fbpx

Få et godt tilbud på algebehandling

  IsoleringFliserensAlgebehandlingHandymanopgaverAndet

  Dine data bliver udelukkende brugt til at vi kan kontakte dig med et tilbud på opgaven. 

  Fordele ved algebehandling

  Levetiden på dit tag forlænges betydeligt

  Algebehandling fjerner de skadelige grønne alger ved at slå algerne ihjel og vind og vejr sørger for at fjerne og skylle de døde alger væk.​

  Miljøgodkendt

  Vi bruger udelukkende det miljøgodkendte algebehandlingsmiddel Algefri N Proff til algebehandling.

  Din bolig bliver mere præsentabel

  Dit tag, og derved hele din bolig, ser mere præsentabel og vedligeholdt ud.

  Billigste og nemmeste vej til et sundt tag

  En algebehandling er den billigste og nemmest tilgængelige metode til at op nå et sundt tag.

  Bedste kvalitet, billigste pris

  Vi er din rådgiver og bruger kun de bedste materialer og giver dig den billigste pris.

  Algebehandling af tag

  Om algebehandling

  Har dit tag et grønt skær og vokser der meget mos?
  Så er det blevet tid til at få algebehandlet dig tag.

  En algebehandling er meget skånsom overfor taget. Algebehandling kan udføres nede fra jorden af ved brug af en kraftig lanse, som dækker dit tag til med skum. Algebehandling består af vand tilsat en speciel sæbe med meget høj PH-værdi. Skummet trænger ned i algerne og kvæler langsomt rødderne på mos. Vi algebehandler når det er mere end 7 grader døgnet rundt, da algemidlet således har størst effekt.

  I helt op til 6 måneder efter algebehandlingen vil der, for hver gang det regner, falde mere og mere mos af. Inden for 6 måneder efter behandlingen vil det fulde resultatet af algebehandlingen være synligt. Hvis taget er meget dækket af mos og alger vil det kræve mere end én behandling. Er dine fliser ramt af alger kan du også vælge at få dem algebehandlet, dog anbefaler vi her fliserens.

  Spørgsmål og svar til algebehandling

  Klik på spørgsmålene for at læse mere

  Prisen på algebehandling afhænger af tagets størrelse, om der er flere tage i samme område der skal behandles samt hvor på Sjælland taget/tagene skal behandles. Typisk ligger priserne på 750-1500 kr. pr. tag. 

  Hvis der er alger og mos på dit tag, kan taget på sigt tage skade i en sådan grad, at det skal skiftes der, hvor algerne er. Årsagen hertil er, at mos og alger kan slå rødder ned i taget og ødelægge tagpladerne. Derudover holder mos og alger på fugt, som i vinterperioden kan risikere at give frostsprængninger på dit tag. Den rette behandling og vedligeholdelse i tide vil sikre en forlænget levetid på dit tag.

  En algebehandling er til at forebygge mod alger og mos, og så kan det dræbe og fjerne alger. Oftest vil algebehandlingen også slå mos ihjel, men der er ingen garantier herfor, da mos kan have lavet dybe rødder. Det anbefales at algebehandle inden der kommer mos på taget, da en algebehandling giver en belægning på taget, så der ikke kommer mos. Har du mos på taget, er det endnu vigtigere at få algebehandlet, da det vil stoppe væksten i mos'en og sikre der ikke kommer mere mos, men det vil sjældent blive helt fjernet. Hvis du har meget mos på taget anbefaler vi at det bliver fjernet manuelt eller mekanisk før algebehandling.

  For helt at eliminere alger på dit tag og for at holde taget pænt og funktionelt, skal det algebehandles 1 gang om året. Hvis taget allerede er meget angrebet kan flere behandlinger være nødvendige.

  Vi laver altid en grundig slutkontrol og kvalitetstjek af vores arbejde og ønsker at du som boligejer er tilfreds.

  Vi sprøjter det miljøgodkendte algebehandlingsmiddel Algefri N Proff på hele taget, og særligt de områder, hvor der er alger. Algerne vil derefter dø, og give slip på belægningen. Vind og vejr vil herfra stå for at skylle algerne væk fra belægningerne, hvor vi har sprøjtet midlet på. Effekten vil være synlig efter 1-6 måneder.

  Vi har virkningsgaranti på alle vores algebehandlinger. Vi garanterer, at alle de grønne alger bliver slået ihjel. Afhængig af mængden af alger, kan det kræve flere behandlinger at få alt væk, dette vil vi selvfølgelig gøre opmærksom på ved første behandling. 

  For at gøre brug af garantien skal vi bruge før- og efterbilleder. Senest tre dage efter algebehandlingen er foretaget skal du sende før-billeder til os, så vi evt. senere hen kan sammenligne før- og efterbillederne. 

  Førend vores virkningsgaranti træder i kraft skal der være gået 6 måneder fra første behandling. Er vi i en vinterperiode kommer vi igen og algebehandler, når temperaturen er stabilt over 7 grader døgnet rundt. 

  For at gøre brug af virkningsgarantien skal du sende os en mail med navn, adresse, telefonnummer, fakturanummer samt før- og efterbilleder. 

  Billeder fra opgaver

  Kontakt os i dag for et godt tilbud


  Se anbefalinger

  Anbefalinger fra vores kunder

  Mere end 250 anbefalinger

  Finn Gustafsson 22/07/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isolering af tag
  Godt arbejde udført som aftalt og til tiden - :-)

  Lissi Kristiansen 22/07/21

  Håndværker.dk
  Renset og oprettet fliser med et rigtigt flot resultat

  Birgit og Martin Henriksen 12/07/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Jeg har hele vejen igennem haft en god dialog med lederen og med håndværkerne. Jeg sætter pris på, at man kan have en god dialog med håndværkere på dansk.
  Arbejdet ser pænt ud. Da jeg ikke er håndværker har jeg ikke kundskaber til at vurderer arbejdet nærmere.

  Rie Deleuran 12/07/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  fliserens
  udførte opgaven professionelt

  Ingrid Jensen 10/07/21

  Trustpilot
  Alt blev overholdt!!!!
  Kontaktede Hus & Have Eksperten d 20/06. Modtog tilbud d 21/06. D 28/06 blev fliserne renset, og d 29/06 blev de imprægnerede. Alt blev overholdt, og resultatet er en sand fryd. Det skal i parentes bemærkes, at det var Michael, der gjorde min terrasse fin! Kan på det varmeste, anbefale Hus & Have Eksperten.

  Bent Rossen 08/07/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isolering af tag og tagvindue
  En virkelige god oplevelse

  Gertrud Thiil Nielsen 07/07/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Isolering af taget og nyt tagpap
  Ualmindelig sympatisk og kundevenlig. Arbejdet er meget perfekt udført, og alle aftaler er overholdt. Fin oprydning.

  Bo Sørensen 07/07/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Fliserens og imprægnering
  Vi havde meget flisepest og de udførte et fint arbejde og var venlige.

  Inge-Lise Christensen 30/06/21

  anmeld-haandvaerker.dk
  Rar og venlig og hurtig til at kontakte mig med hvornår og tidspunkt. Rimelige priser. Kan godt anbefales

  Astrid Birch-Jensen 30/06/21

  Trustpilot og Anmeld-Haandvaerker.dk
  Læs flere