Skunkisolering

Få isoleret skunkene i din bolig

Isolering af skunke

Har du en kold første sal? Så kan det tyde på at dine skunke ikke er isoleret. Hvis dine skunke ikke er isoleret korrekt, vil der typisk om vinteren trække meget koldt luft ind, og i sommer halvåret vil der typisk være meget varmt. Ved isolering af skunke bør der isoleres både på skunkens gulv samt den lodrette væg inde i skunken. 

Skunke kan være meget forskellige fra bolig til bolig. Er skunken lille kan det bedst betale sig at fylde hele skunken op med papiruldsgranulat eller knauf. Er skunken større, kan det være fordelagtigt at bygge en ny indervæg, som isoleres med granulat eller isoleringsbats. 

Fordele ved skunkisolering

  • Isolering af boligens skunke kan spare dig for mange penge på varmeregningen.
  • Du får forbedret indeklima og komfort samt undgår kolde vægge, kulde og træk.
  • Boligen bliver billigere og lettere at opvarme og holder bedre på varmen. 

Hvordan foregår det?

Hvordan skunken isoleres afhænger dels af skunkens størrelse og dels af adgangsforholdene. Hvis der ikke er direkte adgang til skunken borer vi typisk 22-35 mm indblæsningshuller, hvor antallet af huller vil variere afhængig af skunkens størrelse.

En anden afgørende ting for isolering af skunken afhænger om hvorvidt der er undertag på taget. Hvis der eksisterer undertag, kan  skunken let fyldes op med papiruld eller Knauf uden yderligere klargøring. Hvis der derimod ikke er undertag skal vi ind og montere vindplader som sikrer luftcirkulering for at undgå kondens og råd i spærkonstruktionen.

Efter skunken er isoleret lukkes hullerne igen. Afhængig af om der er lem til skunken eller der skal bores huller indefra, må det forventes at hullerne skal spartles og males for at gøre ændringen usynlig. 

Vi laver altid en grundig slutkontrol og kvalitetstjek af vores arbejde og ønsker at du som boligejer er tilfreds.

Kontakt os i dag for et godt tilbud på isolering af skunke

Luk menu
Forespørgsel
close slider
×
×

Kurv