fbpx

Cookie- og persondatapolitik

Cookies
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Anvendelse
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Cookies slettes efter en given periode (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Du kan finde en vejledning her.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Google Analytics
Google Tag Manager
Facebook

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker ved alm. tilgang af indhold samt udfyldelse af vores kontaktformular.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger ved alm. brug af vores website:
Unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I forbindelse med udfyldelse af vores kontaktformular indtaster du selv informationer og giver samtykke til behandling af følgende:
Navn, telefonnummer, e-mail, postnr.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende dig et tilbud. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.
Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@husoghaveeksperten.dk.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Hus og Have Eksperten ApS
Telefon: 40 14 93 61

Email: info@husoghaveeksperten.dk

CVR: 30500482

Få et godt tilbud i dag

IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAndet

Dine data bliver udelukkende brugt til at vi kan kontakte dig med et tilbud på opgaven. 


Se anbefalinger

Anbefalinger fra vores kunder

Mere end 120 anbefalinger

Susan Boye Grymer Fals 05/07/2020

Trustpilot

Freddie Bøgkjær 28/06/2020

Trustpilot
Godt arbejde, kom til tiden, var færdige til tiden, og så er det billigt. Stor ros til jer. Hilsen Freddie.

Rajiv Arvind 18/06/20

Trustpilot
God kompetent og professionel

Jens 14/06/20

Trustpilot
Rigtigt fint arbejde - god dialog om opgaven og flot udførsel

Erik Wagn 14/06/20

Trustpilot
Flot arbejde udført til tiden og med rigtig god service. Firmaet kan absolut anbefales.

Karen Rasmussen 14/06/20

Trustpilot
God service Super service, reelle folk og veludført arbejde.

Anne-Lise Overgaard Lambæk 13/06/20

Trustpilot
Alt var som lovet.

Tina Svane Petersen 11/06/20

Trustpilot
Jeg har en rigtig god oplevelse med Hus og Have Eksperten. Har fået renset mine fliser og en gang imprægnering. Er rigtig glad for resultatet. Men en vigtig ting : ALLE aftaler er blevet overholdt, hvad tid og regning angår. Så kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Natasha 11/06/20

Trustpilot
Flotte fliser på ingen tid! Hurtig, professional og venlig service, og resultatet blev super flot. Jeg kan varmt anbefale at få dine fliser renset af Hus og Have eksperten!

Conni Larsen 10/06/2020

Trustpilot
Har fået så flotte fliser, men har dog en del ukrudt tilbage.
Læs flere