Isolering af kolonihavehuse, fritidshuse og sommerhuse

Hold på varmen og få isoleret under gulvet

Vi isolerer dit kolonihavehus billigt, hurtigt og nemt. 

Gulvisolering i fritidshuse

Rigtig mange kolonihavehuse, fritidshuse og sommerhuse er placeret på sokkelsten, således at der er et hulrum med luft mellem gulvet og jorden. Det er imidlertid godt i forhold til at sikre en god og vedvarende ventilation under huset, men det gør desværre også, at huset på ingen måde kan holde på varmen. Hvis der ikke er isoleret under gulvet, spilder du ganske enkelt en masse varme. Samtidig vil gulvet føles koldt, og der kan være træk langs gulvet. Uden isolering er der ydermere risiko for at skadedyr lever godt under huset.

Ved at isolere under dit hus, vil det dels kunne holde på varmen om vinteren og dels kunne holdes køligt om sommeren – på denne måde vil du opnå meget bedre indendørs komfort året rundt. Vi isolerer gennem husets ventilationsriste i soklen, som vi også udskifter efter behov.  Vi indblæser og isolerer med behandlet ikke-brandbart polystyrengranulat (flamingo), som giver en tæt isolering som både er skadedyrsbestandig og samtidig tillader fundamentet at ånde da det er vand- og fugtafvisende. 
Hertil er det naturligvis vigtigt, at der er tilstrækkeligt med ventilationsriste i soklen omkring huset.

Pris på isolering under kolonihavehus, sommerhus eller fritidshus afhænger af mængden af isolering, antallet af kvadratmeter, husets udformning samt hvorvidt der skal udskiftes eller tilføjes nye ventilationsriste. En typisk isolering under gulvet i et fritidshus vil hos os ligge på mellem 200 og 250 kr. pr. kvadratmeter inkl. moms afhængig af isoleringsmængde og antal ventilationsriste.

Vores priser på isolering er generelt lidt lavere end mange af vores konkurrenters – og vi tilbyder altid prismatch! isolering kolonihave isolering under kolonihavehus kolonihave isolering isolere under kolonihavehus

Det kræver ikke andet end at der er fri adgang til husets sokkel hvor der skal isoleres. Dette betyder at alle genstande skal fjernes minimum 1 meter væk fra huset. Hvis du har brug for det hjælper vi dig gerne med at flytte genstande omkring huset.

I næsten alle tilfælde vil arbejdet være færdigt samme dag som vi påbegynder det, og du behøver ikke at være til stede under udførslen. 

Alle sommerhuse, kolonihavehuse eller fritidshuse med mellemrum mellem jorden og gulvet kan blive isoleret.

Efterisolering betaler sig i den grad i fritidshuse. Først og fremmest gør det det muligt at opholde sig i huset uden at fryse i vinterhalvåret og endda gør isoleringen også at huset holder sig mere køligt, når det er rigtig varmt udendørs. For det andet giver det en kraftog forbedring af indeklimaet året rundt i huset, og for det tredje kan du spare rigtig mange penge, hvis du bruger energi i form af el, olie eller varmepumpe til at opvarme huset. 

Ved et fritidshus på 60 kvm vil den årlige besparelse på varmeregningen være mellem 2.800 kr. og 7.260 kr. ved at få isoleret mellem jorden og husets gulv.

 Tallene tager udgangspunkt i gennemsnitlige energipriser, et typisk varmeanlæg og i energiløsningen fra Videncenter for energibesparelser i bygninger.

Håndværkerfradrag i fritidshuse

Vær opmærksom på at du også kan få håndværkerfradrag for arbejde udført i dit kolonihavehus, fritidshus eller sommerhus, såfremt at du ejer huset og grunden er ejendomsværdiskattepligtig.

Kontakt os i dag for et godt tilbud på isolering under gulvet i dit hus

Forespørgsel
close slider