Isolering af etageadskillelse
og gulv

Få isoleret mellem etagerne eller under gulvet

Isolering af etageadskillelser og gulve

Har dit hus en kælder eller en første sal, og kan du mærke at det trækker fra gulvet og er fodkoldt? Så er det meget sandsynligt at der er mellemrum mellem etagerne, som ikke er isoleret.

Typisk består etageadskillelsen af et tomrum på 100-250mm, dog kan dette variere. Især boliger fra før 1985 mangler ofte isolering i etageadskillelserne. Det betyder, at loft i underetagen og gulv i overetagen kan være udsat for konstant nedkøling som skyldes kuldebroer, der siver gennem den uisolerede etageadskillelse. Er dit hus fra før 1970 kan hulrummet desuden være delt op i to dele, hvor den ene del består af et lerindskud og den anden del er tom, hvilken med fordel kan isoleres. 

Fordele ved isolering af etageadskillelser og gulve

  • Undgå kolde gulve og træk.
  • Isolering af etageadskillelser/gulv kan spare dig for rigtig mange penge på varmeregningen.
  • Din bolig kan holde på varmen i længere tid.
  • Du opnår bedre indeklima og komfort.
  • Isolering af etageadskillelser og gulv lydisolerer helt op til 35%.

Hvordan foregår det?

Isolering af etageadskillelse og gulv kan udføres enten oppe eller nedefra, og hulrummet fyldes op med papiruld eller Knauf.

Vi borer huller på 22-35 mm i enten gulvet eller loftet af etageadskillelsen. Afhængig af afstanden mellem spærene i etageadskillelsen skal der typisk bores et hul pr. meter. 

Om vi skal isolere oppe eller nedefra i etageadskillelsen er helt op til dig. Hvis der skal lægges nyt gulv, vil det være mest fordelagtigt at udføre isoleringen inden gulvet lægges, da der således ikke vil være nogen spor efter isoleringen. Skal der derimod ikke lægges nyt gulv anbefaler vi at udføre isoleringen gennem loftet, da der her blot skal spartles og males efterfølgende. Laves det gennem eksisterende gulv, kan det være svært at finde propper til at lukke hullerne med igen, og der skal ofte en snedker til at gøre resultatet rigtig pænt.

Vi laver altid en grundig slutkontrol og kvalitetstjek af vores arbejde og ønsker at du som boligejer er tilfreds.

Kontakt os i dag for et godt tilbud på isolering af etageadskillelse eller gulv

Forespørgsel
close slider