fbpx

Få et godt tilbud på isolering af etageadskillelse

IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAndet

Dine data bliver udelukkende brugt til at vi kan kontakte dig med et tilbud på opgaven. 

Fordele ved isolering af etageadskillelse

Spar mange penge

Isolering af etageadskillelser kan spare dig for rigtig mange penge på varmeregningen da boligen bliver billigere at opvarme.

Lydisolering op til 35%

Isolering af etageadskillelser og gulve lydisolerer helt op til 35%.

Forbedret indeklima

Du får forbedret indeklima og komfort samt undgår kolde gulve og træk fra etagen ovenover eller nedeunder.

Bedste kvalitet, billigste pris

Vi er din rådgiver og isolatør. Vi bruger kun de bedste materialer og giver dig den billigste pris - og vi giver altid prismatch på isolering af etageadskillelser.

Miljøvenligt

Du bruger mindre energi på at varme huset op og bidrager dermed til mindre CO2 udledning til gavn for miljøet.

Stabil indendørstemperatur

Boligen bliver lettere at opvarme og holder bedre på indendørstemperaturen.

Energitilskud og fradrag

Du kan både få energitilskud og håndværkerfradrag til isolering af etageadskillelser og gulve.

Betaler sig hurtigt hjem

Isoleringen betaler sig forholdsvist hurtigt hjem, naturligvis alt afhængigt af din varmekildes effektivitet - uanset hvad vil dit varmeforbrug formindskes.

#1 Isolatør i Nordsjælland 2020
Håndværkerdkpris2019
Isolering af etageadskillelse inden der kommer gulv på

Om isolering af etageadskillelse

Har dit hus en kælder eller en første sal, eller bor du i lejlighed, og kan du mærke at det trækker fra gulvet og er fodkoldt eller varmen forsvinder når det blæser? Måske døjer du med støj fra overboen? Så er det meget sandsynligt at der er mellemrum mellem etagerne, som ikke er isoleret. 

Typisk består etageadskillelsen af et tomrum på 100-250mm, dog kan dette variere. Især boliger fra før 1985 mangler ofte isolering i etageadskillelserne. Det betyder, at loft i underetagen og gulv i overetagen kan være udsat for konstant nedkøling som skyldes kuldebroer, der siver gennem den uisolerede etageadskillelse. Er dit hus fra før 1970 kan hulrummet desuden være delt op i to dele, hvor den ene del består af et lerindskud og den anden del er tom, hvilken med fordel kan isoleres.

Spørgsmål og svar til isolering af etageadskillelse

Klik på spørgsmålene for at læse mere

Prisen på isolering af etageadskillelsen afhænger af mængden af isolering, antallet af kvadratmeter samt om der skal isoleres nedefra eller oppefra.

En typisk etageadskillelsesisolering vil hos os ligge på mellem 130 og 250 kr. pr. kvadratmeter inkl. moms afhængig af materiale,  isoleringsmængde og metode.

Vores priser på isolering af etageadskillelser er generelt lidt lavere end mange af vores konkurrenters – og vi tilbyder altid prismatch!

Desuden kan du trække arbejdslønnen til isoleringen fra som håndværkerfradrag, og du kan endda også få energitilskud til isolering af etageadskillelsen.

Papiruldsgranulat

Papiruldsgranulat er vores foretrukne isoleringsmateriale, som er fantastisk til isolering. Det består af genbrugsmateriale og er meget miljøvenligt. Desuden er papiruld ikke brandbart, da brandhæmmende salte er tilsat isoleringsmaterialet. Papiruld er desuden fugttransporterende og kan optage og afgive fugten igen uden, at det går ud over isoleringsevnen. Desuden er papiruld skadedyrsbestandigt. 

Knaufisolering

Knaufisolering er også et helt fantastisk materiale til isolering. Knauf er granulat af glasuld, som fremstilles af genbrugsglas uden tilsat formaldehyd. Det har en fantastisk lyd- og varmeisoleringsevne og desuden højeste brandklasse. Knauf er modstanddygtigt over for fugt, og kan transportere eventuel fugt væk. Knauf danner herudover ikke grobund for hverken svampe, bakterier eller skadedyr. Dog er Knauf ofte uforholdsmæssigt dyrt i forhold til papiruldsgranulat.

Isoleringsbatts

Isoleringsbatts af mineraluld, glasuld eller papiruldsgranulat kan også sagtens benyttes som isolering af etageadskillelser - dog typisk hvis der ikke er plads til isolering i etageadskillelsen eller man har brug for yderligere isolering/lydisolering. Isolering med batts ved etageadskillelser typisk sættes på nedefra i underetagens loft, hvorefter der lukkes af med gipsplader.

Hvis du er i tvivl om, om der er hulrum i din etageadskillelse, der kan efterisoleres, kan du få en gratis og uforpligtende undersøgelse af os, hvor vi kommer ud og borer et hul i etageadskillelsen, som vi undersøger med kamera. 

For eksempel kan en isolering med 100 mm isolering af et 100 kvadratmeter gulv betyde, at man opnår en årlig besparelse på 2-3.000 kroner, og det er kun med isolering af etageadskillelsen. Derudover kan der være penge at hente med andre isoleringsformer som fx loftisolering eller hulmursisolering

Isolering af etageadskillelse og gulv kan udføres enten oppe eller nedefra, og hulrummet fyldes op med isoleringsmaterialet; vi anbefaler papiruldsgranulat.

Vi borer huller på 22-35 mm i enten gulvet eller loftet af etageadskillelsen. Afhængig af afstanden mellem spærene i etageadskillelsen skal der typisk bores et hul pr. meter. 

Om vi skal isolere oppe eller nedefra i etageadskillelsen er helt op til dig. Hvis der skal lægges nyt gulv, vil det være mest fordelagtigt at udføre isoleringen inden gulvet lægges, da der således ikke vil være nogen spor efter isoleringen. Skal der derimod ikke lægges nyt gulv anbefaler vi at udføre isoleringen gennem loftet, da der her blot skal spartles og males efterfølgende. Laves det gennem eksisterende gulv, kan det være svært at finde propper til at lukke hullerne med igen, og der skal ofte en snedker til at gøre resultatet rigtig pænt.

Vi laver altid en grundig slutkontrol og kvalitetstjek af vores arbejde og ønsker at du som boligejer er tilfreds.

Det kræver faktisk ikke andet end at der er adgang til etageadskillelsen enten nedefra eller oppefra. Det kræver selvfølgelig også at der er ryddet hvor vi skal isolere, så vi kan komme ordentligt til. Hvis du har brug for det hjælper vi dig gerne med at rydde det der skal flyttes

Hvis der ikke er plads til isolering i etageadskillelsen kan vi isolere nedefra med isoleringsbatts og herefter afslutte med gipsplader. 

I mange tilfælde vil arbejdet være færdigt samme dag som vi påbegynder det. Hvis det er et stort areal, og der fx skal rives et gammelt loft ned for at opsætte isoleringsbatts og lukkes af med gips kan arbejdet godt tage flere dage. Du behøver ikke at være til stede under udførslen. 

Hvis man laver huller i et gulv, vil man kunne se det relativt tydeligt bagefter, og i så fald skal der en snedker til at lave nogle pæne propper. Vi indgår altid en grundig dialog med dig om, hvorvidt det er en bedre løsning, at nogle gulvbrædder bliver taget op i stedet. Alternativt kan vi gå ind via loftet, hvilket kræver at loftet spartles og males bagefter for at gøre isoleringen usynlig.

Billeder fra opgaver

Kontakt os i dag for et godt tilbud


Se anbefalinger

Anbefalinger fra vores kunder

Mere end 170 anbefalinger

Christina Løfsted Kjærgaard 15/10/2020

Trustpilot
Fantastisk arbejde. Søde og rare mennesker der overholder aftale ift. tid, pris, kvalitet mv. Kan kun anbefale dem på det varmeste.

Jørgen 12/10/2020

Trustpilot
Flot udført arbejde !

Henri A 06/10/20

Trustpilot
Alt ok
Flot arbejde

Ulla Yde 02/10/20

Trustpilot
Alt fungerede kom til tiden og udførte opgaven perfekt kun ros tilovers

Peter Munksgård 28/08/2020

håndværker.dk
Isolering under gammelt sommerhus.
God service. Meget fin kommunikation fra indledende spørgsmål om opgaven til opgaven var udført. Kom til aftale tid og udførte opgaven super En god oplevelse hele vejen igennem

Lars Hvid 23/09/20

Håndværker.dk
Loftisolering.
Fint og effektiv og meget hensynsfulde.

Else Marie Rask Jensen 23/09/20

Håndværker.dk
Fliserens.
Meget tilfreds med arbejde og service

Selim Coskun 22/09/20

Trustpilot
Super kommunikation med Mark. Prisen som vi indgik var langt bedre end de 7 andre jeg fik for loft isolation. Kom til aftalt tid og virkelig perfektionist med arbejdet.

Christian Frederiksen 18/09/20

Håndværker.dk
Rensning af fliser
alt i alt godt arbejde

Milena Radnic 18/09/20

Håndværker.dk
Loftisolering. God service og effektivt arbejde.
Læs flere