Få et godt tilbud på isolering

IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAndet

Dine data bliver udelukkende brugt til at vi kan kontakte dig med et tilbud på opgaven. 

Isolering betaler sig

Er din varmeregning for høj? Eller er der steder i dit hus, hvor det trækker?

I så fald er det en rigtig god ide at få undersøgt om dit hus trænger til at blive isoleret eller efterisoleret. Vi er certificerede isolatører, og ved at få isoleret vil du kunne spare rigtig mange penge på varmeregningen og gøre noget godt for miljøet – og samtidig vil du få et meget bedre indeklima og øget komfort.

Isolering er altså ofte en god investering, der relativt hurtigt tjener sig selv hjem. Ved alle isoleringsformer vil du ofte kunne mærke en forskel med det samme. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige isoleringstyper vi tilbyder. Har du en særlig opgave, så kontakt os endelig – vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe.

Isolering er en af de renoveringsopgaver, der tjener sig hurtigst hjem. Hvis din din bolig ordentligt isoleret, kan du spare rigtig mange penge på varmeregningen – samtidig vil du generelt få et bedre bedre indeklima, mere komfort samt lydisolering fra udefrakommende støj. 

Vi giver de allerbedste priser på isolering for både private og erhverv og ligger generelt under vores konkurrenters priser. Ved isolering vil du opleve en øjeblikkelig forskel og besparelse på varmeregningen. Dette sikrer også, at investeringen i efterisolering af din bolig eller ejendom oftest vil tjene sig hjem i løbet af et til tre år. Hvor længe der går afhænger naturligvis af, hvor omfattende en efterisolering du vælger at få foretaget.

Fordele ved isolering

Spar mange penge

Isolering kan spare dig for rigtig mange penge på varmeregningen da boligen bliver billigere at opvarme.

Bedre energimærkning

Din bolig får en bedre energimærkning og stiger dermed i værdi.

Forbedret indeklima

Du får forbedret indeklima og komfort samt undgår kulde og træk.

Bedste kvalitet, billigste pris

Vi er din rådgiver og isolatør. Vi bruger kun de bedste materialer og giver dig den billigste pris - og vi giver altid prismatch på vores isoleringer.

Miljøvenligt

Du bruger mindre energi på at varme huset op og bidrager dermed til mindre CO2 udledning til gavn for miljøet.

Stabil indendørstemperatur

Boligen bliver lettere at opvarme og holder bedre på indendørstemperaturen.

Energitilskud og fradrag

Du kan både få energitilskud og håndværkerfradrag til flere typer isolering.

Betaler sig hurtigt hjem

De fleste typer isolering betaler sig forholdsvist hurtigt hjem, naturligvis alt afhængigt af din varmekildes effektivitet - uanset hvad vil dit varmeforbrug formindskes.

IMG_1203

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Kontakt mig
close slider
IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAnden forespørgsel

Se anbefalinger

Anbefalinger fra vores kunder

Mere end 60 anbefalinger

Kathrin Lassen 14/01/2020

Trustpilot
Dygtige, ordentlige og sympatiske. Er så glad for jeg valgte Hus og Have Eksperten til at isolere under mit kolonihavehus. De bedste anbefalinger herfra

Neel Voss-Petersen 14/01/2020

Facebook
Vi har lige haft fornøjelsen af dette fantastiske firma som sørgede for loftisolering..nu kan vi nyde resultatet resten af vores liv. Tak til jer.hus og have eksperten for supergod service og ordentlighed..for et godt tilbud og for at i er så dygtige til jeres arbejde..og for pæn oprydning bagefter..i har altid vores anbefaling..

Andreas S 14/01/2020

Trustpilot
Super oplevelse. Kom til aftalt tidspunkt, super god service, og ikke mindst så virker det. Der er ikke længere fodkoldt i kolonihaven, som der ellers hidtil har været. Kan varmt anbefales.

Mark Jensen 30/12/2019

Trustpilot
Meget venlige og informative. Håndværkere der kommer til tiden! Godt tilfreds. Og så endda 20 procent billigere end konkurrenterne!

Martin Svensson 29/12/2019

Trustpilot
Et fremragende stykke arbejde udført af Mark og Michael. Tilmed også det billigste tilbud. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling.

Søren Lerche 21/12/2019

Håndværker.dk
Jeg har var meget glad for en venlig og ordentlig service. Efter jeg havde vist interesse for at få et tilbud, kom de dagen efter og allerede ugen efter udførte de et flot og godt stykke arbejde. De er meget behaglige og jeg kan sagtens anbefale dem.

Anne Svendsen 12/12/2019

Håndværker.dk
På 1 1/2 time blev der blæst flamingo granulat ind under gulvet. Flinke mænd. I går aftes gik jeg på strømpefødder.

Ruth Berthou 11/12/19

Trustpilot
Hurtigt og effektivt arbejde.

Jette Hedegaard Kristoffersen 22/11/2019

Håndværker.dk
Jeg fik et skriftligt tilbud kort efter min kontakt med firmaet og tilbuddet lå under det foreløbige anslåede da vi talte sammen i telefonen. Jobbet blev udført kort tid efter min henvendelse til tiden, og selv om der blev brugt mere granulat end forventet, blev prisen den samme som tilbuddet lå på. Arbejdet blev udført til tiden, og ser rigtig fint ud. Jeg kan varmt anbefale dette firma.

Alice Heger 17/11/2019

Håndværker.dk
Jeg har fået isoleret under mine trægulve i sommerhuset, og kan mærke stor forskel, ingen kolde tæer. Kan varmt anbefale dette, jeg er ovenud tilfreds og servicen er i top, kontakten kan der ikke klages på og kommer som aftalt. Endvidere fik jeg isat 2 nye døre i huset som jeg også er godt tilfreds med, perfekt arbejde. Jeg vil give min bedste anbefaling til dette firma.
Læs flere