Isolering og fliserens på Sjælland

Isolering betaler sig

Få isoleret af Årets Energi Isolatør 2023 og 2024

Er din varmeregning for høj? Eller er der steder i dit hus, hvor det trækker? I så fald er det en rigtig god ide at få undersøgt om dit hus trænger til at blive isoleret eller efterisoleret. Vi er certificerede isolatører, og ved at få isoleret vil du kunne spare rigtig mange penge på varmeregningen og gøre noget godt for miljøet – og samtidig vil du få et meget bedre indeklima.

Lad vores isoleringsløsninger være nøglen til at spare penge på din varmeregning, mens du skaber et mere behageligt hjem.

loftisolering, isolering af loft, gangbro, udblæsning af isolering

Loftisolering

Lad varmen blive i dit hus og spar på varmeregningen

hulmursisolering med papiruld, neopor, neopixels, eps, polystyren, rockwool, mineraluld

Hulmursisolering

Få fyldt dine vægge med varme og stilhed

Isolering under gulv, gulvisolering, neopor, neopixels

gulvisolering

Lad dine fødder føle varmen og undgå et fodkoldt gulv

skunkisolering, isolering af skunk, papiruld, rockwool, stenuld, glasuld

Skunkisolering

Undgå varmetab, træk og kuldebroer på førstesalen

Isolering af gulv, gulvisolering, etageadskillelsesisolering, etageadskillelse, isolering med papiruld, neopor, neopixels, eps, polystyren, rockwool, mineraluld

Isolering af etageadskillelse

Reducer støj og varmetab og opnå bedre komfort

Øvrige isoleringsopgaver

Tilpas isoleringen til dine unikke behov og spar på energien

Lavere varmeregning og mere komfort ​

Vi isolerer med iCell papiruldsgranulat, Isover InsulSafe granulat, Knauf Supafil 34 eller Neopixels. Isolering er altså ofte en god investering, der relativt hurtigt tjener sig selv hjem. Ved alle isoleringsformer vil du ofte kunne mærke en forskel med det samme.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige isoleringstyper vi tilbyder. Isolering er en af de renoveringsopgaver, der tjener sig hurtigst hjem. Hvis din din bolig ordentligt isoleret, kan du spare rigtig mange penge på varmeregningen – samtidig vil du generelt få et bedre bedre indeklima, mere komfort samt lydisolering fra udefrakommende støj.

Vi giver de allerbedste priser på isolering for både private og erhverv og ligger generelt under vores konkurrenters priser. Ved isolering vil du opleve en øjeblikkelig forskel og besparelse på varmeregningen. Dette sikrer også, at investeringen i efterisolering af din bolig eller ejendom oftest vil tjene sig hjem i løbet af et til tre år. Hvor længe der går afhænger naturligvis af, hvor omfattende en efterisolering du vælger at få foretaget.

Har du en særlig opgave, så kontakt os endelig – vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe.  FAQ

  Isolering er vigtig, fordi det hjælper med at opretholde en behagelig temperatur i dit hjem året rundt ved at forhindre varmetab om vinteren og varmeindtrængning om sommeren. Det kan også reducere energiforbruget og din varmeregning.

  Efterisolering kan i de fleste tilfælde udføres på ethvert tidspunkt for at forbedre energieffektiviteten.

  Valget af isolering afhænger af flere faktorer, herunder hvor i huset der skal isoleres, dit budget, og typen af dit hjem. Typiske isoleringsmaterialer inkluderer papiruld, glasuld, stenuld, og behandlet polystyren.

  Det afhænger af flere faktorer såsom dit hjem størrelse, isoleringsmaterialets type og lamdaværdi. Som professionelle isoleringskonsulenter kan vi hjælpe med at bestemme den optimale mængde isolering for dit hjem.

  Isolering fungerer ikke kun som en barriere for varmeoverførsel, men det kan også reducere lydgennemtrængning. En ordentlig isolering af vægge og gulve kan dæmpe lyde udefra og forbedre den generelle lydisolering i dit hjem.

  I de allerfleste tilfælde er vi færdige samme dag som vi påbegynder opgaven. Tiden det tager at isolere et hjem afhænger dog af flere faktorer såsom hjemmets størrelse, tilgængelighed til områder der skal isoleres, og typen af isoleringsprojekt. 

  Besparelserne varierer afhængigt af flere faktorer, herunder isoleringens kvalitet, dit hjems energiforbrug før isoleringen, din opvarmningsform og udendørsklimaet. Dog kan ordentlig isolering typisk reducere varmeregningen med op til 40%.

  Isoleringsmaterialer er normalt designet til at vare i flere årtier uden behov for udskiftning. Dog kan faktorer som fysisk skade, vandindtrængning eller skadedyrsangreb påvirke isoleringens levetid.

  HUS OG HAVE EKSPERTEN APS

  Det siger vores kunder​

  ​Tjek vores anbefalinger på Anmeld-Håndværker.dk, Trustpilot og Håndværker.dk

  "Efterisolering af loft"

  Super professionelt firma. Hurtig svar og hurtig aftale. Alt omkring dette firma er bruger venligt. Høfligheden er en sjælden vare i disse tider men høflighed er en selvfølge hos dem. Selve opgaven, der blev udført, var mærkbar med det samme.
  Jeg kan ikke anbefale dette firma nok.

  anmeld-håndværker.dk

  Mette Dam, Hillerød

  "Hulmursisolering"

  En yderst behagelig oplevelse. God kommunikation og firmaet kom selv med forbedringsforslag til opgavens udførelse (Sundolitt kugler i stedet for papiruld). Arbejdet udført præcist som aftalt. Flot oprydning. Man kunne tydeligt mærke, at det var et par erfarne håndværkere der vidste hvad de gjorde.

  anmeld-håndværker.dk

  Carsten Borg, Virum

  "Efterisolering under stuegulv"

  Vi ville gerne have isoleret gulvet. Det foregik ved at der blev boret små 24mm huller i gulvet, og blæst noget sort isolering ned under vores trægulv.
  De små huller blev så isat nogle små træpropper, som vores tømrer havde uhyre svært ved at få øje på.
  Det var rigtig flot håndværk, og det kan VARMT ANBEFALES – og koster ikke en herregård.

  anmeld-håndværker.dk

  Jette Clemmensen, Karlslunde

  Skriv dit telefonnummer, og vi kontakter dig hurtigst muligt

  X