fbpx

Få et godt tilbud på fliserens

  IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAndet

  Dine data bliver udelukkende brugt til at vi kan kontakte dig med et tilbud på opgaven. 

  Fordele ved fliserens

  Få flotte fliser

  Dine fliser bliver flotte at kigge på igen. De bliver næsten som nye!

  Væk med snavs og alger

  Snavs, alger og mos fjernes fuldstændigt fra fliserne

  Boligens værdi stiger

  Boligens værdi stiger med pæne fliser - og så holder den effektive afrensning og behandling i flere år.

  Bedste kvalitet, billigste pris

  Vi er din rådgiver og fliserenser.
  Vi bruger kun de bedste materialer og giver dig den billigste pris.

  Miljøvenlig fliserens

  Vi bruger kun vand og vores meget effektive maskine til at rense dine fliser

  Undgå frostsprængninger

  Glatte, ujævne fliser med frostsprægninger kan undgås

  Billigere og hurtigere

  Professionel fliserens er både hurtigere og billigere end at lægge nye fliser. Og så er der fuld effekt med det samme!

  Imprægnering der forsegler

  Vi imprægnerer fliserne, så de får en forsegling, der gør dem modstandsdygtige overfor alger, flisepest og lignende.

  Om fliserens

  Er dine fliser kedelige eller beskidte at se på? Udendørs fliser kan nemt rammes af alger, mos, skidt og flisepest, som gør dem kedelige at se på og giver dem en grønlig eller sort farve. Dette er hverken pænt eller sundt som fliserne, som har større risiko for at være ujævne og glatte samt at få frostsprægninger. Vi udfører fliserens med imprægnering for private og virksomheder.

  Alger, flisepest og mos har skadelige konsekvenser for flisebelægningen da de kan slå rødder, som kan bevirke svampeskader, fugt og frostskader, da væksten på fliserne gør det svært for vandet at løbe fra.

  Hvis fliserne rammes af den skadelige belægning er det vigtigt at handle i tide – og her er fliserens løsningen. Jo hurtigere du får renset og behandlet fliserne, jo hurtigere får du nedkæmpet den skadelige belægningen inden den spreder sig og slår rødder – og så kan du undgå at skulle skifte dine fliser. 

  Spørgsmål og svar til fliserens

  Klik på spørgsmålene for at læse mere

  Prisen på fliserens afhænger af antallet af kvadratmeter som skal renses samt om det er ét stort sammenhængende område eller flere små. 

  En typisk fliserens inkl. imprægnering og fugesand vil ofte ligge på mellem 75 og 200 kr. inkl. moms pr. kvadratmeter afhængig af antallet af kvadratmeter.

  OBS! I en begrænset periode tilbyder vi fliserens for 50 kr pr. kvm inkl. moms inkl. imprægnering  (min. 50 kvm) i Nordsjælland og Hovedstadsområdet. 

  Vores priser på fliserens er generelt lidt lavere end mange af vores konkurrenters, specielt når der er tale om store områder/mange kvadratmeter der skal renses – og vi tilbyder ofte prismatch, så få endelig et tilbud fra os! 

  Desuden kan du trække arbejdslønnen til fliserens fra som håndværkerfradrag/servicefradrag.

  Det kræver ikke andet end at der er fri adgang til fliserne der skal renses – og så skal der være adgang til vand under hele opgavens udførsel.

  Fliserens kan svine, og vi renser altid ned og skyller af bagefter, men vi anbefaler at flytte genstande 5 meter væk fra fliseområdet hvis muligt. Hvis du har brug for det hjælper vi dig gerne med at flytte genstande fra fliserne.

  Du kan sagtens selv højtryksspule dine fliser, men vi vil ikke anbefale dig at gøre det. Fliserne vil sikkert blive pænere end før, men ren højtryksspuling skader og ødelægger flisernes overflade, så algerne og flisepesten sætter sig endnu bedre fast og det bliver endnu sværere at fjerne. Den hårde stråle ødelægger flisernes overflade og gør dem endnu mere modtagelige for flisepest i fremtiden. Ved højtryksspuling bliver overfladen nemlig mere ru, og derved bliver der dels et større areal, hvor lav og alger kan fæstne sig, dels kommer der små fordybninger, hvor vand kan samle sig.

  Med vores fliserens bliver fliserne renset med en særlig mekanisk overfladevasker, som fjerne al snavs, alger og flisepest, men uden at ødelægge flisernes overflade. Og så imprægnerer vi altid efter rensningen, så overfladen er forseglet og resultatet holder længere. Når vi er færdige med vores fliserens, vil dine fliser fremstå rene og flotte.

  Ja, vores fliserens udføres udelukkende ved mekanisk rens med rent vand, uden tilsætning af kemikalier. Dette sikrer at grundvandet, planter, dyr og mennesker ikke tager skade af vores fliserens. Vi kan derfor med god samvittighed udføre fliserens alle steder, uden at bekymre os kemikalier i vores omgivelser. 

  Nej, så længe fliserne er ryddet, der er adgang rundt om huset og adgang til vand udendørs, behøver du ikke være hjemme.

  Det er sjældent nødvendigt at besigtige fliserne før en fliserens – vi kan lave et godt tilbud til dig gennem en god dialog, at du laver en grov opmåling af fliseområdet og sender et par billeder af fliseområdet.

  Ved fliserens fjernes snavs, alger, mos og flisepest fra fliserne, så du slipper for at udskifte dem før tid. Fliserens forlænger flisernes levetid og får din fliseterrasse, indkørsel eller flisegang til at fremstå flot igen. 

  Vi udfører miljøvenlig, effektiv, mekanisk fliserens med professionelt udstyr, hvor den skadelige belægning fjernes fra fliserne. Du vil strakts se, at flisernes oprindelige farve vil træde frem, og fliserne vil igen fremstå som nye.

  Som standard tilbyder vi at efterbehandle fliserne med imprægnering 1-5 dage efter rensningen. Imprægneringen trænger ned i fliserne, forsegler dem og forebygger fremkosten af alger og flisepest. 

  Vores imprægnering er desuden ofte mere effektiv end den fliserne har fra producenten, så det kan også være en god idé at få imprægneret sine nye fliser for at beskytte dem bedst muligt fra starten af. 

  Afrensningen af fliserne vil rense det gamle fugesand væk, så nyt skal på. Du kan vælge selv at sørge for nyt fugesand, eller lade os komme med det. Vi hjælper dig også gerne med at feje det ud. 

  Hvis du har meget ukrudt omkring eller mellem dine fliser bør det fjernes først. Dette kan du enten selv gøre, eller vi kan hjælpe dig. 

  Vi laver altid en grundig slutkontrol og kvalitetstjek af vores arbejde og ønsker at du som boligejer er tilfreds.

  I næsten alle tilfælde vil selve fliserensningen være færdigt samme dag som vi påbegynder arbejdet. Dog skal fliserne være helt tørre førend vi imprægnerer for at få det bedst mulige resultat. Derfor kan der gå op til 5 hverdage førend vi kommer og imprægnerer fliserne fra de er blevet renset.

  Så længe der er vandudtag udendørs behøver du ikke at være til stede under udførslen. 

  De lyse "pletter" fliserne får kaldes flisepest og skyldes tilgroninger af lav, som er en harmløs blanding af en slags svamp og alge. Det er ikke farligt for fliserne, men det er ikke så pænt, og der er større risiko for at fliserne bliver glatte eller får frostsprængninger. Flisepesten lever af dens optagelse af lys, vand og fugt, og derfor er det sværere at bekæmpe end alger. 

  Flisepest sætter sig oftere og hurtigere på gamle fliser, hvilket skyldes, at fliserne med tiden får små sprækker og fordybninger i overfladen, som gør, at flisepesten lettere kan sætte sig fast.

  Vi udfører fliserens fra april til og med oktober - når frosten har sluppet sit tag og inden det bliver vinter. Det giver det bedste resultat.

  Når du bestiller fliserens hos os får du en fast dato for rensning af fliserne.

  Ja, det kan man! Du kan benytte håndværker/servicefradraget, når du får udfør fliserens. Du sparer ca. 1/3 af arbejdslønnen på fliserens. Arbejdslønnen fremgår altid, af den faktura du modtager fra os efter endt arbejde. Håndværkerfradraget indberettes til skat via din selvangivelse.

  Billeder fra opgaver

  Før fliserensEfter fliserens
  IMG_0621IMG_0663
  IMG_2412IMG_3480
  IMG_3646IMG_3647
  IMG_3634IMG_3635
  IMG_3756IMG_3757

  Kontakt os i dag for et godt tilbud


  Se anbefalinger

  Anbefalinger fra vores kunder

  Mere end 250 anbefalinger

  Finn Gustafsson 22/07/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isolering af tag
  Godt arbejde udført som aftalt og til tiden - :-)

  Lissi Kristiansen 22/07/21

  Håndværker.dk
  Renset og oprettet fliser med et rigtigt flot resultat

  Birgit og Martin Henriksen 12/07/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Jeg har hele vejen igennem haft en god dialog med lederen og med håndværkerne. Jeg sætter pris på, at man kan have en god dialog med håndværkere på dansk.
  Arbejdet ser pænt ud. Da jeg ikke er håndværker har jeg ikke kundskaber til at vurderer arbejdet nærmere.

  Rie Deleuran 12/07/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  fliserens
  udførte opgaven professionelt

  Ingrid Jensen 10/07/21

  Trustpilot
  Alt blev overholdt!!!!
  Kontaktede Hus & Have Eksperten d 20/06. Modtog tilbud d 21/06. D 28/06 blev fliserne renset, og d 29/06 blev de imprægnerede. Alt blev overholdt, og resultatet er en sand fryd. Det skal i parentes bemærkes, at det var Michael, der gjorde min terrasse fin! Kan på det varmeste, anbefale Hus & Have Eksperten.

  Bent Rossen 08/07/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isolering af tag og tagvindue
  En virkelige god oplevelse

  Gertrud Thiil Nielsen 07/07/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isolering af taget og nyt tagpap
  Ualmindelig sympatisk og kundevenlig. Arbejdet er meget perfekt udført, og alle aftaler er overholdt. Fin oprydning.

  Bo Sørensen 07/07/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Fliserens og imprægnering
  Vi havde meget flisepest og de udførte et fint arbejde og var venlige.

  Inge-Lise Christensen 30/06/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Rar og venlig og hurtig til at kontakte mig med hvornår og tidspunkt. Rimelige priser. Kan godt anbefales

  Astrid Birch-Jensen 30/06/21

  Trustpilot og Anmeld-Haandvaerker.dk
  Læs flere