fbpx

Cookie- og persondatapolitik

Cookies
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Anvendelse
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Cookies slettes efter en given periode (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Du kan finde en vejledning her.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Google Analytics
Google Tag Manager
Facebook

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker ved alm. tilgang af indhold samt udfyldelse af vores kontaktformular.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger ved alm. brug af vores website:
Unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I forbindelse med udfyldelse af vores kontaktformular indtaster du selv informationer og giver samtykke til behandling af følgende:
Navn, telefonnummer, e-mail, postnr.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende dig et tilbud. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.
Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@husoghaveeksperten.dk.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Hus og Have Eksperten ApS
Telefon: 40 14 93 61

Email: info@husoghaveeksperten.dk

CVR: 30500482

Få et godt tilbud i dag

    IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAndet

    Dine data bliver udelukkende brugt til at vi kan kontakte dig med et tilbud på opgaven. 


    Se anbefalinger

    Anbefalinger fra vores kunder

    Mere end 225 anbefalinger

    B. Aagaard 22/05/2021

    Håndværker.dk
    Vi har fået renset fliser og er godt tilfredse.

    Anne Reuss 22/05/2021

    anmeld-håndværker.dk
    Håndværkerne har et meget højt service niveau, er venlige. Det var en meget god oplevelse. Resultatet er vi meget glade for.

    Marie Burlund 02/05/21

    Trustpilot

    Svend Tanke Nielsen 19/05/2021

    anmeld-håndværker.dk
    Isolering af tagkonstruktionen
    Kommunikation i tilbudsfasen var fin og arbejdet blev professionelt gennemført. Tagrummet er skråt med en højde mellem 17 og 60 cm og består af 16 kanaler. Isoleringen skete via 3 huller i taget til hver kanal. Kingspan blev brugt i den lave ende og papiruld i resten. Isoleringen blev afsluttet med nyt tagvindue og nyt tagpap over hele taget.

    Hans Jørn Karlsen 18/05/21

    Trustpilot
    Fliserens tæt på havedam
    Perfekt arbejde og til tiden men ikke mindst at KUN bliver brugt vand da der havedam lige op til.

    Inger Eriksen 17/05/21

    Håndværker.dk
    Det var virkelig en god oplevelse og et godt arbejde, hele vejen 5 stjerner. Personen var så behagelig og fornøjelig at forhandle med og få god vejledning af. Så jeg ville gerne anbefale dem.

    Per Werner Hansen 15/05/21

    anmeld-håndværker.dk
    Seriøs og professionel håndværker som varmt kan anbefales.

    Jesper Dam 13/05/21

    anmeld-håndværker.dk
    Venlige imødekommende
    godt håndværk
    overholder aftaler
    tilgængelige

    Hanne Haslund 12/05/2021

    anmeld-håndværker.dk
    Jeg så de rensede fliser et andet sted. En halv time senere kom de hos mig. Arbejdet var hurtigt og effektivt.

    Per Thogersen 12/05/2021

    anmeld-håndværker.dk
    Renset 200m2 fliser
    Tid , arbejde og pris var fint
    Læs flere