Få et godt tilbud på isolering af etageadskillelse

IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAndet

Dine data bliver udelukkende brugt til at vi kan kontakte dig med et tilbud på opgaven. 

Fordele ved isolering af etageadskillelse

Spar mange penge

Isolering af etageadskillelser kan spare dig for rigtig mange penge på varmeregningen da boligen bliver billigere at opvarme.

Lydisolering op til 35%

Isolering af etageadskillelser og gulve lydisolerer helt op til 35%.

Forbedret indeklima

Du får forbedret indeklima og komfort samt undgår kolde gulve og træk fra etagen ovenover eller nedeunder.

Bedste kvalitet, billigste pris

Vi er din rådgiver og isolatør. Vi bruger kun de bedste materialer og giver dig den billigste pris - og vi giver altid prismatch på isolering af etageadskillelser.

Miljøvenligt

Du bruger mindre energi på at varme huset op og bidrager dermed til mindre CO2 udledning til gavn for miljøet.

Stabil indendørstemperatur

Boligen bliver lettere at opvarme og holder bedre på indendørstemperaturen.

Energitilskud og fradrag

Du kan både få energitilskud og håndværkerfradrag til isolering af etageadskillelser og gulve.

Betaler sig hurtigt hjem

Isoleringen betaler sig forholdsvist hurtigt hjem, naturligvis alt afhængigt af din varmekildes effektivitet - uanset hvad vil dit varmeforbrug formindskes.

Isolering af etageadskillelse inden der kommer gulv på

Om isolering af etageadskillelse

Har dit hus en kælder eller en første sal, eller bor du i lejlighed, og kan du mærke at det trækker fra gulvet og er fodkoldt eller varmen forsvinder når det blæser? Måske døjer du med støj fra overboen? Så er det meget sandsynligt at der er mellemrum mellem etagerne, som ikke er isoleret. 

Typisk består etageadskillelsen af et tomrum på 100-250mm, dog kan dette variere. Især boliger fra før 1985 mangler ofte isolering i etageadskillelserne. Det betyder, at loft i underetagen og gulv i overetagen kan være udsat for konstant nedkøling som skyldes kuldebroer, der siver gennem den uisolerede etageadskillelse. Er dit hus fra før 1970 kan hulrummet desuden være delt op i to dele, hvor den ene del består af et lerindskud og den anden del er tom, hvilken med fordel kan isoleres.

Spørgsmål og svar til isolering af etageadskillelse

Klik på spørgsmålene for at læse mere

Prisen på isolering af etageadskillelsen afhænger af mængden af isolering, antallet af kvadratmeter samt om der skal isoleres nedefra eller oppefra.

En typisk etageadskillelsesisolering vil hos os ligge på mellem 130 og 250 kr. pr. kvadratmeter inkl. moms afhængig af materiale,  isoleringsmængde og metode.

Vores priser på isolering af etageadskillelser er generelt lidt lavere end mange af vores konkurrenters – og vi tilbyder altid prismatch!

Desuden kan du trække arbejdslønnen til isoleringen fra som håndværkerfradrag, og du kan endda også få energitilskud til isolering af etageadskillelsen.

Papiruldsgranulat

Papiruldsgranulat er vores foretrukne isoleringsmateriale, som er fantastisk til isolering. Det består af genbrugsmateriale og er meget miljøvenligt. Desuden er papiruld ikke brandbart, da brandhæmmende salte er tilsat isoleringsmaterialet. Papiruld er desuden fugttransporterende og kan optage og afgive fugten igen uden, at det går ud over isoleringsevnen. Desuden er papiruld skadedyrsbestandigt. 

Knaufisolering

Knaufisolering er også et helt fantastisk materiale til isolering. Knauf er granulat af glasuld, som fremstilles af genbrugsglas uden tilsat formaldehyd. Det har en fantastisk lyd- og varmeisoleringsevne og desuden højeste brandklasse. Knauf er modstanddygtigt over for fugt, og kan transportere eventuel fugt væk. Knauf danner herudover ikke grobund for hverken svampe, bakterier eller skadedyr. Dog er Knauf ofte uforholdsmæssigt dyrt i forhold til papiruldsgranulat.

Isoleringsbatts

Isoleringsbatts af mineraluld, glasuld eller papiruldsgranulat kan også sagtens benyttes som isolering af etageadskillelser - dog typisk hvis der ikke er plads til isolering i etageadskillelsen eller man har brug for yderligere isolering/lydisolering. Isolering med batts ved etageadskillelser typisk sættes på nedefra i underetagens loft, hvorefter der lukkes af med gipsplader.

Hvis du er i tvivl om, om der er hulrum i din etageadskillelse, der kan efterisoleres, kan du få en gratis og uforpligtende undersøgelse af os, hvor vi kommer ud og borer et hul i etageadskillelsen, som vi undersøger med kamera. 

For eksempel kan en isolering med 100 mm isolering af et 100 kvadratmeter gulv betyde, at man opnår en årlig besparelse på 2-3.000 kroner, og det er kun med isolering af etageadskillelsen. Derudover kan der være penge at hente med andre isoleringsformer som fx loftisolering eller hulmursisolering

Isolering af etageadskillelse og gulv kan udføres enten oppe eller nedefra, og hulrummet fyldes op med isoleringsmaterialet; vi anbefaler papiruldsgranulat.

Vi borer huller på 22-35 mm i enten gulvet eller loftet af etageadskillelsen. Afhængig af afstanden mellem spærene i etageadskillelsen skal der typisk bores et hul pr. meter. 

Om vi skal isolere oppe eller nedefra i etageadskillelsen er helt op til dig. Hvis der skal lægges nyt gulv, vil det være mest fordelagtigt at udføre isoleringen inden gulvet lægges, da der således ikke vil være nogen spor efter isoleringen. Skal der derimod ikke lægges nyt gulv anbefaler vi at udføre isoleringen gennem loftet, da der her blot skal spartles og males efterfølgende. Laves det gennem eksisterende gulv, kan det være svært at finde propper til at lukke hullerne med igen, og der skal ofte en snedker til at gøre resultatet rigtig pænt.

Vi laver altid en grundig slutkontrol og kvalitetstjek af vores arbejde og ønsker at du som boligejer er tilfreds.

Det kræver faktisk ikke andet end at der er adgang til etageadskillelsen enten nedefra eller oppefra. Det kræver selvfølgelig også at der er ryddet hvor vi skal isolere, så vi kan komme ordentligt til. Hvis du har brug for det hjælper vi dig gerne med at rydde det der skal flyttes

Hvis der ikke er plads til isolering i etageadskillelsen kan vi isolere nedefra med isoleringsbatts og herefter afslutte med gipsplader. 

I mange tilfælde vil arbejdet være færdigt samme dag som vi påbegynder det. Hvis det er et stort areal, og der fx skal rives et gammelt loft ned for at opsætte isoleringsbatts og lukkes af med gips kan arbejdet godt tage flere dage. Du behøver ikke at være til stede under udførslen. 

Hvis man laver huller i et gulv, vil man kunne se det relativt tydeligt bagefter, og i så fald skal der en snedker til at lave nogle pæne propper. Vi indgår altid en grundig dialog med dig om, hvorvidt det er en bedre løsning, at nogle gulvbrædder bliver taget op i stedet. Alternativt kan vi gå ind via loftet, hvilket kræver at loftet spartles og males bagefter for at gøre isoleringen usynlig.

Billeder fra opgaver

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Kontakt mig
close slider
IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAnden forespørgsel

Se anbefalinger

Anbefalinger fra vores kunder

Mere end 60 anbefalinger

Peter Mortensen 31/01/2019

Trustpilot
Perfekt arbejde og super kunde service. Super positiv kundeservice, hurtige tilbagemeldinger, stor fleksibilitet inden for få dage, perfekt udført arbejde. Info undervejs omkring arbejdet. Fair pris. Kan kun give Mark og Michael de bedste anbefalinger. Og vil helt sikkert kontakte dem igen når behov.

Kathrin Lassen 14/01/2020

Trustpilot
Dygtige, ordentlige og sympatiske. Er så glad for jeg valgte Hus og Have Eksperten til at isolere under mit kolonihavehus. De bedste anbefalinger herfra

Neel Voss-Petersen 14/01/2020

Facebook
Vi har lige haft fornøjelsen af dette fantastiske firma som sørgede for loftisolering..nu kan vi nyde resultatet resten af vores liv. Tak til jer.hus og have eksperten for supergod service og ordentlighed..for et godt tilbud og for at i er så dygtige til jeres arbejde..og for pæn oprydning bagefter..i har altid vores anbefaling..

Andreas S 14/01/2020

Trustpilot
Super oplevelse. Kom til aftalt tidspunkt, super god service, og ikke mindst så virker det. Der er ikke længere fodkoldt i kolonihaven, som der ellers hidtil har været. Kan varmt anbefales.

Mark Jensen 30/12/2019

Trustpilot
Meget venlige og informative. Håndværkere der kommer til tiden! Godt tilfreds. Og så endda 20 procent billigere end konkurrenterne!

Martin Svensson 29/12/2019

Trustpilot
Et fremragende stykke arbejde udført af Mark og Michael. Tilmed også det billigste tilbud. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling.

Søren Lerche 21/12/2019

Håndværker.dk
Jeg har var meget glad for en venlig og ordentlig service. Efter jeg havde vist interesse for at få et tilbud, kom de dagen efter og allerede ugen efter udførte de et flot og godt stykke arbejde. De er meget behaglige og jeg kan sagtens anbefale dem.

Anne Svendsen 12/12/2019

Håndværker.dk
På 1 1/2 time blev der blæst flamingo granulat ind under gulvet. Flinke mænd. I går aftes gik jeg på strømpefødder.

Ruth Berthou 11/12/19

Trustpilot
Hurtigt og effektivt arbejde.

Jette Hedegaard Kristoffersen 22/11/2019

Håndværker.dk
Jeg fik et skriftligt tilbud kort efter min kontakt med firmaet og tilbuddet lå under det foreløbige anslåede da vi talte sammen i telefonen. Jobbet blev udført kort tid efter min henvendelse til tiden, og selv om der blev brugt mere granulat end forventet, blev prisen den samme som tilbuddet lå på. Arbejdet blev udført til tiden, og ser rigtig fint ud. Jeg kan varmt anbefale dette firma.
Læs flere