Isolering af kolonihavehuse, fritidshuse og sommerhuse

Hold på varmen og få isoleret under gulvet

Gulvisolering i fritidshuse

Rigtig mange kolonihavehuse, fritidshuse og sommerhuse er placeret på sokkelsten, således at der er et hulrum med luft mellem gulvet og jorden. Det er imidlertid godt i forhold til at sikre en god og vedvarende ventilation under huset, men det gør desværre også, at huset på ingen måde kan holde på varmen. Hvis der ikke er isoleret under gulvet, spilder du ganske enkelt en masse varme. Samtidig vil gulvet føles koldt, og der kan være træk langs gulvet. Uden isolering er der ydermere risiko for at skadedyr lever godt under huset.

Ved at isolere under dit hus, vil det dels kunne holde på varmen om vinteren og dels kunne holdes køligt om sommeren – på denne måde vil du opnå meget bedre indendørs komfort året rundt. Vi isolerer med behandlet ikke-brandbart polystyrengranulat (flamingo), som giver en tæt isolering som både er skadedyrsbestandig og samtidig tillader fundamentet at ånde da det er vand- og fugtafvisende. Hertil er det naturligvis vigtigt, at der er tilstrækkeligt med ventilationsriste i soklen omkring huset.

Håndværkerfradrag i fritidshuse

Vær opmærksom på at du også kan få håndværkerfradrag for arbejde udført i dit kolonohavehus, fritidshus eller sommerhus, såfremt at du ejer huset og grunden er ejendomsværdiskattepligtig.

Kontakt os i dag for et godt tilbud på isolering under gulvet i dit hus

Luk menu
Forespørgsel
close slider
×
×

Kurv