Algebehandling​

​Har dit tag et grønt skær og vokser der meget mos?

Så er det blevet tid til at få algebehandlet dig tag.

Algebahandling bidrager til at forebygge dannelse af fugtskabende alger og mos, som kan trænge ned i taget.

En algebehandling, der fjerner alger, kan desuden være med til at beskytte mod potentielle frostskader. Disse skader kan opstå, hvis algerne danner rødder, der trænger ned i tagstenene. Dette kan også medføre forskydning af tagstenene, som hjælper med at forlænge levetiden på dit tag.

​Hvad siger vores kunder?

"Algebehandling efter fliserens for 1 år siden. Kontaktet som aftalt. Meget venlig betjening. God oplevelse."

- Lillian Søes

"Renset fliser. Der blev renset gamle fliser med mos og alger samt imprægneret. Super flot resultat, god kommunikation og fint arbejde​"

- Lars B Boldreel

 
 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Om algebehandling

​En algebehandling er meget skånsom overfor taget. Algebehandling kan udføres nede fra jorden af ved brug af en kraftig lanse, som dækker dit tag til med skum. Algebehandling består af vand tilsat en speciel sæbe med meget høj PH-værdi. Skummet trænger ned i algerne og kvæler langsomt rødderne på mos. Vi algebehandler når det er mere end 7 grader døgnet rundt, da algemidlet således har størst effekt.

I helt op til 6 måneder efter algebehandlingen vil der, for hver gang det regner, falde mere og mere mos af. Inden for 6 måneder efter behandlingen vil det fulde resultatet af algebehandlingen være synligt. Hvis taget er meget dækket af mos og alger vil det kræve mere end én behandling. Er dine fliser ramt af alger kan du også vælge at få dem algebehandlet, dog anbefaler vi her fliserens.

Levetiden på dit tag forlænges betydeligt

Algebehandling fjerner de skadelige grønne alger ved at slå algerne ihjel og vind og vejr sørger for at fjerne og skylle de døde alger væk.​

Miljøgodkendt behandlingsmidler

Vi bruger udelukkende det miljøgodkendte algebehandlingsmiddel Algefri N Proff til algebehandling.​

Din bolig bliver mere præsentabel

Ved hjælp af algebehandling kommer dit tag, og derved hele din bolig, ser mere præsentabel og vedligeholdt ud.​

Billigste og nemmeste vej til et sundt tag

En algebehandling er den billigste og nemmest tilgængelige metode til at opnå et sundt tag.​

Hus og Have Eksperten ApS

Det siger vores kunder​

​Tjek vores anbefalinger på Anmeld-Håndværker.dk, Trustpilot og Håndværker.dk

"Fornøjelse"

Det er en fornøjelse at se fliserne holder sig så fint når man får algebehandling hvert år efter afrensning.

Spørgsmål og svar til algebehandling

Hvad koster algebehandling?

Prisen på algebehandling for et tag op til 200 kvm koster 1495 kr. inkl. moms.

Laves der algebehandling i forbindelse med fliserens koster algebehandling af taget 825 kr. inkl. moms.

​Hvorfor skal taget algebeha​ndles?

Hvis der er alger og mos på dit tag, kan taget på sigt tage skade i en sådan grad, at det skal skiftes der, hvor algerne er. Årsagen hertil er, at mos og alger kan slå rødder ned i taget og ødelægge tagpladerne. 

Derudover holder mos og alger på fugt, som i vinterperioden kan risikere at give frostsprængninger på dit tag. Den rette behandling og vedligeholdelse i tide vil sikre en forlænget levetid på dit tag.

​Kan man også få fjernet mos på taget?

En algebehandling er til at forebygge mod alger og mos, og så kan det dræbe og fjerne alger. Oftest vil algebehandlingen også slå mos ihjel, men der er ingen garantier herfor, da mos kan have lavet dybe rødder. Det anbefales at algebehandle inden der kommer mos på taget, da en algebehandling giver en belægning på taget, så der ikke kommer mos. Har du mos på taget, er det endnu vigtigere at få algebehandlet, da det vil stoppe væksten i mos'en og sikre der ikke kommer mere mos, men det vil sjældent blive helt fjernet. Hvis du har meget mos på taget anbefaler vi at det bliver fjernet manuelt eller mekanisk før algebehandling.

Hvor ofte ska​l man have algebehandlet taget?

For helt at eliminere alger på dit tag og for at holde taget pænt og funktionelt, skal det algebehandles 1 gang om året. Hvis taget allerede er meget angrebet kan flere behandlinger være nødvendige. Vi laver altid en grundig slutkontrol og kvalitetstjek af vores arbejde og ønsker at du som boligejer er tilfreds.

Hvordan virker algebeh​andlingen?

Vi sprøjter det miljøgodkendte algebehandlingsmiddel Algefri N Proff på hele taget, og særligt de områder, hvor der er alger. Algerne vil derefter dø, og give slip på belægningen. Vind og vejr vil herfra stå for at skylle algerne væk fra belægningerne, hvor vi har sprøjtet midlet på. Effekten vil være synlig efter 1-6 måneder.

Garanti på algebehandli​ng

Vi har virkningsgaranti på alle vores algebehandlinger. Vi garanterer, at alle de grønne alger bliver slået ihjel. Afhængig af mængden af alger, kan det kræve flere behandlinger at få alt væk, dette vil vi selvfølgelig gøre opmærksom på ved første behandling. For at gøre brug af garantien skal vi bruge før- og efterbilleder. Senest tre dage efter algebehandlingen er foretaget skal du sende før-billeder til os, så vi evt. senere hen kan sammenligne før- og efterbillederne.

Førend vores virkningsgaranti træder i kraft skal der være gået 6 måneder fra første behandling. Er vi i en vinterperiode kommer vi igen og algebehandler, når temperaturen er stabilt over 7 grader døgnet rundt. For at gøre brug af virkningsgarantien skal du sende os en mail med navn, adresse, telefonnummer, fakturanummer samt før- og efterbilleder.

Sådan foregår vores procesforløb

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring. 

Nedenfor kan du læse vores procesforløb.​

Ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hus og Have Eksperten ApS

Bakkelandskrogen 3

3200 Helsinge

Læs cookie deklaration her

Kontakt os

40 14 93 61

info@husoghaveeksperten.dk

CVR: 30500482

Telefontider

Mandag - fredag: 07.30 - 19.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.