fbpx

Cookie- og persondatapolitik

Cookies
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Anvendelse
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Cookies slettes efter en given periode (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Du kan finde en vejledning her.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Google Analytics
Google Tag Manager
Facebook

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker ved alm. tilgang af indhold samt udfyldelse af vores kontaktformular.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger ved alm. brug af vores website:
Unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I forbindelse med udfyldelse af vores kontaktformular indtaster du selv informationer og giver samtykke til behandling af følgende:
Navn, telefonnummer, e-mail, postnr.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende dig et tilbud. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.
Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@husoghaveeksperten.dk.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Hus og Have Eksperten ApS
Telefon: 40 14 93 61

Email: info@husoghaveeksperten.dk

CVR: 30500482

Få et godt tilbud i dag

    IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAndet

    Dine data bliver udelukkende brugt til at vi kan kontakte dig med et tilbud på opgaven. 


    Se anbefalinger

    Anbefalinger fra vores kunder

    Mere end 275 anbefalinger

    Jørgen Juul Andersen 24/08/21

    anmeld-haandvaerker.dk
    Fliserens
    Meget professionel tilgang til løsning af opgaven.

    Susanne Jønsson 18/08/21

    anmeld-haandvaerker.dk
    Renset fliser
    Hurtig kontakt- løbende orientering og super resultat

    Sandra 14/08/2021

    Håndværker.dk
    Vi har fået lavet loftisolering med udskiftning af loftlem. God oplevelse fra start til slut og meget flinke håndværkere.

    Kim Jørgensen 10/08/2021

    anmeld-haandvaerker.dk
    Taget lega ud og hulmursisoleret
    Jeg valgte Hus og Have til vores opgave grundet de fine anmeldelser de har fået og de har levet fuldt ud op til dette, både i forbindelse med tilbudsgivningen og udførelsen af opgaven. Alt er udført til aftalt pris og tid, med god rådgivning.

    Philip Røpcke 07/08/2021

    anmeld-haandvaerker.dk
    200mm isolering af krybekælder loft
    Rigtig god oplevelse. Hurtig respons og effektiv udførelse. Pænt og rent efter end arbejde.

    Birgitte 05/08/2021

    Trustpilot
    Hus og Have Eksperten. Isolering af loft. De overholdt vores aftaler, de var hurtige, effektive, rigtig søde og prisen var helt i orden. Jeg kan absolut anbefale dem, og vil gerne bruge dem igen.

    Karina Stender 29/07/21

    anmeld-haandvaerker.dk
    Hurtigt svar på tilbud, kom som aftalt. Meget flot resultat, vi er glade.

    Carina Wilkenschildt 28/07/21

    anmeld-haandvaerker.dk
    Efterisolering af loft
    Meget tryg oplevelse og super håndværk.

    Frank Elholm 27/07/21

    27/07/21
    Korrekt udførsel af opgaven. Imødekommende og fleksible håndværkere, som kunne tilpasse sig mine tidsbegrænsninger.

    Hanne Fausing 25/07/21

    anmeld-haandvaerker.dk
    Rensning og imprægnering af fliser + levering af fugesand
    Kort og godt super flot og effektivt arbejde
    Læs flere