1978? Så er der stor sandsynlighed for at den har en hulmur der trænger til at blive efterisoleres. 

Varme søger opad, og er dit loft ikke isoleret ordentligt, kan det koste dig rigtig mange penge på varmeregningen.

Har du kolde gulve og svært ved at holde varmen i dit fritidshus, sommerhus eller kolonihavehus?
Så trænger det nok til at blive isoleret. 

Uisolerede skunkrum er ofte en af årsagerne til en ekstra høj varmeregning og kan også have stor betydning for indeklima og komfort.

Du kan med stor fordel vælge at efterisolere mellem etager i din bolig og undgå træk og  kulde der siver gennem etageadskillelsen.

Har du en særlig isoleringsopgave? Vi hjælper også gerne med isolering ved renoveringer og entrepriser hos private og virksomheder.

Isolering betaler sig!

Isolering er en af de renoveringsopgaver, der tjener sig hurtigst hjem. Hvis din din bolig ordentligt isoleret, kan du spare rigtig mange penge på varmeregningen – samtidig vil du generelt få et bedre bedre indeklima, mere komfort samt lydisolering fra udefrakommende støj. 

Vi giver de allerbedste priser på isolering for både private og erhverv og ligger generelt under vores konkurrenters priser. Ved isolering vil du opleve en øjeblikkelig forskel og besparelse på varmeregningen. Dette sikrer også, at investeringen i efterisolering af din bolig eller ejendom oftest vil tjene sig hjem i løbet af et til tre år. Hvor længe der går afhænger naturligvis af, hvor omfattende en efterisolering du vælger at få foretaget.

Få et godt tilbud på isolering - send os din forespørgsel

Forespørgsel
close slider