Hulmursisolering

Sænk varmeregningen og øg den indendørs komfort

Isolering af hulmuren

Er dit hus fra før 1978? Og er din varmeregning meget høj? Så er der rigtig stor sandsynlighed for at der ikke er efterisoleret. 

Kontakt os for en gratis besigtigelse af din bolig. Vi gennemgår din hulmur og tjekker om den er tom, eller om der er sammenfaldet isolering, hvor efterisolering kan være til gavn. Det er vigtigt, at både isoleringsmateriale og det håndværksmæssige arbejde er af højeste kvalitet. Vi måler huset præcist op – og fratrækker naturligvis mål på døre og vinduer, hvorefter vi udregner og sender et uforpligtende tilbud på efterisolering af din hulmur.

Fordele ved hulmursisolering

  • Hulmursisolering kan spare dig for rigtig mange penge på varmeregningen.
  • Din bolig får en bedre energimærkning og stiger dermed i værdi.
  • Hulmursisolering nedsætter risikoen for fugtskader og skimmelsvamp.
  •  Du får forbedret indeklima og komfort samt undgår træk, kulde og kondens indendørs. 
  •  Du bruger mindre energi på at varme huset op og bidrager dermed til mindre CO2 udledning til gavn for miljøet. 

Hvordan foregår det?

Vi tjekker altid om din hulmur er isoleret i forvejen ved at bore et hul i fugen mellem murstenene, hvorefter vi inspicerer hulmuren med kamera. Hullerne bliver naturligvis lukket pænt til igen.

Ved efterisolering af hulmuren laver vi huller i fugen mellem murstenene på 18-22 mm afhængig af fugens størrelse. Dette gør dels at arbejdet bliver næsten usynligt, og samtidig undgår vi at beskadige murstenene. Gennem hullerne kan vi efterisolere hulmuren, hvor vi benytter granulat, som blæses ind i murens hulrum. Når muren er fyldt op, fyldes hullerne til igen med mørtel.

Har du leca eller andet materiale i hulmuren, som du ønsker at få udskiftet? Ved udsugning af eksisterende materiale fjerner vi forsigtigt mursten fra husets ydre væg. Når vi har udtaget de mursten, der er behov for, suger vi materialet ud med en kraftig vakuumsuger. Herefter isolerer vi på ny og sætter pænt murstenene tilbage i muren og dækker til med ny mørtel, der farves for bedst muligt at ramme farven på de eksisterende fuger og derved gøre ændringen så usynlig som muligt. 

Vi laver altid en grundig slutkontrol og kvalitetstjek af vores arbejde og ønsker at du som boligejer er tilfreds.

0 %
sikkerhed for lavere varmeregning
0 %
dæmpning af udefrakommende støj

Hulmursisolering med papiruld eller Knauf

Papiruldsgranulat

Papiruldsgranulat er et fantastisk materiale til isolering. Det består af genbrugsmateriale og er meget miljøvenligt. Desuden er papiruld ikke brandbart, da brandhæmmende salte er tilsat isoleringsmaterialet. Papiruld er desuden fugttransporterende og kan optage og afgive fugten igen uden, at det går ud over isoleringsevnen. Dette kan netop være en stor fordel i eksisterende huse, hvor man ikke kender til dampspærrens tilstand og ønsker at få efterisoleret. Desuden er papiruld skadedyrsbestandigt. 

Knaufisolering

Knaufisolering er også et helt fantastisk isoleringsprodukt. Knauf er granulat af glasuld, som fremstilles af genbrugsglas uden tilsat formaldehyd. Det har en fantastisk lyd- og varmeisoleringsevne og desuden højeste brandklasse. Knauf er modstanddygtigt over for fugt, og kan transportere eventuel fugt væk, hvilket er fordelagtigt i huse, hvor dampspærrens tilstand er ukendt. Knauf danner herudover ikke grobund for hverken svampe, bakterier eller skadedyr. 

Kontakt os i dag for et godt tilbud på hulmursisolering

Luk menu
Forespørgsel
close slider
×
×

Kurv