Få et godt tilbud på fliserens

IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAndet

Dine data bliver udelukkende brugt til at vi kan kontakte dig med et tilbud på opgaven. 

Fordele ved fliserens

Få flotte fliser

Dine fliser bliver flotte at kigge på igen. De bliver næsten som nye!

Væk med snavs og alger

Snavs, alger og mos fjernes fuldstændigt fra fliserne

Boligens værdi stiger

Boligens værdi stiger med pæne fliser - og så holder den effektive afrensning og behandling i flere år.

Bedste kvalitet, billigste pris

Vi er din rådgiver og fliserenser.
Vi bruger kun de bedste materialer og giver dig den billigste pris.

Miljøvenlig fliserens

Vi bruger kun vand og vores meget effektive maskine til at rense dine fliser

Undgå frostsprængninger

Glatte, ujævne fliser med frostsprægninger kan undgås

Billigere og hurtigere

Professionel fliserens er både hurtigere og billigere end at lægge nye fliser. Og så er der fuld effekt med det samme!

Imprægnering der forsegler

Vi imprægnerer fliserne, så de får en forsegling, der gør dem modstandsdygtige overfor alger, flisepest og lignende.

Under fliserens

Om fliserens

Er dine fliser kedelige eller beskidte at se på? Udendørs fliser kan nemt rammes af alger, mos, skidt og flisepest, som gør dem kedelige at se på og giver dem en grønlig eller sort farve. Dette er hverken pænt eller sundt som fliserne, som har større risiko for at være ujævne og glatte samt at få frostsprægninger. Vi udfører fliserens for private og virksomheder.

Alger, flisepest og mos har skadelige konsekvenser for flisebelægningen da de kan slå rødder, som kan bevirke svampeskader, fugt og frostskader, da væksten på fliserne gør det svært for vandet at løbe fra.

Hvis fliserne rammes af den skadelige belægning er det vigtigt at handle i tide – og her er fliserens løsningen. Jo hurtigere du får renset og behandlet fliserne, jo hurtigere får du nedkæmpet den skadelige belægningen inden den spreder sig og slår rødder – og så kan du undgå at skulle skifte dine fliser. 

Spørgsmål og svar til fliserens

Klik på spørgsmålene for at læse mere

Prisen på fliserens afhænger af antallet af kvadratmeter som skal renses samt om det er ét stort sammenhængende område eller flere små. 

En typisk fliserens inkl. imprægnering og fugesand vil hos os ligge på mellem 50 og 200 kr. inkl. moms pr. kvadratmeter afhængig af antallet af kvadratmeter. Jo flere kvadratmeter der skal renses, jo billigere vil prisen pr. kvadratmeter være hos os.

Vores priser på fliserens er generelt lidt lavere end mange af vores konkurrenters, specielt når der er tale om store områder/mange kvadratmeter der skal renses – og vi tilbyder ofte prismatch, så få endelig et tilbud fra os! 

Desuden kan du trække arbejdslønnen til fliserens fra som håndværkerfradrag/servicefradrag.

Det kræver ikke andet end at der er fri adgang til fliserne der skal renses – og så skal der være adgang til vand under hele opgavens udførsel.

Fliserens kan svine, og vi renser altid ned og skyller af bagefter, men vi anbefaler at flytte genstande 5 meter væk fra fliseområdet hvis muligt. Hvis du har brug for det hjælper vi dig gerne med at flytte genstande fra fliserne.

Det er sjældent nødvendigt at besigtige fliserne før en fliserens – vi kan lave et godt tilbud til dig gennem en god dialog, at du laver en grov opmåling af fliseområdet og sender et par billeder af fliseområdet.

Ved fliserens fjernes snavs, alger, mos og flisepest fra fliserne, så du slipper for at udskifte dem før tid. Fliserens forlænger flisernes levetid og får din fliseterrasse, indkørsel eller flisegang til at fremstå flot igen. 

Vi udfører miljøvenlig, effektiv, mekanisk fliserens med professionelt udstyr, hvor den skadelige belægning fjernes fra fliserne. Du vil strakts se, at flisernes oprindelige farve vil træde frem, og fliserne vil igen fremstå som nye.

Ønsker du at resultatet skal holde endnu længere kan vi 4-10 dage efter efter afrensningen behandle fliserne med imprægnering. Imprægneringen trænger ned i fliserne og forebygger fremkosten af alger og flisepest. 

Vores imprægnering er desuden ofte mere effektiv end den fliserne har fra producenten, så det kan også være en god idé at få imprægneret sine nye fliser for at beskytte dem bedst muligt fra starten af. 

Afrensningen af fliserne vil rense det gamle fugesand væk, så nyt skal på. Du kan vælge selv at sørge for nyt fugesand, eller lade os komme med det. Vi hjælper dig også gerne med at feje det ud. 

Hvis du har meget ukrudt omkring eller mellem dine fliser bør det fjernes først. Dette kan du enten selv gøre, eller vi kan hjælpe dig. 

Vi laver altid en grundig slutkontrol og kvalitetstjek af vores arbejde og ønsker at du som boligejer er tilfreds.

I næsten alle tilfælde vil selve fliserensningen være færdigt samme dag som vi påbegynder arbejdet. Dog skal fliserne være helt tørre førend vi imprægnerer for at få det bedst mulige resultat. Derfor kan der gå op til 5 hverdage førend vi kommer og imprægnerer fliserne fra de er blevet renset.

Så længe der er vandudtag udendørs behøver du ikke at være til stede under udførslen. 

Billeder fra opgaver

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Kontakt mig
close slider
IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAnden forespørgsel

Se anbefalinger

Anbefalinger fra vores kunder

Mere end 60 anbefalinger

Peter Mortensen 31/01/2019

Trustpilot
Perfekt arbejde og super kunde service. Super positiv kundeservice, hurtige tilbagemeldinger, stor fleksibilitet inden for få dage, perfekt udført arbejde. Info undervejs omkring arbejdet. Fair pris. Kan kun give Mark og Michael de bedste anbefalinger. Og vil helt sikkert kontakte dem igen når behov.

Kathrin Lassen 14/01/2020

Trustpilot
Dygtige, ordentlige og sympatiske. Er så glad for jeg valgte Hus og Have Eksperten til at isolere under mit kolonihavehus. De bedste anbefalinger herfra

Neel Voss-Petersen 14/01/2020

Facebook
Vi har lige haft fornøjelsen af dette fantastiske firma som sørgede for loftisolering..nu kan vi nyde resultatet resten af vores liv. Tak til jer.hus og have eksperten for supergod service og ordentlighed..for et godt tilbud og for at i er så dygtige til jeres arbejde..og for pæn oprydning bagefter..i har altid vores anbefaling..

Andreas S 14/01/2020

Trustpilot
Super oplevelse. Kom til aftalt tidspunkt, super god service, og ikke mindst så virker det. Der er ikke længere fodkoldt i kolonihaven, som der ellers hidtil har været. Kan varmt anbefales.

Mark Jensen 30/12/2019

Trustpilot
Meget venlige og informative. Håndværkere der kommer til tiden! Godt tilfreds. Og så endda 20 procent billigere end konkurrenterne!

Martin Svensson 29/12/2019

Trustpilot
Et fremragende stykke arbejde udført af Mark og Michael. Tilmed også det billigste tilbud. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling.

Søren Lerche 21/12/2019

Håndværker.dk
Jeg har var meget glad for en venlig og ordentlig service. Efter jeg havde vist interesse for at få et tilbud, kom de dagen efter og allerede ugen efter udførte de et flot og godt stykke arbejde. De er meget behaglige og jeg kan sagtens anbefale dem.

Anne Svendsen 12/12/2019

Håndværker.dk
På 1 1/2 time blev der blæst flamingo granulat ind under gulvet. Flinke mænd. I går aftes gik jeg på strømpefødder.

Ruth Berthou 11/12/19

Trustpilot
Hurtigt og effektivt arbejde.

Jette Hedegaard Kristoffersen 22/11/2019

Håndværker.dk
Jeg fik et skriftligt tilbud kort efter min kontakt med firmaet og tilbuddet lå under det foreløbige anslåede da vi talte sammen i telefonen. Jobbet blev udført kort tid efter min henvendelse til tiden, og selv om der blev brugt mere granulat end forventet, blev prisen den samme som tilbuddet lå på. Arbejdet blev udført til tiden, og ser rigtig fint ud. Jeg kan varmt anbefale dette firma.
Læs flere