Algebehandling

Forlæng holdbarheden og få fjernet algerne

Algebehandling af tage, campingvogne og trailere

Har dit tag et grønt skær og vokser der meget mos?
Så er det blevet tid til at få algebehandlet dig tag.

Fordele ved algebehandling:

  • Algebehandling fjerner de grønne alger.
  • Algemidlet slår algerne ihjel og vind og vejr sørger for at fjerne og skylle de døde alger væk.
  • Algebehandling slår oftest mos ihjel også, men i nogle tilfælde kræves det at blive fjernet manuelt, da rødderne kan have sat sig meget godt fast til taget, selvom mosset dør.

En algebehandling er meget skånsom overfor taget. Algebehandling kan udføres nede fra jorden af ved brug af en kraftig lanse, som dækker dit tag til med skum. Algebehandling består af vand tilsat en speciel sæbe med meget høj PH-værdi. Skummet trænger ned i algerne og kvæler langsomt rødderne på mos. Vi algebehandler når det er mere end 7 grader døgnet rundt, da algemidlet således har størst effekt.

I helt op til 6 måneder efter algebehandlingen vil der, for hver gang det regner, falde mere og mere mos af. Inden for 6 måneder efter behandlingen vil det fulde resultatet af algebehandlingen være synligt. Hvis taget er meget dækket af mos og alger vil det kræve mere end én behandling. Er dine fliser ramt af alger kan du også vælge at få dem algebehandlet, dog anbefaler vi her fliserens.

Vi kan også algebehandle din campingvogn eller trailer. Dette kan enten foregå på samme måde som ved algebehandling af tag, eller også kan vi højtryksspule din campingvogn eller trailer og på den måde fjerne skidt, alger og belægninger. 

Garanti ved algebehandling af tag

Vi har virkningsgaranti på alle vores algebehandlinger. Vi garanterer, at alle de grønne alger bliver slået ihjel. Afhængig af mængden af alger, kan det kræve flere behandlinger at få alt væk, dette vil vi selvfølgelig gøre opmærksom på ved første behandling. 

For at gøre brug af garantien skal vi bruge før- og efterbilleder. Senest tre dage efter algebehandlingen er foretaget skal du sende før-billeder til os, så vi evt. senere hen kan sammenligne før- og efterbillederne. 

Førend vores virkningsgaranti træder i kraft skal der være gået 6 måneder fra første behandling. Er vi i en vinterperiode kommer vi igen og algebehandler, når temperaturen er stabilt over 7 grader døgnet rundt. 

For at gøre brug af virkningsgarantien skal du sende os en mail med navn, adresse, telefonnummer, fakturanummer samt før- og efterbilleder. 

Kontakt os i dag for et godt tilbud på algebehandling

Forespørgsel
close slider