Fliserens

Giv dine fliser liv igen

Rens og imprægnering af fliser

Er dine fliser kedelige eller beskidte at se på? Udendørs fliser kan nemt rammes af alger, mos, skidt og flisepest, som gør dem kedelige at se på og giver dem en grønlig eller sort farve. Dette er hverken pænt eller sundt som fliserne, som har større risiko for at være ujævne og glatte samt at få frostsprægninger. Vi udfører fliserens for private og virksomheder.

Alger, flisepest og mos har skadelige konsekvenser for flisebelægningen da de kan slå rødder, som kan bevirke svampeskader, fugt og frostskader, da væksten på fliserne gør det svært for vandet at løbe fra.

Hvis fliserne rammes af den skadelige belægning er det vigtigt at handle i tide – og her er fliserens løsningen. Jo hurtigere du får renset og behandlet fliserne, jo hurtigere får du nedkæmpet den skadelige belægningen inden den spreder sig og slår rødder – og så kan du undgå at skulle skifte dine fliser. 

Fordele ved fliserens

  • Dine fliser bliver flotte at kigge på igen
  • Snavs, alger og mos fjernes fra fliserne
  • Boligens værdi stiger med pænere fliser
  • Glatte, ujævne fliser med frostsprægninger kan undgås
  • Professionel fliserens er både hurtigere og billigere end at lægge nye fliser
  • En effektivt afrensning og efterbehandling kan give fliserne bekyttelse i op til 5år.

Hvordan foregår det?

Ved fliserens fjernes snavs, alger, mos og flisepest fra fliserne, så du slipper for at udskifte dem før tid. Fliserens forlænger flisernes levetid og får din fliseterrasse, indkørsel eller flisegang til at fremstå flot igen. 

Vi udfører miljøvenlig, effektiv, mekanisk fliserens med professionelt udstyr, hvor den skadelige belægning fjernes fra fliserne. Du vil strakts se, at flisernes oprindelige farve vil træde frem, og fliserne vil igen fremstå som nye.

Ønsker du at resultatet skal holde endnu længere kan vi 4-10 dage efter efter afrensningen behandle fliserne med imprægnering. Imprægneringen trænger ned i fliserne og forebygger fremkosten af alger og flisepest. 

Vores imprægnering er desuden i de fleste tilfælde mere effektiv end den fliserne har fra producenten, så det kan også være en god idé at få imprægneret sine nye fliser for at beskytte dem bedst muligt fra starten af. 

Afrensningen af fliserne vil rense det gamle fugesand væk, så nyt skal på. Du kan vælge selv at sørge for nyt fugesand, eller lade os komme med det. Vi hjælper dig også gerne med at feje det ud. 

Hvis du har meget ukrudt omkring eller mellem dine fliser bør det fjernes først. Dette kan du enten selv gøre, eller vi kan hjælpe dig. 

Vi laver altid en grundig slutkontrol og kvalitetstjek af vores arbejde og ønsker at du som boligejer er tilfreds.

Kontakt os i dag for et godt tilbud på fliserens

Luk menu
Forespørgsel
close slider
×
×

Kurv